Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

VIGILANTE DIARIES (2016)


Γραμμένο ως συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς με το ίδιο όνομα και σκηνοθετημένο από τον Christian Sesma ( SHOOT THE HERO , AWOL-47 , THE NIGHT CREW ) .
Ομάδα σκληροτράχηλων ηρώων βγαλμένων από τα απαράδεκτα στερεότυπα των '90ς ακολουθούν τις εντολές του πάντα σκυθρωπού "Vigilante" . Όλοι τους πρώην μέλη Ειδικών Δυνάμεων που το γύρισαν στην παράνομη αντιμετώπιση του εγκλήματος με σκοπό να καθαρίσουν τον πλανήτη - είναι κάτι σαν τα φτωχά ξαδέλφια των THE EXPENDABLES (παρόλα αυτά η ταινία γυρίστηκε σε διαφορετικές χώρες της Γης και όχι μόνο σε Βουλγαρία και Ρουμανία όπως τα EXPENDABLES 2&3) .
Ο Paul Sloan ( THE SCORPION KING , STILLETO , I AM WRATH ) είναι ο Vigilante . Αντί για ανάλυση του εκδικητικού του χαρακτήρα που ξαφνικά βρίσκεται οικογενειάρχης , απλά θα παρατηρήσω πως σε κάθε λήψη ο Sloan μου θύμιζε και κάποιον άλλο ηθοποιό . Από Bradley Cooper , Jerard Butler , μέχρι Antonio Banderas και Jake Gyllenhaal .
Ο UFC αγριάνθρωπος Quinton "Rampage" Jackson ( THE MIDNIGHT MEAT TRAIN , THE A-TEAM ) είναι ο Wolfman .
O Michael Jai White ( UNIVERSAL SOLDIER: THE RETURN ) είναι ο Barrington , γνωστός και ως Commander Motherfucker στην παρέα των αναλώσιμων . Είναι σε άλλο επίπεδο , πιο γκρίζο , τόσο οι ικανότητές του όσο η γκαρνταρόμπα του .
O Michael Madsen ( LUMBERJACK MAN ) είναι ο Moreau . Δεν έχει νησί , δεν είναι δόκτορας - αν δεν έπιασες την αναφορά , κάτι δεν πάει καλά με την βιβλιοθήκη σου . Μαζί με τον Barrington κινούν τα νήματα των πιονιών στην διεθνή σκακιέρα της κατευθείαν-σε-dvd περιπέτειας . Καπνίζει πολύ και κάνει τον σκληρό γενικότερα σαν να βρίσκεται για πάντα σε κάποια ταινία του Tarantino .
O Danny Trejo ( MARKED FOR DEATH ) κάνει τον μπάρμαν φίλο του Moreau . Εμφανίζεται για δευτερόλεπτα και τραβάει καραμπίνα πίσω από το μπαρ . Έχει δύο ατάκες .
Ο Κακός :
Ο Arman Nshanian είναι ο εκκεντρικός αρχηγός της Αρμένικης Μαφίας , Andreas . Συλλέγει πεταλούδες και απολαμβάνει δυνατά κλασική μουσική/όπερα μέσα στο μέγαρό του - ενώ σκοτώνει ανθρώπους ταυτόχρονα . Χαλαρώνει ρουφώντας ναργιλέ ανάμεσα σε ημίγυμνες γυναίκες . Φοράει eyeliner .
Ο Vigilante του σκοτώνει τα δύο αδέλφια του με τους οποίους έτρεχαν μαζί διεθνές εγκληματικό κύκλωμα παλιανθρωπιάς , οπότε ορκίζεται ματωμένη εκδίκηση πάνω από τα μνήματα των γονιών τους . Ανατινάζεται μαζί με το αυτοκίνητό του .

