Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

ZOMBIES HAVE FALLEN (2017)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο σε μεταποκαλυπτικό γκρίζο φίλτρο αυθεντικής βιντεο-Σκοτίας από τον β-ηθοποιό κινηματογραφιστή , Sam Hampson ( DENSE FEAR BLOODLINE , SOLDIERS OF THE DAMNED ) .
Γνωστό και ως BAD BLOOD .
H Kyra είναι μια νεαρή γυναίκα η οποία διαθέτει τηλεκινητικές ικανότητες και φακούς επαφής . Την έχουν πείσει πως βασανίζεται από συνεχόμενα οράματα μιας επερχόμενης αποκάλυψης που θα μετατρέψει τον πλανήτη σε κυνηγότοπο νεκροζώντανων πλασμάτων - πάντα υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών τις οποίες τις της χορηγεί ο επιστήμονας που πειραματίζεται πάνω της από μικρό κορίτσι . Κάποια στιγμή το σκάει από τις εγκαταστάσεις όπου "νοσηλεύεται" υπό την καθοδήγηση ενός αγνώστου άνδρα ο οποίος την παροτρύνει από το τηλέφωνο να αναζητήσει την βοήθεια του John Northwood , ενός συνταξιοδοτημένου κυνηγού επικηρυγμένων που πέρα από ψευτό-Steven-Seagal λειτουργεί εν μέρη και ως αφηγητής της ιστορίας . Μαζί θα προσπαθήσουν να επιζήσουν ενός άνευρου ανθρωποκυνηγητού των ανθρώπων που επιμένουν να την επιστρέψουν στο κελί της για να εκμεταλλευτούν τα ταλέντα της .
Φυσικά πίσω από την μικρής έκτασης νεκροζώντανης πανούκλας που ξεφεύγει του οικοδομικού τετραγώνου είναι η αδίστακτη φαρμακευτική πολυεθνική Raven , η οποία ακολουθεί τα χνάρια της Umbrella Co. με ετήσιο προϋπολογισμό ίσο με παραγγελία φαγητού σε διάλλειμα γυρισμάτων ενός RESIDENT EVIL .
Τα Ζόμπι :
Οι μακιγιαρισμένοι χλωμο-ζώντανοι της συγκεκριμένης φάρσας ανήκουν στο είδος των συγκαμένων υπνοβατών . Κάποιοι τρέχουν , άλλοι γελάνε , καλά να περνάμε στα γυρίσματα , αφού τα ψηφιακά αίματα θα μπουν με μαγικό τρόπο αργότερα .
Ο χαβαλές διαδέχεται την κατευθείαν-σε-dvd προσβολή και εκτινάσσεται στα ύψη όταν στριμωγμένος σε γωνία οργανοπαίχτης γκάιντας με παραδοσιακή φορεσιά την μετατρέπει σε αυτοσχέδιο φλογοβόλο - απλά πατώντας τα κατάλληλα πλήκτρα πάνω στο όργανο του . Επειδή έχετε συνηθίσει να γελάτε με τέτοιες σάχλες όταν τις κάνει ο Rodriguez , τέτοιες πλάκες σας αξίζουν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.