Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

CULT OF CHUCKY (2017)

Γραμμένο και σκηνοθετημένο με αναφορές πάνω στις αναφορές και εσωτερικό χιούμορ που μόνο να μπερδέψει μπορεί τον θεατή από τον Don Mancini ( CELLAR DWELLER , CHILD'S PLAY SAGA , HANNIBAL , CHANNEL ZERO ) .
Πρόκειται για την 7η ταινία της σειράς , που κυκλοφόρησε κατευθείαν-σε-dvd (αφού προβλήθηκε αρχικά στο netflix) .
Η Fiona "κόρη-του-Brad" Dourif ( DEADWOOD , CURSE OF CHUCKY ) επιστρέφει ως Nica Pierce . Κατηγορούμενη για τους φόνους της προηγούμενης ταινίας η ανάπηρη κάτω από την μέση ηρωίδα βρίσκεται κλεισμένη στις κλίνες ενός υπερσύγχρονου ψυχιατρείου όπου θα πρέπει να νικήσει τους προσωπικούς εφιάλτες της , τον ανώμαλο ψυχίατρο που την παρακολουθεί πιο στενά από όσο επιτρέπεται και να επιζήσει της επιστροφής της σατανικής οντότητας του κατά συρροήν δολοφόνου από την πρώτη ταινία , Charles Lee Ray ( Brad Dourif ) η οποία φαίνεται να ενεργεί μέσα από διάφορες κούκλες .
Ο Alex Vincent ( CHILD'S PLAY 1,2&3 , CURSE OF CHUCKY , HOUSE GUEST MASSACRE ) επιστρέφει ως Andy Barclay . Ως τριανταπεντάρης ζει απομονωμένος μαζί με το γκροτέσκο κομμένο κεφάλι του αρχικού "Καλύτερού του Φίλου" Chucky για συντροφιά . Περνάει τις μέρες του βασανίζοντας την σιδηροδέσμια μισολιωμένη κούκλα ως εξιλέωση για την ψυχολογική του διαταραχή τόσα χρόνια . Ακόμα δεν τον πιστεύει κανείς πως η κούκλα είναι ζωντανή παρόλο που την έχει παρουσίασει δημόσια , ένω έχει σοβαρό πρόβλημα στο να συνάψει ερωτικές σχέσεις .
Δεν καταφέρνει να ξεμπερδέψει με το κακό μια για πάντα παρόλο που φαίνεται αποφασισμένος .
H Jennifer Tilly ( BRIDE , SEED & CURSE OF CHUCKY ) επιστρέφει ως Tiffany Valentine . Το γεγονός πως της λένε ότι μοιάζει με την Jennifer Tilly μέσα στην ταινία δεν βγάζει εύκολα χαμόγελα 3 ταινίες αργότερα . Προφανώς εμφανίζεται για να βοηθήσει στην απόδραση του Charles ο οποίος έχει μπει μέσα στο σώμα της άτυχης Nica χρησιμοποιώντας το γνωστό τελετουργικό από τα παλιά .
Οι κούκλες κυκλοφορούν ελεύθερα μαζί με τους πρωταγωνιστές τόσο του Chucky όσο και της Tiffany , οι προσωπικότητες των οποίων έχουν πολλαπλασιαστεί χωρίς να ξέρει κανείς ποιος είναι ο πρωτότυπος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.