Σάββατο 13 Μαΐου 2017

SWAMP FREAK (2017)

 

Γραμμένο και σκηνοθετημένο ως βόλτα στην εξοχή από τον παραγωγικότατο David DeCoteau ( CREEPOZOIDS , DR. ALIEN , VOODOO ACADEMY , η 1313 σειρά 13 ταινιών gay τρόμου , 666: TEEN WARLOCK , κτλ ) .
Έξι φοιτητές διοργανώνουν αποστολή ανεύρεσης και διάσωσης του αγαπημένου τους καθηγητή ο οποίος έχει εξαφανιστεί σε τοπικό βάλτο στην προσπάθειά του να βρει το μυθικό "Φρικιό του Βάλτου" .
Με PHD στην ψευδοεπιστήμη της κρυπτοζωολογίας εμφανίζεται δια της απουσίας της η Helene Udy ( MY BLOODY VALENTINE , THE INCUBUS , THE DEAD ZONE , NIGHTFLYERS ) , ως Καθηγήτρια Grace O'Leary .
Ως καθηγήτριες συνάδελφοι της κρυπτοζωολόγου που δεν τις βλέπουμε ποτέ αλλά τις ακούμε σε κάποιο τηλεφώνημα σχετικό με την υπόθεση (και κυρίως σέξι αναμνήσεις από βιντεακές ανατριχίλες της δεκαετίας του '80) έχουμε τις Felissa Rose ( SLEEPAWAY CAMP ) ως Καθηγήτρια Magda Jenkis και την Lesleh Donaldson ( HAPPY BIRTHDAY TO ME , DEADLY EYES , CURTAINS ) ως Καθηγήτρια Ιατροδικαστικής Βιολογίας Belinda Southworth .
Η ταινία αποτελείται (πέρα από φυσικά μονοπάτια και τοποθεσίες της περιοχής) κυρίως Α) από πλάνα όμορφων αγοριών (και κανα-δυό κοριτσιών για ξεκάρφωμα) να κόβουν βόλτες σε ένα δάσος , "ψάχνοντας" τον χαμένο καθηγητή και Β) από λήψεις του καμουφλαρισμένου "φρικιού" να περιφέρεται από εδώ και από εκεί μέσα σε μυστηριακή ομίχλη ή να είναι υπό κάλυψη/απόκρυψη πίσω από κλαδιά ώστε να μπορεί να σκάει ξαφνικές (και πάντα θανατηφόρες) σφαλιάρες στα ανυποψίαστα θύματά του .
Καμία αγωνία καταδίωξης καμία χρήση ειδικών εφέ κανένα αίμα - κανένα πρόσχημα , κανένας τρόμος , καμία πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια δεν εμφανίζεται από αυτές που αναγράφονται στο εξώφυλλο του dvd .
Καμιά δικαιολογία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.