Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

END OF A GUN (2016)


"στη ζωή μου τίποτε δεν συμβαίνει ποτέ για τους λόγους που μπορεί να φαντάζεσαι ..."
- Michael Decker .
 
Γραμμένο από τους Chuck Hustmyre ( HOUSE OF THE RISING SUN - αυτό με τον Bautista όταν είχε ακόμη μαλλιά ) και Keoni Waxman . Σκηνοθετημένο από τον Keoni Waxman ( THE KEEPER , A DANGEROUS MAN , TRUE JUSTICE ) .
Ο ΚΑΛΟΣ:
Ο Steven Seagal ( UNDER SIEGE ) είναι ο Michael Decker , και-καλά σεκιουριτάς , πρώην Πράκτορας της Δίωξης Ναρκωτικών , πρώην γενικότερα - γνωστός και ως Martin . Σώζει μια νεαρή γυναίκα στην αρχή της ιστορίας από τα χέρια νευριασμένου ανατολικοευρωπαίου νταβά (κάπου στο Παρίσι της Ρουμανίας όπου γυρίστηκε η ταινία) και από εκεί και ύστερα ξεκινούν τα προβλήματα . Ο Michael είναι "φάντασμα" και βρίσκεται στο ¨Παρίσι" για μυστική αποστολή .
ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ:
H Jade Ewen είναι η Lisa Durant , εξωτική χορεύτρια . Προτείνει στον Decker να κλέψουν 2 εκατομμύρια ευρώ (προσφέροντάς του το 10 τις εκατό για τον κόπο του) που βρίσκονται μέσα σε κατασχεμένο αυτοκίνητο . Τα λεφτά ανήκουν σε κακούς ανθρώπους οπότε θα κάνουν καλό στην κοινωνία .
Ο/Οι ΚΑΚΟΣ/Οι:
Ο Florin Piersic Jr ( KILLING SALAZAR ) είναι ο Gage , ο αρχιεκτελεστής ενός κύριου Vargas , πρώην μυστικές υπηρεσίες όπως και ο Decker . H έμφαση του αντίπαλου δέους πέφτει επάνω του καθώς ο κύριος Vargas παρόλο που είναι βαρόνος της κοκαϊνης , βρίσκεται στο ράντζο του στο Τέξας (επίσης δεν αναφέρεται κανένα όνομα ηθοποιού που ενσαρκώνει τον συγκεκριμένο χαρακτήρα στο imdb και ποτέ δεν βλέπουμε το πρόσωπό του - πέρα από την ινδιάνικη περούκα που φοράει και την εκφραστικότατη πλάτη του) . Ο Vargas θέλει τα λεφτά του πίσω και ο Gage θα χρειαστεί να κυνηγήσει τον Decker όταν μαθαίνει πως είναι μπλεγμένος με την Lisa .
ΑΜΗΧΑΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ:
Ντυμένος Seagal (με φόρμα) , γυμνή κοπέλα . Ξαπλώνουν μαζί στο κρεβάτι σε κάτι που ξεκινάει μάλλον σαν λαβή - τουλάχιστον δεν της χτυπάει συγκαταβατικά την πλάτη όπως συνηθίζει τα τελευταία 20 χρόνια . Το όλο θέαμα κρατάει δευτερόλεπτα .
ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΗ:
-
ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΣΕ ΜΠΑΡ:
-
ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΟΠΛΑ:
Φακός σεκιουριτά .
ΣΗΓΚΑΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ:
Αντί για χτύπημα στην πλάτη , ο Seagal ξαπλώνει μαζί με την γυμνή φίλη του στο κρεβάτι αυτή τη φορά .
ΣΗΓΚΑΛΟΓΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΑ:
Το εξώφυλλο του dvd θυμίζει άλλη ταινία . Γυρισμένο στην Ρουμανία , αλλά υποτίθεται πως βρισκόμαστε στο Παρίσι οπότε όλοι μιλάνε αγγλικά με προφορά pepe le pieu . Η ταινία ξεκινάει με κλασικό εξευτελισμό κακοποιού ο οποίος ζητάει τα λεφτά του από μια νεαρή γυναίκα . Σωσίας πλάτης . Κορακί μαλλί και μούσι . Το φάντασμα επιστρέφει . Μονομαχία με μαχαίρια . Διεφθαρμένη CIA . Μαύρη ομιλία .
ΣΗΓΚΑΛΟΓΙΚΟΣ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ:
-
ΣΗΓΚΑΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ:
Στρίψιμο καρπού και πέρασμα κεφαλιού μέσα από κλειστό παράθυρο αυτοκινήτου . Ιπτάμενη ανάφλεξη κακοποιού με παγιδευμένη με εκρηκτικά τσάντα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.