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

I AM WRATH (2016)


Γραμμένο από τους Yvan Gauthier ( σκηνοθέτης του NEOWOLF , editor στα THE PERFECT WEAPON , FEMALE FIGHT CLUB ) και Paul Sloan ( STILLETO , VIGILANTE DIARIES , THE NIGHT CREW ) .
Σκηνοθετημένο από τον Chuck Russell ( A NIGHTMARE ON ELM STREET 3: DREAM WARRIORS , THE BLOB , THE MASK , ERASER , THE SCORPION KING ) .
Στο Columbus η βία στους δρόμους έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και αυτό γίνεται απευθείας γνωστό στον θεατή αφού η ταινία ξεκινάει με αγχωτικές ειδήσεις για ληστείες , πυροβολισμούς και ανθρωποκυνηγητά , συνοδευόμενες από αληθινά μαγνητοσκοπημένα ντοκουμέντα .
O John Travolta ( CARRIE , BROKEN ARROW , FACE/OFF , BATTLEFIELD EARTH , THE PUNISHER , KILLING SEASON ) είναι ο Stanley Hill . Ξέρει από μηχανές εσωτερικής καύσης για αυτό δουλεύει για μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες . Έχει μόλις ξαναβρεθεί με την πρώην γυναίκα του Vivian , η οποία τον παραλαμβάνει από το αεροδρόμιο μετά από ταξίδι του στην California προς αναζήτηση δουλειάς σε μεγάλη εταιρία . Στο δρόμο για το αυτοκίνητο τους 3 απροσάρμοστοι τους την πέφτουν για λεφτά αλλά η μια κουβέντα οδηγεί στην άλλη και ο Stanley καταλήγει στο έδαφος , ενώ η γυναίκα του αρπάζει μια μαχαιριά στην καρδιά . Αναγκάζεται να ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν του και να ξαναπιάσει τα κρυμμένα όπλα που είχε τόσα χρόνια πίσω από τον τοίχο της ντουλάπας του για να αποδώσει ματωμένη δικαιοσύνη στους εγκληματίες που σκότωσαν την γυναίκα του όταν η αστυνομία αποδεικνύεται ανίκανη να κάνει την δουλειά της .
Ο Stanley ήταν μυστικός πράκτορας με δράση σε εμπόλεμες περιοχές κυρίως της Λατινικής Αμερικής και με την βοήθεια του καλού του φίλου και πρώην συμπολεμιστή Dennis ( Christopher Meloni - 12 MONKEYS , LAW & ORDER: SPECIAL VICTIMS UNIT , CALL OF DUTY: BLACK OPS III ) θα βρει και θα εξοντώσει ένα-ένα τα καθάρματα που έσβησαν το φως της αγαπημένης του . Η παρουσία του γίνεται αισθητή στον υπόκοσμο της γύρω περιοχής και πλέον τον αναζητούν για να του σκοτώσουν την οικογένεια και τον σκύλο . Επίσης η πίστη του θα ενισχυθεί μετά την κηδεία της πρώην συζύγου του αφού μετά από μια τυχαία ματιά στο βιβλίο του Ιερεμία θα χτυπήσει τατουάζ στην πλάτη όπου θα γράφει με κεφαλαία γράμματα : "ΕΙΜΑΙ Η ΟΡΓΗ" .
H Vivian Hill ( Rebecca De Mornay - THE HAND THAT ROCKS THE CRADLE ) δούλευε πάνω σε μια υπόθεση ενός αγωγού ο οποίος θα μόλυνε το νερό της κοινότητας και προκαλούσε πονοκέφαλο στον τοπικό κυβερνήτη . Φυσικά πίσω από την δολοφονία της κρύβεται ο διεφθαρμένος πολιτικός που θέλει να επανεκλεγεί και στηρίζει τα μεγάλα συμφέροντα αδιαφορώντας για τις ανθρώπινες ζωές . Ο κανακάρης του πολιτικάντη είχε καταγραφεί σε κινητό τηλέφωνο την ώρα που προσπαθούσε να συνεφέρει κοπέλα η οποία πέθανε από υπερβολική δόση διασκέδασης . Το συγκεκριμένο βίντεο βρίσκεται στην κατοχή του τοπικού βαρόνου της νύχτας Lemi K ( Paul Sloan ) , ο οποίος εκβιάζει καταστάσεις έχοντας με αυτόν τον τρόπο την προστασία της αστυνομίας . Ένας από τους ντήλερς του Lemi σκότωσε την Vivian για αυτό και η υπόθεση μπήκε με συνοπτικές διαδικασίες στο αρχείο ...
----------------------------------------
Είχα να δω αρκετό καιρό τον Travolta σε ταινία και πραγματικά το πρόσωπό του θυμίζει νεκρική μάσκα . Αφήνει την εντύπωση πως έχει κάτι το αφύσικο/βιονικό/cyborg πάνω του . Ειδικά το μαλλί/περουκίνι που εφαρμόζει ακριβώς πάνω στο κεφάλι . Κάτι δεν πηγαίνει καλά και αν ήμουν σκύλος και τον έβλεπα να μπαίνει μέσα στο καταφύγιο όπου υπάρχουν επιζώντες από την πυρηνική καταστροφή που προκάλεσε κάποιο στραβωμένο AI που συνειδητοποίησε την ύπαρξή του , θα του γαύγιζα .
Υπό άλλες συνθήκες η ταινία θα μπορούσε να έχει πρωταγωνιστή τον Steven Seagal . Ο χαρακτήρας του Travolta έχει παραπανίσια κιλά , εμφυτευμένο μαλλί και σωσίες που βλέπουμε την πλάτη τους στις σκηνές δράσης . Επίσης είναι πρώην Ειδικές Δυνάμεις/blackops/φάντασμα .

Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

CRIMINAL (2016)


Γραμμένο από τους Douglas Cook και David Weisberg ( έχουν συγγράψει τα σενάρια για τις '90ς περιπέτειες THE ROCK και DOUBLE JEOPARDY ) .
Σκηνοθετημένο από τον Ariel Vromen ( THE ICEMAN ) .
O Bill Pope είναι ένας Πράκτορας της CIA ο οποίος βρίσκεται στα ίχνη του σκιώδους/επικίνδυνου hacker γνωστού ως "The Dutchman" στο Λονδίνο . Δυστυχώς δεν θα επιζήσει προδοτικής ενέδρας , αλλά ευτυχώς που η επιστήμη έχει πάντα την λύση και μια καινούργια μέθοδος θα μπορέσει να μεταφέρει τις γνώσεις/αναμνήσεις του μέσα στο κεφάλι κάποιου άλλου ανθρώπου/εθελοντή . Καθώς η μέθοδος είναι ακόμη σε πειραματικό στάδιο θα δοκιμαστεί στο κεφάλι ενός σκληροτράχηλου κατάδικου . Αναμενόμενα το οργανωμένο σχέδιο θα πάει κατά διαόλου και ο εγκληματίας με τις επιπλέον αναμνήσεις και ικανότητες θα ακολουθήσει τον προσωπικό του δρόμο εκδίκησης αγνοώντας της απειλές του Dutchman για πρόκληση του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου από τηλεκατευθυνόμενους πυραύλους που ελέγχει .
Ο Ryan Raynolds ( DEADPOOL ) είναι ο Πράκτορας Bill Pope , τοποθετημένος στο παράρτημα της CIA στο Λονδίνο . Πεθαίνει στα πρώτα 10 λεπτά της ταινίας . Μετά εμφανίζεται ως pov αναμνήσεις και ως αντανάκλαση σε καθρέφτες .
H Gal Gadot ( Wonderwoman στο BATMAN VS SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE ) είναι η Jill Pope , σύζυγος του αδικοχαμένου Bill .
Ο Tommy Lee Jones ( UNDER SIEGE ) είναι ο Δόκτωρ Franks . Η μέθοδος μεταφοράς μνήμης απέχει 5 χρόνια από το να αρχίσει να εφαρμόζεται σε ανθρώπους - έχει χαλάσει ήδη 18 χρόνια από την ζωή του παρέα με ποντίκια . Η Κυβέρνηση του δίνει 48 ώρες για να τα καταφέρει γιατί κρίνεται η τύχη του πλανήτη και υπάρχει προθεσμία από ψηφιακό τρομοκράτη . Έχει μόνο έναν άνθρωπο στον νου του ικανό για την επιτυχία του πειράματος μεταφοράς μνήμης από νεκρό σε ζωντανό θηλαστικό .
