Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

CONTRACT TO KILL (2016)

 
"We don't give a fuck about anybody's fucking religion , we don't care about what their ethnicity is , we don't care . We let everybody do what they like . It's like what the Great Genghis Khan once said , practice your own religion but pay tax to me ... It's like a monkey trying to fuck a football now realy , this whole thing it's just a fucking mess .."
- John Hamond , CIA/DEA απόκτημα , σχετικά με την έκρυθμη κατάσταση πάνω στον πλανήτη . 

Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Keoni Waxman ( TRUE JUSTICE ) .
Ο ΚΑΛΟΣ:
Ο Steven Seagal είναι ο CIA/DEA Πράκτορας John Hamond , ανενεργό μα πάντα χρήσιμο απόκτημα για την "εταιρία" . Επανέρχεται στην ενεργό δράση ερευνώντας την σύλληψη αράβων τρομοκρατών στο Μεξικό . Ταξιδεύει μέχρι την Κωνσταντινούπολη με σκοπό να εξαρθρώσει το κύκλωμα μεταφοράς των παλαβών και των αρχηγών τους σε Αμερικάνικο έδαφος . Μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών συνεργάζονται στενά με τους τρομοκράτες χρησιμοποιώντας της οδούς διακίνησης των ναρκωτικών τους για την ασφαλή τους μεταφορά . Ο Hamond θα πρέπει να στρέψει την μια επικίνδυνη ομάδα εγκληματιών εναντίον της άλλης χρησιμοποιώντας κάθε βρώμικο μέσο .
ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ:
Η Jemma Dallender ( I SPIT ON YOUR GRAVE 2 , THE MIRROR ) είναι η σέξι πρώην του Hamond και κατά πολλά χρόνια μικρότερή του , Πράκτορας του FBI , Zara Hayek . Παλιοί γνώριμοι , ο Hamond την εμπιστεύεται και την χρειάζεται να του προσέχει τα νώτα .
ΛΟΙΠΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ :
Ο Russell  Wong ( NEW JACK CITY , ROMEO MUST DIE ) είναι ο εκρηκτικός πιλότος drone , Matthew Sharp , FBI , πρώην Ειδικές Δυνάμεις .
Ο/Οι ΚΑΚΟΣ/ΟΙ:
Ο Mircea Drambareanu είναι ο Jose Rivera , ο αδίστακτος αρχηγός του καρτέλ Sonora . Επεκτείνει τις δραστηριότητές του στην Τουρκία και βοηθάει άραβες τρομοκράτες να έρθουν παράνομα σε Αμερικανικό έδαφος .
Ο Sergiu Costache είναι ο Λιβανέζος Ayan Al-Mujahid , κατασκευαστής βομβών , πρώην μέλος της Χεζμπολάχ . Οι Αμερικάνοι σκότωσαν τον αδελφό του με drone και έχει ορκιστεί ματωμένη εκδίκηση εναντίον του έθνους των άπιστων λευκών διαβόλων .
ΑΜΗΧΑΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ:
Ο πάντα ντυμένος Seagal παρασέρνει την Jemma Dallender στο κρεβάτι του μετά από αγκαλιά αρκούδας , χούφτωμα στο στήθος και χάιδεμα στο μαλλί .
ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΗ:
Μετά από εισβολή στο μυστικό διαμέρισμα που διατηρεί στην Κωνσταντινούπολη , ο ένας από τους εισβολείς βρίσκεται εκτός μπαλκονιού με σπασμένο κεφάλι από μεταλλική βέργα/σπαθί .
ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΣΕ ΜΠΑΡ:
Δύο τύποι έκαναν το λάθος να πειράξουν την σερβιτόρα φίλη του στο μπαρ όπου ο Hamond συναντήθηκε με πράκτορα του FBI για να ενημερωθεί για την δύσκολη κατάσταση .
ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΟΠΛΑ:
-
ΣΗΓΚΑΛΟΓΙΚΗ ΠΡΩΤΙΑ:
-
ΣΗΓΚΑΛΟΓΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΑ:
Ακολουθώντας κλασικά πρότυπα ηρωικής ονοματολογίας , ο Seagal ερμηνεύει χαρακτήρα που λέγεται John . Τέταρτη ταινία στην φιλμογραφία του Seagal που περιέχει την λέξη "kill" στον τίτλο . Κορακί μασίφ μούσι και μαλλί , γυαλιά με πορτοκαλί φακούς . Γυρισμένο στη Ρουμανία . Σωσίας πλάτης . Διεφθαρμένη CIA .
ΣΗΓΚΑΛΟΓΙΚΟΣ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ:
Διαμέρισμα/αρχηγείο στην Κωνσταντινούπολη γεμάτο αυτόματα όπλα , ξύλινα σπαθιά κέντο , αγαλματίδια γονιμότητας (;) , ένα απολιθωμένο ψάρι , κτλ .
ΣΗΓΚΑΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ:
Γυρισμένοι καρποί και σπασμένα κόκκαλα σε μπαρ και σκάλες ξενοδοχείου .
O Rivera νομίζει πως έχει να κάνει με τίποτε μεξικάνους συμμορίτες και την ώρα που πάει να πυροβολήσει τον Seagal πετάει ένα "fuck you puta!" . Φυσικά το όπλο στρέφεται με συνοπτικές διαδικασίες πάνω του και ο Rivera καταλήγει να πυροβολεί τον εαυτό του δύο φορές στον λαιμό !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.