Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

ATTACK OF THE KILLER DONUTS (2016)


Γραμμένο από τους b-ηθοποιούς/παραγωγούς Nathan Dalton , Chris De Christopher ( PIRANHA MAN VS WEREWOLF MAN: HOWL OF THE PIRANHA , PIRANHACONDA ) και Rafael Diaz-Wagner ( SHARKANSAS WOMEN'S PRISON MASSACRE , NINJA BITCH KILLER ) .
Σκηνοθετημένο από τον ειδικό εφετζή της Asylum , Scott Wheeler ( TRANSMORPHERS: THE FALL OF MAN , AVALANCE SHARKS , MARTIAN LAND ) .
Πράσινο φωσφοριζέ χημικό αναφορά στο RE-ANIMATOR θα πέσει μέσα στο μίγμα με τα φρέσκα ντόνατς της φανταστικής αλυσίδας DANDY DONUTS η οποία εδρεύει σε μια μικρή πόλη και θα μετατρέψει τα φιλήσυχα γλυκίσματα της νέας φουρνιάς σε νοήμονες υπερ-οργανισμούς που συμπεριφέρονται ως μανιακοί δολοφόνοι και είναι ικανοί να ξερνούν οξύ .
Ο ρέμπελος φοιτητής υπάλληλος του καταστήματος όπου μπορεί κάποιος να προμηθευτεί την κατά-συρροήν λιχουδιά και έμμεσος πρωταγωνιστής , Johnny Wentworth ( Justin Ray - APOCALYPSE L.A. ) θα πρέπει να επιζήσει της εξωπραγματικής εισβολής κυρίως στην νοημοσύνη όσων βρίσκονται εκτός οθόνης και να σώσει όσους κατοίκους της μικρής κοινότητας μπορεί .
Ο C. Thomas Howell ( RED DAWN , THE AMAZING SPIDERMAN , BIGFOOT WARS ) είναι ο αστυνόμος Fred Roberts . Τα καθιερωμένα τσάμπα ντόνατς που προμηθεύεται από το κατάστημα θα του βγουν σε κακό .
ΜΠΟΝΟΥΣ ΖΟΜΠΙ (που αερίζεται) :
Δεν μπορούσαν να λείπουν από το χορταστικό μείγμα της φαρσοκωμωδίας οι γνωστοί μας αργοκίνητοι μπλαβί νεκροζώντανοι - που εδώ δημιουργούν ανάταση κεφιού κλάνοντας σαν να έχει γεμίσει η κόλαση από μεθάνιο !
Το φωσφοριζέ υγρό που ανακάλυψε ο συνταξιούχος δόκτωρ Luther ( Michael Swan - THE BOLD AND THE BEAUTIFUL , DINOCROC VS SUPERGATOR ) και εκκεντρικός θείος του Johnny μπορεί να επαναφέρει τους νεκρούς στην ζωή , δημιουργώντας μια αφόρητη ατμόσφαιρα από τις ασταμάτητες κλαγγές πολέμου των αναζωογονημένων στομαχιών των νεκροζώντανων .
Όσοι δοκιμάζουν κάποιο από τα μολυσμένα ντόνατς , καταλήγουν να ξερνάνε άντερα , αλλά όχι από το στόμα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.