O Kevin Costner ( WATERWORLD ) είναι ο επικίνδυνος κατάδικος Jericho Stewart . Είναι εντός και εκτός φυλακής για περισσότερο από την μισή ζωή του . Δεν ελέγχει τις πράξεις του και αδιαφορεί για τις επιπτώσεις τους . Δεν έχει αισθήματα . Κατακρεουργεί ανθρώπους και δεν νομίζει πως έχει κάνει κάτι αξιόποινο τιμωρίας . Δεν καταλαβαίνει τι πάει να πει κοινωνία και πως πρέπει να συμπεριφέρονται μέσα σε αυτήν οι άνθρωποι . Την αράζει στο κλουβί του με μια αλυσίδα περασμένη στο λαιμό του . Εξαιτίας ενός τραύματος που είχε στο κεφάλι όταν ήταν μικρό παιδί (ο πατέρας του τον πέταξε από αυτοκίνητο εν κινήσει όταν έμαθε πως δει είναι δικός του) είναι ο μοναδικός κατάλληλος υποψήφιος για το μαγικό κόλπο της μεταφοράς αναμνήσεων . Μετά την εγχείρηση το σκάει έχοντας περισσότερες αναμνήσεις και πολλά νεύρα .
Ο Gary Oldman ( DRACULA ) είναι ο Quaker Wells , διευθυντής επιχειρήσεων στην CIA Λονδίνου .
O Scott Adkins ( BOYKA: UNDISPUTED IV ) είναι ο Pete Greensleves . Φαίνεται να ιδρώνει ως ένας από τους εργαζόμενους στο κέντρο επιχειρήσεων της CIA Λονδίνου . Η κάμερα περνάει από μπροστά του μερικές φορές . Κανονικά έπρεπε να τον αφήσουν ελεύθερο να σπάσει σβέρκους τρομοκρατών και όχι εγκλωβισμένο πίσω από έναν υπολογιστή .
Ο/Οι Κακός/οι :
O Jordi Molla ( BAD BOYS II , RIDDICK ) είναι ο Xavier Heimdhall , επιχειρηματίας τηλεπικοινωνιών με πολιτικοποιημένη άποψη για το πως θα πρέπει να λειτουργεί ο κόσμος . Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης τον παρουσιάζουν επικίνδυνο και προδότη . Απειλεί να ανατινάξει τον πλανήτη αν δεν παραιτηθούν όλες οι κυβερνήσεις . Βασανίζει τον Pope με ηλεκτρική βουκέντρα τοποθετημένη μέσα στο στόμα μέχρι θανάτου .
Για να πετύχει τον σκοπό του χρειάζεται τις ειδικές υπηρεσίες του διαβόητου hacker Dutchman .
Καταφέρνει να ανατινάξει τον εαυτό του μέσα στο αεροπλάνο διαφυγής του ...
O Michael Pitt ( I ORIGINS , HANNIBAL ) είναι ο Jan Stroop , γνωστός στον κλειστό κύκλο των επικίνδυνων για τον πλανήτη hackers , ως "The Dutchman" . Ελέγχει το ηλεκτρονικό σύστημα της Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών γιατί απλά μπορεί . Προσφέρει το ταλέντο του σε όποιον του προσφέρει πολιτικό άσυλο και 10 εκατομμύρια δολάρια . Είχε έρθει σε συμφωνία με τον Pope αλλά δεν συναντήθηκαν ποτέ .

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

MISFIRE (2014)


