Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ARMED RESPONSE (2017)


Γραμμένο από τον Matt Savelloni ( EXILE TO BABYLON ) και σκηνοθετημένο από τον John Stockwell ( TURISTAS , IN THE BLOOD , KICKBOXER: VENGEANCE ) για τους απαιτητικούς θεατές των ταινιών των WWE Studios .
Ομάδα άρτια εκπαιδευμένων και σκληροτράχηλων στρατιωτών πάνε να ερευνήσουν τα αίτια που εξαφάνησαν το προσωπικό του "Ναού" , μιας μυστικής στρατιωτικής βάσης που ελέγχεται αποκλειστικά από τεχνητή νοημοσύνη .
Η ιστορία ξεκινά ως περιπετειώδες roadtrip επανένωσης της παλιάς παρέας μέσα σε ένα τεχνολογικό φρούριο/φυλακή υψήστης ασφαλείας .
Όλοι θα αρχίσουν σιγά σιγά να έχουν φριχτές παραισθήσεις που θα τους οδηγήσουν στην αυτοκτονική τρέλα , αν πρώτα δεν σκοτώσουν ο ένας τον άλλο , καθώς πέρα από τους επαναλαμβανόμενους διαδρόμους του κτηρίου η τεχνητή νοημοσύνη φαίνεται να είναι στραβωμένη με τους ανθρώπους κρίνοντας από την κατάσταση των πτωμάτων που ανακαλύπτουν εκεί .
Η αλήθεια είναι ακόμη πιο πολύπλοκη καθώς οι σκιές που κυκλοφορούν μέσα στο κτήριο μετατρέπουν την επιστημονική φαντασία του Συνειδητού Ναού σε εφιαλτική πραγματικότητα , με τα φαντάσματα του παρελθόντος να ζητούν αιματοβαμμένη εκδίκηση από τους ένοχους . Το AI του Ναού μπορεί και μεταφέρει ανθρώπους στον χρόνο , να διοχετεύει ηλεκτρισμό σε κορμιά μέσω οποιουδήποτε αντικειμένου και να βγάζει ψηφιακά χέρια από τους τοίχους του κτηρίου .
O Wesley Snipes ( THE RECALL ) είναι ο Isaac . Ειδικές Δυνάμεις με εγκληματική δράση στο Αφγανιστάν . Ο χαρακτήρας του παρόλο που κοσμεί ολόκληρο το εξώφυλλο του dvd είναι δευτερεύουσας σημασίας , όπως και τα ελικόπτερα που ανατινάζονται στον αέρα πίσω του . Στα μισά της ταινίας φαίνεται πως έχει χάσει το ενδιαφέρον του και θέλει στα αλήθεια να βγει έξω από την φυλακή της όλης παραγωγής .
Ο Dave Annable ( 666 PARK AVENUE ) είναι ο Gabriel , μάγος της τεχνολογίας σε αυστηρή δίαιτα ηρεμιστικών και μπέρμπον μετά τον πρόωρο χαμό της ανήλικης κόρης του . Είναι απαραίτητος στην ομάδα λόγω των γνώσεών του πάνω στο συγκεκριμένο σύστημα , αφού αυτός το δημιούργησε . Φαίνεται από τον γρήγορο τρόπο που πατάει πάντα τα σωστά πλήκτρα όπως να' ναι πάνω στο πληκτρολόγιο . Είναι από τους καλούς της παρέας αλλά δεν ξαναβγαίνει από την φυλακή ως εξιλέωση .
O WWE σούπερσταρ Seth Rollins κάνει το κατευθείαν-σε-dvd ντεμπούτο του ως Brett .
Συνήθως ποζάρει με σταυρωμένα χέρια σαν να βρίσκεται σε μεταλλάδικη φωτογράφιση . Πως γίνεται να του αρπάξει το αυτόματο ένα ψηφιακό χέρι μέσα από τον τοίχο είναι η τελευταία απορία που θα σχηματιστεί μέσα στο κεφάλι του πριν το διαπεράσουν οι σφαίρες από τον υπερθερμασμένο γεμιστήρα .
Ένας αγνώριστος από τα κιλά και την τριχόπτωση Gene Simmons κάνει τον κρατούμενο που ανακρίνει ο Isaac με την βοήθεια του υπολογιστή στην αρχή της ταινίας .
Ο Mo Gallini ( 2 FAST 2 FURIOUS ) είναι ο μυστηριώδης μοναδικός επιζών που βρίσκεται κρυμμένος μέσα σε μια δεξαμενή αισθητηριακής στέρησης της φυλακής , Αφγανός Στρατηγός Piruz Ahmadi - νούμερο 3 καταζητούμενος από το FBI (;) - παλιά ήταν φίλος της Αμερικής και βοηθούσε , μέχρι που τον κάλεσαν να επισκεφτεί τον Ναό . Περνάει από την ίδια scyfy διαδικασία βάναυσης ανάκρισης όπως και ο Gene Simmons . Τα χέρια του τοίχου σφραγίζουν και την δική του μοίρα .
O Morgan Roberts ( ZOMBIES AND ASSHOLES , DYNASTY ) είναι ο Paul . Η χρησιμότητα του στο καστ της διμοιρίας αρχίζει και τελειώνει με την ομοιότητά του στον Donnie Darko .
H Anne Heche ( SIX DAYS SEVEN NIGHTS , VOLCANO , PSYCHO ) είναι η Riley .
Η μοναδική που ξαναβγαίνει από την φυλακή μαζί με τους θεατές .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.