Κυριακή 28 Μαΐου 2017

DICKSARK (2016)

Γραμμένο και σκηνοθετημένο με κόστος 6 χιλιάδων δολαρίων από τον B-βιντεοκάφρο Bill Zebub ( JESUS CHRIST: SERIAL RAPIST , THE CRUCIFIER , FRANKENSTEIN THE RAPIST , ZOMBIECHRIST , JESUS THE TOTAL DOUCHEBAG , JESUS THE DAUGHTER OF GOD , NIGHTMARE ON ELMO'S STREET , κτλ κτλ ) ο οποίος πιστεύει πως με αυτή του την προσπάθεια θέτει στο ανθρωποειδές κοινό της Αμερικανικής Ηπείρου τα ίδια ερωτήματα που έθεσε και η Mary Shelley με το FRANKENSTEIN . Τα 150 λεπτά time-lapsed μεταλλικής όπερας βιασμού που ακολουθούν είναι ικανά να λυγίσουν και τον πιο σκληροπυρηνικό βιντεολάγνο , καθώς τα σκετσάκια κοινονικοπολιτικού σχολιασμού και ξεδιάντροπου χουφτώματος που παρακολουθεί είναι διατριβή στην νηφάλια υπομονή .
Στο τέλος της ταινίας ο Bill γράφει λίγα λόγια για τα κομμάτια των συγκροτημάτων που έντυσαν μουσικά την ταινία του (και τον ίδιο αφού σε κάθε σκηνή φοράει και μπλουζάκι από διαφορετικό συγκρότημα) :
Από Candlemmas και My Dying Bride , μέχρι Immolation και Septic Flesh , ο Bill συνεχίζει να προάγει το καλό μουσικό γούστο στις βιντεοπαραγωγές του ωθώντας όσους έχουν φτάσει μέχρι εκεί στον μουσικό πειραματισμό τελευταίου θρανίου στο γυμνάσιο .
O Bill Zebub είναι ο πολυλογάς επιστήμονας/νεκρομάντης φιλόσοφος Dick . Η εκκεντρική ιδιοτροπία του να βάζει σε άλα ντάλον δοχεία τα πειραματικά παρασκευάσματά του προκαλεί την δημιουργία του κρυπτοζωικού φρικιού του τίτλου αφού ο συγκάτοικός του θεωρεί καλή ιδέα να πασαλείψει το μέλος του με την "κρέμα μεγέθυνσης πέους" που βρίσκει σε ένα ντουλάπι του μπάνιου . Το αποτέλεσμα είναι να μετατρέψει το εύπλαστο πλέον από πηλό όργανό του σε γλυπτό μίνι καρχαρία το οποίο θα αποκτήσει συνείδηση βιαστή όταν του το πυροβολήσει η πρώτη γυμνή πρωταγωνίστρια και αυτό αποκοπεί προς την ελευθερία της τουαλέτας σε αργή κίνηση .
Ο καρχαρίας δραπετεύει μέσω της αποχέτευσης στις κοντινές λίμνες και μεταμορφώνεται σταδιακά σε φουσκωτό με αφρολέξ περίβλημα που θυμίζει καρχαρία το οποίο έχει την ικανότητα να πετάει , να ελέγχει νοητικά τα θύματά του και να τα βιάζει με ανθρώπινα γεννητικά όργανα που έχουν φυτρώσει στο πτερύγιο και από κάτω του ...
Το σενάριο πάει την ιστορία πέρα από τις πάντα γυμνές πρωταγωνίστριες , αφού ο Dick έχει χαρίσει την αιώνια νιότη στον πατέρα του με ένα άλλο του παρασκεύασμα ο οποίος δεν μπορεί να επικοινωνήσει πλέον με τους νέους αφού νιώθει σαν χιλίων χρόνων βρικόλακας - κάτι που μας αποκαλύπτεται σε άλλο ένα σκετσάκι φιλοσοφίας μεταλλουργίου και μας οδηγεί στο δραματικό οικογενειακό φινάλε ...
Η Misty Mundae/Erin Brown ( VAMPIRE STRANGLER , CANNIBAL DOCTOR , GLADIATOR EROTICUS: THE LESBIAN WARRIORS , THE LORD OF THE G-STRINGS: THE FEMALESHIP OF THE STRING , BIKINI GIRLS ON DINOSAUR PLANET , SPLATTER BEACH , HOLOCAUST CANNIBAL , STRIP CLUB MASSACRE ) είναι η Erin , η ημίγυμνη κατάσκοπος και σύντροφος του ορκισμένου εχθρού/επιστήμονα του Dick ο οποίος θέλει να του κλέψει την θαυματουργή φόρμουλα μεγέθυνσης πέους με κάθε βρώμικο μέσο . Η Erin προσπαθεί να πιάσει κρυφά τον Πουλοκαρχαρία αλλά υποκύπτει στις ορέξεις της μεταλλαγμένης φουσκωτής αράχνης/κατοικίδιο του Dick που κυκλοφορεί ελεύθερη στο δάσος και βιάζει επίσης με την ίδια μανία .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.