Γραμμένο από τον Benjamin Budd ( DEAD DROP , RUMBLE ) .
Σκηνοθετημένο από τον R. Ellis Frazier ( DEAD DROP , RUMBLE ) - έχει σκηνοθετήσει τουλάχιστον 3 κατευθείαν-σε-dvd περιπέτειες με Gary Daniels περιμένοντας πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα .
Ο Gary Daniels ( HEATSEEKER , FIST OF THE NORTH STAR , THE EXPENDABLES , ZERO TOLERANCE ) είναι ο σκληροτράχηλος Πράκτορας της Δίωξης Ναρκωτικών , Cole . Όταν η πρώην γυναίκα του και μαχητική δημοσιογράφος , Gracie , πέσει στα χέρια αδίστακτων εμπόρων ναρκωτικών , ο Cole θα ταξιδέψει μέχρι την Tijuana του Mexico για να αποδόσει ματωμένη δικαιοσύνη . Το μοιραίο τηλεφώνημα γίνεται από τον αδελφό του Johnny ( Michael Greco - EAST ENDERS ) μετά την σύλληψή του από τις Μεξικανικές αρχές καθώς θεωρείται ύποπτος για την εξαφάνισή της . Η πρώην γυναίκα του Cole κοιμάται πλέον με τον αδελφό του , γεγονός που δημιουργεί έξτρα ένταση .
Δυστυχώς μεγάλο ποσοστό της δράσης αναλώνεται στην προσπάθεια του Cole να γλυτώσει από τις σφαίρες των παραφαγωμένων μεξικανών τραμπούκων σε αργή κίνηση με έμφαση σε χωρίς νόημα κωλοτούμπες μαζί με την νεαρή συνάδελφο φωτο-ρεπόρτερ της γυναίκας του , Sarah - ειδύλλιο alert που δεν ευδοκιμεί περισσότερο από μια άχρωμη ερωτική σκηνή δευτερολέπτων .
Ο Κακός :
Ο σαπουνοπερατικός Luis Gatica ( CORAZON SALVAJE , CUANTO ME ENAMORO , AMOR BRAVIO και άλλες καθημερινές σάχλες της Μεξικανικής τηλεόρασης ) είναι ο σαλεμένος αρχηγός του Μεξικάνικου καρτέλ κοκαϊνης που απαγάγει την πρώην του Cole , Raul Montenegro . Πέρα από διακεκριμένος τραπεζίτης της τοπικής μαφίας , ο χαρισματικός Raul έχει πολιτικές βλέψεις και θέλει να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος καθώς πέρα από μπίζνεσμαν είναι και μεγάλος φιλάνθρωπος και ρίχνει πολλά λεφτά σε σχολεία και νοσοκομεία . Το ασυγκράτητο του χαρακτήρα του βέβαια τον ωθεί και σε βίαιες πράξεις . Ο Cole του σκοτώνει το επίσης μούτρο γιό στην "ανταλλαγή αιχμαλώτων" και τον ρίχνει σε βαριά κατάθλιψη - θα μπορούσε να τον έχει περάσει από παράθυρο τρίτου ορόφου όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις παλιανθρωπιάς , αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με πρωτοφανή ψυχολογική ζημιά κακού στην ιστορία της κατευθείαν-σε-dvd περιπέτειας .

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

NEVER BACK DOWN: NO SURRENDER (2016)


