Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

ALIEN VS ZOMBIES (2017)


Γραμμένο από τους Matthew G. Hill ( PLAGA ZOMBIE: AMERICAN INVASION ) και Rocco Nisivoccia ( location manager στα SOPRANOS , GET RITCH OR DIE TRYING ) .
Σκηνοθετημένο από τον δεύτερο .
Γνωστό και ως JOE ALIEN VS ZOMBIES .
Το ξεδιάντροπο τύπου αφίσα-αγώνα-MMA/ENEMY MINE (1985) αναφορά εξώφυλλο του dvd δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα .
O Ijo-Sun κάνει το διαγαλαξιακό του όνειρο πραγματικότητα κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών και επισκέπτεται επιτέλους την Γη με σκοπό να γνωρίσει τηλεοπτικές διασημότητες . Δυστυχώς με το που φτάνει σε ένα κατεστραμμένο με ψηφιακά μέσα New Jersey (ελπίζοντας να δει από κοντά τον Bon Jovi) ανακαλύπτει πως οι περισσότεροι κάτοικοί του είναι πλέον νεκροζώντανοι καννίβαλοι . Οι αναγεννητικές του ικανότητες του επιτρέπουν να αντιμετωπίσει με ευκολία τον πρώτο μολυσμένο που θα βρεθεί στον δρόμο του (αφήνοντάς τον να του φάει το χέρι ως χαιρετισμό) , αλλά η αθωότητά του αν συνεχίζει να χαιρετάει έτσι όποιον συναντά δεν θα τον βοηθήσει στην συνέχεια . Γνωρίζει άμεσα την 12χρονη Parker η οποία είναι μέλος ομάδας επιζώντων και προς χάριν συντομίας το όνομά του γίνεται Joe . Εισερχόμενος μέσα στις αναμνήσεις ενός δεύτερου μολυσμένου ο Joe θα επιστρέψει πίσω στο χρόνο ως συνείδηση μέσα στο σώμα του άγνωστου άντρα (είναι και αυτό μέρος των εξωγήινών , σχεδόν time lord-ικανοτήτων του) .
Εκεί θα πρέπει να ανακαλύψει τι οδήγησε στην καταστροφή του πολιτισμού έχοντας ταυτόχρονα τηλεπαθητική επαφή με την ανήλικη φίλη του που βρίσκεται ακόμη έναν χρόνο μπροστά στο μέλλον (μέσα στις λιγοστές ώρες που έχει στην διάθεσή του κάθε φορά που "μεταφέρεται" στην συνείδηση κάποιου μολυσμένου) .
Για κομμένο επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του '90 θα μπορούσε να περάσει άνετα .
Ο φεστιβαλικός του προϋπολογισμός και η προώθηση ως ταινία δράσης (βλέπε λογοπαίγνιο αλα Asylum για τίτλο - η οποία είχε βγάλει το ALIEN VS HUNTER 10 χρόνια νωρίτερα - οπότε το ταξίδι στον χρόνο εκτός από τον πρωταγωνιστή το έκανε και ο σκηνοθέτης της ταινίας) , μόνο άνεση δεν προκαλούν σε όποιον περιμένει την ζόμπι αποκάλυψη εκτός οθόνης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.