Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

THE CREATURE BELLOW (2016)


Γραμμένο από τους Paul Butler και Stewart Sparkle ( MARGARET IN THE ZOMBIE APOCALYPSE ) .
Σκηνοθετημένο από τον δεύτερο - αυτή είναι η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του , φόρος κατευθείαν-σε-dvd-τιμής στις ιστορίες του Howard Phillips Lovecraft .
Η δόκτωρ θαλάσσιας βιολογίας Olive Crown ( Anna Dawson ) (με καδραρισμένο πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του Miskatonic) γνωρίζει από κοντά ένα τεράστιο ψηφιακό χταπόδι κατά την διάρκεια εξερευνητικής κατάδυσης με ψηφιακά μέσα κάπου στα ψευτο-βάθη του Ατλαντικού .
Το ατύχημα της στοίχισε την δουλειά των ονείρων της , αλλά επιστρέφοντας στο σπίτι της έχει μαζί της και το αυγό δώρο από το πλάσμα όπου ήρθε σε επαφή . Θεωρεί καλή ιδέα να το κρατήσει ζωντανό στο υπόγειο του σπιτιού της χωρίς να ενημερώσει τον αγαπησιάρη αρραβωνιαστικό της . Με το πέρασμα των ημερών το αυγό εκκολάπτεται και το καλά κρυμμένο από την κάμερα πλάσμα καταφέρνει να φτύσει μελάνι στα μάτια της νεαρής πρωταγωνίστριας , δημιουργώντας έτσι έναν περίεργο συμβιοτικό δεσμό με το κθουλο-κατοικίδιο (το οποίο τρέφεται αποκλειστικά με ανθρώπινο αίμα) που θα οδηγήσει σταδιακά την Olive σε ακραίες καταστάσεις δολοφονικής παράνοιας χαμηλού προϋπολογισμού , ξεκλειδώνοντας έτσι το μυστήριο των πραγματικών κινήτρων της εξερευνητικής αποστολής . Το νεαρό πλάσμα μεγαλώνει όσο τρέφεται από τα θύματα που του φέρνει η Olive , μέχρις ότου καταναλώσει και την ίδια .
Ο υπεύθυνος της αποστολής όπου συμμετείχε η άτυχη βιολόγος γνώριζε για το αβυσσαίο πλάσμα το οποίο λατρευόταν ως θεός από τα χρόνια της αρχαιότητας και έχει σκοπό να επιστρέψει για να τιμωρήσει τους ασεβείς μοντέρνους ανθρώπους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.