 Γραμμένο από τον Chris Hauty ( NEVER BACK DOWN 1&2 ) και σκηνοθετημένο από τον Michael Jai White ( NEVER BACK DOWN 2: THE BEATDOWN ) .
Μεταφρασμένο στα κατά-προσέγγιση βιντεοκλαμπίστικα ελληνικά ως ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ: ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ .
Ο Καλός :
Ο Michael Jai White ( FALCON RISING ) είναι ο Case "The Headcase" Walker , γνωστός και ως Oldschool . Έμπειρος μαχητής/Kickboxer χαμηλών τόνων με 43 νίκες στο ενεργητικό του και μερικά χρόνια φυλακής . Είναι τόσο ταπεινός που δεν δέχεται να στήσει αγώνες για να βγάλει περισσότερα χρήματα και ζει σε τροχόσπιτο από τα ψίχουλα που κερδίζει σε αγώνες τρίτης κατηγορίας . Θα μπορούσε να είναι ο πρώτος , αλλά δεν παίζει με τους κανόνες του συστήματος .
Ο Josh Barnett ( MERCENARY: ABSOLUTION ) είναι ο καλός φίλος του Walker και παλαιστής/πρώην Πρωταθλητής ΜΜΑ , Brody James . Ζει την καλή ζωή μέσα στα φώτα της δημοσιότητας . Ξαναβρίσκεται με τον Walker μετά από καιρό και του εκμυστηρεύεται πως θα μπει στο Mortal Combat κύκλωμα του PFC , καθώς τα λεφτά είναι πολλά - οι κανόνες όμως μηδαμινοί , κάτι που προειδοποιεί και ο Case πως συμβαίνει εκεί : "είναι απλά ντοπαρισμένοι τύποι που πλακώνονται δίχως έλεος" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά .
O Walker αναλαμβάνει να τον εκπαιδεύσει old school (με τάβλες και μπουκάλια δεμένα με σκοινιά , τεχνική που προκαλεί το γέλιο στους σκληρούς του γυμναστηρίου) για τον δύσκολο αγώνα στην Ταϋλάνδη με σκοπό να τον ξαναβάλει στο παιχνίδι του άγριου πρωταθλητισμού , αλλά o James αντί να σηκώνει βάρη σηκώνει γυμνά γκομενάκια στο κρεβάτι του . Όταν ένας σοβαρός τραυματισμός από πληρωμένο αθλητή τον βγάλει εκτός μάχης , ο Walker θα εκβιαστεί με το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων να προδώσει τις αρχές του και να πάρει την θέση του στο ρίνγκ .
Θέλει να κερδίσει και την μάχη , αλλά και τον πόλεμο εναντίον του συστήματος .
Στο τέλος όλοι τον αγκαλιάζουν ιδρωμένο , ακόμη και ο δεύτερος προπονητής του Brody με το τατουάζ της σημαίας του Νότου στον ώμο (κοντινό όλο σημασία στην πρώτη τους γνωριμία το οποίο έμεινε ανεκμετάλλευτο) .
Το Αίσθημα :
Η Gillian White ( JACKIE BROWN ) είναι η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Brody , Myca Cruz . Χωρισμένη με ένα παιδί . Ερωτεύεται αναμενόμενα τον ευγενή Walker .
ΛΟΙΠΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ :
Ο Tony Jaa ( ONG BAK ) κάνει τον εαυτό του . Βλέπει τον Walker σε μια εκδήλωση πριν τον μεγάλο αγώνα και νομίζει πως είναι ο Cuba Goodding Jr και φοτογραφίζεται ενθουσιασμένος μαζί του .
Η Jeeja Yanin ( RAGING PHOENIX ) είναι η άγνωστη κοπέλα που προπονείται ντυμένη σαν αγόρι στο γυμναστήριο για να μην τραβάει την προσοχή .
Ο Eoin O'Brien ( KILL 'EM ALL , TEKKEN: A MAN CALLED X , THE ASIAN CONNECTION ) είναι ο Cobra O'Conor . Προπονείται στο γυμναστήριο που ετοιμάζεται ο James και αρχίζει τα καλαμπούρια από νωρίς με τον Walker . Από Mister Miyagi μέχρι Jet Leroy τον στολίζει μέχρι που θα μετρήσει τα πλευρά του μέσα στο κλουβί .
Ο/Οι Κακός/οι :
Ο Esai Morales ( LA BAMBA , FROM DUSK TILL DAWN: THE SERIES ) είναι ο μεγαλοεπιχειρηματίας Hugo Vega διοργανωτής της φιέστας και υπεύθυνος της ομοσπονδίας Mortal Combat PFC . Ευτυχώς στους αγώνες δεν παλεύουν ακόμη με όντα από άλλες διαστάσεις για να σωθεί ο πλανήτης . Βάζει άνθρωπο να τραυματίσει επίτηδες τον Bbrody ώστε να παλέψει ο Walker στην θέση του , αφού το όνομά του θα έφερνε περισσότερα έσοδα . Ειδικά μετά το viral video από την προηγούμενη ταινία που τον δείχνει να πλακώνει 4 αστυνομικούς με δεμένα χέρια .
Καταλήγει να πληρώνει τα μαλλιά της μπριγιαντινισμένης κεφαλής του .
Ο κτηνώδης παλαιστής που περνιέται για άνθρωπος Nathan Jones ( TROY , THE PROTECTOR , CONAN THE BARBARIAN , CHARLIE'S FARM , MAD MAX: FURY ROAD ) είναι ο αντίπαλος του Walker , Caesar "Psycho" Braga , γνωστός και ως ασταμάτητη δύναμη της φύσης . Παλεύει για λογαριαμό του Vega . Καλύτερα να μην τον νευριάζει κανείς γιατί αναποδογυρίζει τραπέζια και κουτουλάει το κεφάλι του σε καθρέφτες για να επανέλθει .