Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

DOWNHILL (2016)


Γραμμένο από τον Barry Keating ( KILLER MERMAID , THE RIFT , VLAD'S LEGACY ) και σκηνοθετημένο μέσα σε 13 μέρες από τον Patricio Valladares ( TORO LOCO , HIDDEN IN THE WOODS ) .
O Joe ( Bryce Draper - αλητεία στα MUCK , MINUTES TO MIDNIGHT και γοητεία στο 50 SHADES OF GRAY της Asylum , BOUND δίπλα στην Charisma Carpenter ) είναι επαγγέλματιας ποδηλάτης ο οποίος συμμετέχει σε αγώνες ανώμαλου δρόμου σε φυσικές πίστες .
Σε εναν τελευταίο αγώνα χάνει τον καλύτερό του φίλο και από τότε κλείνεται στον εαυτό του . Έναν χρόνο αργότερα η κοπέλα του Stephanie ( Natalie Burn - BLOODRAYNE: THE THIRD REICH , BLUBBERELLA , IN THE NAME OF THE KING: TWO WORLDS , THE EXPENDABLES 3 , AWAKEN , MECHANIC: RESURRECTION  ) τον γράφει κρυφά σε έναν αγώνα κατάβασης βουνού κάπου στην Χιλή , τον οποίο διοργανώνει ένας άλλος του φίλος , γνωστός στο ποδηλατικό κύκλωμα , ο Pablo ( Ariel Levy - GREEN INFERNO ) .
Ο Joe με τα πολλά δέχεται να αγωνιστεί καθώς θα είναι μια καλή ευκαιρία να αναζωογονήσει την καριέρα του και να βρει καινούργιους σπόνσορες .
Το ταξίδι στην Λατινική Αμερική ξεκινά με το φράγμα της γλώσσας να προκαλεί μια ιλαρή ατμόσφαιρα στην πρώτη επαφή με τους ανθρώπους εκεί - φυσικά δεν λείπει και το άγριο χούφτωμα/καλωσόρισμα από ξεδοντιάρη χαρακτήρα που εμφανίζεται και αργότερα με όλη την δολοφονική παρέα του στα γυμνασμένα ωπίσθια της Stephanie η οποία θεώρησε καλή ιδέα να φορέσει καυτό σορτσάκι και να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα ενός περιφερειακού μπαρ/μίνι μάρκετ .
Οι πρωταγωνιστές φτάνουν στον προορισμό τους , οι φιλίες και τα παλιά πάθη αναζωπυρώνονται και τελικά μόνο αγώνας ποδηλασίας δεν γίνεται ...
Στην αναγνωριστική κατάβαση της διαδρομής μια μέρα πριν τον υποτιθέμενο αγώνα το ζευγάρι συναντά μέσα στο δάσος έναν βαριά τραυματισμένο άντρα μέσα σε ένα πυροβολημένο (με ψηφιακό κυρίως τρόπο) αυτοκίνητο . Ο άγνωστος φαίνεται να έχει σημάδια μόλυνσης στο δέρμα του , άλλα μετά τους πρώτους πυροβολισμούς οι Αμερικανοί τουρίστες θα γνωριστούν καλύτερα με τον ντόπιο πληθυσμό που δεν μένει πλέον στο χούφτωμα .
Ακολουθεί επιστημονική φαντασία σιχαμένου βιολογικού τρόμου και παραισθησιογόνος μυστικισμός κθουλοειδούς παρέκκλισης με πλοκάμια μεταφυσικού πλάσματος αντικείμενου τοπικής λατρείας να μπαινοβγαίνουν σε σώματα που είναι έτοιμα να σκάσουν από το πύον ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.