Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

WHAT'S EATTING TODD? (2016)


Η Here & Now Entertainment παρουσιάζει άλλη μια ταινία τρόμου πλασαρισμένη ως γενική ζόμπι κολεγιακή περιπέτεια , η οποία δεν έχει καμία σχέση με νεκροζώντανη αποκάλυψη .
Γραμμένο από την Brandi Centeno με κάτι άλλο στο κεφάλι της και σκηνοθετημένο από την μεσήλικη ηθοποιό φίλη της , Renata Green-Gaber .
Παρέα νέων κατασκηνώνουν κοντά σε ένα παλιό εργοστάσιο για να γιορτάσουν τα γενέθλια του καλού τους φίλου Todd με μπύρες και χόρτο . Εκεί τους μεταφέρει ο ρέμπελος πατριός του Todd και τους αφήνει στα κρύα του λουτρού μετά από αιματοβαμμένη ιστορία αναπόλησης σχετική με το τι έγινε στο εργοστάσιο και για ποιο λόγο έκλεισε πίσω στα 80ς : κάποιος μανιακός σκότωσε όλους τους εργάτες και στη συνέχεια τους έφαγε τα σωθικά !
Οι εορτασμοί συνεχίζονται κάπως πιο μαγκωμένα με τον φόβο πως ο μανιακός υπάρχει ακόμα κάπου εκεί έξω , αλλά όταν χάνονται τα ίχνη του πιωμένου birthday boy ο επίσης ποτισμένος νους όλων πηγαίνει στο χειρότερο . Τα χειρότερα φυσικά αποκαλύπτονται σιγά σιγά στον θεατή με την ατελείωτη περιπλάνηση μέσα στο δάσος που ακολουθεί , καθώς η νεκροζώντανη αποκάλυψη δεν είχε ξεκινήσει ποτέ με τους κατασκηνωτές να μην έχουν σήμα στα κινητά τους και να είναι οι πρώτοι που θα νιώσουν τα τραγικά αποτελέσματα της κατάποσης "μολυσμένων" μυγών από τον πρωταγωνιστή του τίτλου .
Η Madison Lawlor ( CLOSE RANGE , THE AXE MURDERS OF MILLICA ) είναι η Valerie , η κοπέλα του Todd , που όπως αναφέρεται στην αφίσα της ταινίας "η πρώτη της φορά θα είναι ιδιαίτερη" , εννοώντας θέλω να πιστεύω την πρώτη της φορά στο κάμπινγκ καθώς σεναριογράφος και σκηνοθέτης είναι γυναίκες και όχι κάποιοι καταπιεσμένοι σεξουαλικά χοντράνθρωποι . Επίσης δεν σκοτώνει ζόμπι με κατάνα φορώντας σέξι μπλουζάκι "Zombie Killer 13" .
Είναι η μόνη επιζώντας του δράματος και στο τέλος της ταινίας κάθεται μόνη στην καφετέρια του σχολείου ντυμένη πανκογκόθικ , γιατί μάλλον το να σκοτώσει τον μανιακό-με-το-hoodie αγόρι της , της κόστισε ψυχολογικά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.