Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

CLOWNTOWN (2016)

Γραμμένο από τον Jeff Miller ( JOLLY ROGER: MASSACRE AT CUTTER'S COVE , AXE GIANT: THE WRATH OF PAUL BUNYAN , THE BURNING DEAD ) και σκηνοθετημένο από τον ηθοποιό Tom Nagel ( HILLSIDE CANNIBALS , MAN OF STEEL , THE BURNING DEAD ) .
Βασισμένο σε υποτιθέμενα αληθινά γεγονότα (αν η αληθινή ζωή ήταν ταινία β' διαλογής) .
Παρέα 4 φίλων (δύο ζευγάρια , ο ένας από τους άντρες σκοπεύει να ζητήσει σε γάμο την καλή του την κατάλληλη στιγμή που δεν έρχεται ποτέ) ταξιδεύουν με προορισμό μια συναυλία . Ζητώντας κατευθύνσεις σε μια στάση για τουαλέτα σε ένα εστιατόριο αντί να φτάσουν γρηγορότερα από παράδρομους καταλήγουν χαμένοι μέσα σε μια φαινομενικά εγκαταλειμμένη πόλη . Το γεγονός που τους οδήγησε εκεί ξεκίνησε από ένα χαμένο κινητό . Τηλεφωνώντας στον αριθμό , ένας άγνωστος άντρας τους δίνει επιπλέον οδηγίες για να βρεθούν στην εν λόγω πόλη , φέρνοντας τους πρόθυμους πρωταγωνιστές με αυτό το τρόπο κατευθείαν μέσα στην καλοστημένη παγίδα μιας ομάδας 3 μανιακών που είναι βαμμένοι σαν κλόουν .
Οι αμίλητοι περίεργοι της συμμορίας πέρα από θεατρινίστικη αισθητική στον τρόπο που κινούνται δεν έχουν κάποια ιεραρχία ή σκοπό και παρόλο που η πόλη έχει ηλεκτρισμό , υπάρχει μια μεταποκαλυπτική βιντεο-ατμόσφαιρα στο πως λειτουργούν μέσα σε αυτή - απλά σκοτώνουν για να σκοτώνουν χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο .
Στην πορεία οι πρωταγωνιστές συναντούν και άλλους δευτερεύοντες χαρακτήρες/επιζώντες της οργής των κλόουν που προσπαθούν ακόμη να επιβιώσουν όπως μπορούν αφού δεν μπόρεσαν να εγκαταλείψουν ποτέ την καταραμένη πόλη (η ανεργία και η σεναριακή δομή οδήγησε σε αυτό το ακραίο φαινόμενο) .
Όλοι μαζί θα κυνηγιούνται για περίπου μία ώρα στις ερημικές τοποθεσίες της περιοχής για να μην ενοχλήσουν τους γείτονες κατά την διάρκεια της όλης δραματουργίας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.