Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

LAKE ALICE (2017)


Γραμμένο από την Stevie Jane Miller και σκηνοθετημένο από τον ηθοποιό/σέρφερ Ben Milliken .
Γνωστό και ως LAKE TOMAHAWK .
Η οικογένεια Thomas σκοπεύει να γιορτάσει τα φετινά Χριστούγεννα στην εξοχική τους καμπίνα μέσα σε ένα λευκό από χιόνι δάσος . Η μονάκριβη κόρη τους Sarah ( Caroline Tudor - SECRETS OF A PSYCHOPATH ) επιστρέφει από το κολέγιο για διακοπές και φέρνει μαζί της τον αρραβωνιάρη Ryan Emerson ( Brad Schmidt - BIRTH OF A NATION , FIFTY SHADES OF BLACK ) για να πάρει την ευλογία των γονέων . Ο πατέρας είναι προβληματισμένος με την απόφαση της κόρης του να παντρευτεί έναν άγνωστο από την ρέμπελη California ο οποίος απ' ότι φαίνεται δεν έχει κάποια σταθερή δουλειά . O Ryan τυχαίνει να βρίσκεται πάντα στο κατάλληλο σημείο και να κρυφακούει όσα λέγονται για εκείνον , οπότε αρχίζει να χάνει τον έλεγχο των νεύρων του σιγά-σιγά - δεν εκτροχιάζεται όμως και ανταλλάσσουν όλοι δώρα γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο (και φυσικά γίνεται ο νούμερο ένα ύποπτος των ωμοτήτων που ακολουθούν) .
Στα 45 λεπτά της ανάπτυξης των λοιπών χαρακτήρων δύο μανιακοί με ζεστό μπουφανάκι , γούνινη κουκούλα και χειροποίητη φούλφεις του τρόμου τους παίρνουν στο κυνήγι τσεκουριάζοντας για αρχή τον μπαμπά Thomas . Ο ένας εκτελεί , ο άλλος τραβάει με βιντεοκάμερα τα τεκταινόμενα .
Το γεγονός ότι οι μπάτσοι της περιοχής είναι κομπλεξικοί μέθυσοι δεν βοηθάει την κατάσταση , οπότε κανείς δεν περιμένει βοήθεια από τις αρχές (αφού το τηλέφωνο είναι παραδοσιακά κομμένο) .
Οι ύποπτοι μακελάρηδες μετριούνται στα χέρια του ενός χεριού : Είτε ο στραβωμένος σερίφης που παίρνει σύνταξη , είτε ο βοηθός του που μάλλον γουστάρει την κόρη Thomas , είτε ο τοπικός νεαρός τραγουδιστής που μεγάλωσε μαζί με την κόρη Thomas και πριν φύγει για το κολέγιο είχαν στενές επαφές μεθυσμένου τύπου , είτε ο χαζός του χωριού που είναι ερωτευμένος με την μαμά Thomas .
Η αφαίρεση των παραπάνω χαρακτήρων με βίαιο τρόπο από τους μασκοφόρους με το μπουφάν θα οδηγήσει στην τελική αποκάλυψη των ταυτοτήτων των δραστών , που όπως πάντα γνωρίζουν καλά τα θύματά τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.