Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

PINUP DOLLS ON ICE (2013)


Γραμμένο με έντονη δόση μισογυνισμού από τον Michael Penning ( THE LEGEND OF SORROW CREEK ) .
Σκηνοθετημένο με τα γνωστά slasher τεχνάσματα και χρηματοδοτημένο αποκλειστικά από τους Geoff Klein ( BIKINI GIRLS ON ICE ) και Melissa Mira .
Παρέα κοριτσιών με έφεση στα τατουάζ και το βγάλσιμο των ρούχων τους για επάγγελμα καταλήγει να διασκεδάζει μεθυσμένους παραθεριστές σε ξεχασμένη από τους ανθρώπους κατασκήνωση .
Φυσικά στο δάσος τριγυρίζει παλαβός σαδιστής με φετίχ την νεκροφιλία και τις χαμηλές θερμοκρασίες .
Ο Moe ξεκίνησε την κατάβαση στην βουβή παράνοια (δεν μιλάει , μόνο μουγκρίζει) από μικρή ηλικία , όταν άρχισε να σκοτώνει μικρά ζώα και να τα κρατάει κάτω από τα σανίδια του πατώματος στο δωμάτιό του . Οι γονείς του τον στέλνουν να μείνει στην επίσης παλαβή θεία του (με bonus ψυχασθένεια στην τήρηση των χριστιανικών γραφών) μπας και αλλάξει συμπεριφορά , μαζί με την συνομήλικη ξαδέρφη του . Τα δύο παιδιά μεγαλώνουν σε ένα αποκομμένο από την υπόλοιπη κοινωνία περιβάλλον όπου το μπάνιο με παγωμένο νερό είναι η καθημερινότητά τους , καθώς η θεία θεωρεί πως ο θεός έχει άμεση επικοινωνία μαζί της και πως ο πάγος θα διατηρήσει για πάντα την ομορφιά τους και την αγνότητά τους . O μικρός Moe θα αρχίσει να ερεθίζεται επικίνδυνα από την ξαδελφούλα που όλο και μεγαλώνει με το πέρασμα των χρόνων και όταν φτάσουν στην εφηβεία ο παλαβός θα την σκοτώσει και θα την βιάσει μέσα σε μια μπανιέρα γεμάτη πάγο . Αυτό το μοτίβο συμπεριφοράς θα εξελιχθεί στα γεγονότα της πρώτης ταινίας ( BIKINI GIRLS ON ICE - 2009 ) με τον Moe να συνεχίζει ακάθεκτος τον βιασμό και τον τεμαχισμό , μέχρι και την στιγμή που πιάνουμε εμείς την ιστορία σε αυτή , με τις κοπέλες της στριπτίζ ομάδας να προσπαθούν να επιβιώσουν τις εκκεντρικές ορέξεις του σαδιστή σφαγέα .
Η βετεράνος της Seduction Cinema , Suzi Lorraine ( THE EROTIC TIME MACHINE , VAMPIRE QUEEN , SATAN'S SCHOOL FOR LUST , THE LORD OF THE G-STRINGS: THE FEMALESHIP OF THE STRING , SPIDERBABE ) , είναι η ιδιοκτήτρια του κάμπινγκ , Joy . Δεν βγαίνει από τα ρούχα της .

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

NIGHT OF THE WILD (2015)


Γραμμένο από την Delondra Williams ( RISE OF THE ZOMBIES , RAGIN CAJUN REDNECK GATORS , ZOMBIE NIGHT , BLOOD LAKE: ATTACK OF THE KILLER LAMPREYS ) και σκηνοθετημένο άδοξα για την καλωδιακή τηλεόραση από τον Eric Red ( THE HITCHER , NEAR DARK , BODY PARTS , BAD MOON ) .
Μετεωρίτης που περιέχει εξωγήινο παράσιτο σε μορφή βράχου-που-φωσφορίζει πέφτει λίγο πιο έξω από μια ήρεμη επαρχιακή πόλη . Το παράσιτο φαίνεται να καταλαμβάνει τηλεπαθητικά τους λύκους και τα σκυλιά των κατοίκων της περιοχής μεταμορφώνοντας τα σε μανιακά κτήνη .
Η νεαρή Rosalyn ( Tristin Mays - THE VAMPIRE DIARIES ) είναι η πιο αναγνωρίσιμη από το υπόλοιπο κάστ και την βλέπουμε να βρίσκεται σε αναζήτηση του αγαπημένου της γέρικου σκύλου στην ευρύτερη περιοχή όταν ξεκινάει ο πανικός . Όταν τον βρει θα τον πάρει μαζί της για μια χαλαρή νύχτα κάμπινγκ παρέα με τις φίλες της . Ο σκύλος είναι στα τελευταία του και δεν έχει όλες του τις αισθήσεις - γεγονός που τον κάνει απρόσβλητο στον τηλεπαθητικό έλεγχο του εξωγήινου βράχου .
Δεν θα αλλάξει κάτι στην τύχη της Rosalyn καθώς ο σκύλος δεν φαίνεται να την προστατεύει ιδιαίτερα από τις επιθέσεις των άλλων σκυλιών που συναντά μετά τον θάνατο των φιλενάδων της .
 Η νεαρή απλά θέλει να επαναστατήσει και φαίνεται να έχει προβλήματα με τον χωρισμό των γονιών της , αλλά όλα πάνε περίπατο όταν οι σκύλοι στραφούν εναντίον των ανθρώπων .
------------------------------
Θα περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό από εξωγήινη οντότητα της Asylum που τρελάνει τους σκύλους , αλλά είναι απλά μια αφρολεξόπετρα που φωσφορίζει ραδιενεργά και την βλέπουμε στατική σε μερικές τοποθεσίες μέσα στην πόλη . Δεν έχει κάποιον συγκεκριμένο σκοπό . Δεν θέλει να κατακτήσει τον πλανήτη , δεν τρέφεται από το μυαλό των σκύλων , δεν κάνει τους ανθρώπους που δαγκώνουν τα σκυλιά ζόμπι σκλάβους , δεν μεταμορφώνει τα σκυλιά σε ψηφιακά τέρατα .
Απλά φωσφορίζει .
Οι μάχες μεταξύ σκύλων και ανθρώπων είναι τουλάχιστον αστείες , ειδικά όταν βλέπεις μερικά σκυλιά να τρέχουν προς τα "θύματα" τους και να τους κουνάνε την ουρά , ή όταν κάποιοι τα σφαλιαρίζουν ελαφρά για να έχουν κάποια και-καλά βίαιη αντίδραση από αυτά . Θα τους είχα ικανούς να τους πετάνε και φρίσμπι αν μπορούσαν .
Τα σχεδόν ερασιτεχνικά συχνά κοντινά του σκηνοθέτη δεν βοηθάνε και το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποσυντονίζουν το μάτι του ήδη ταλαιπωρημένου θεατή .

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

PARANORMAL ACTIVITY: THE GHOST DIMENSION (2015)


Από τους παραγωγούς του PARANORMAL ACTIVITY , έρχεται η 6 συνέχεια της στοιχειωμένης κάμερας . Ακόμα και να πετούσαν την τελειωμένη ταινία από το παράθυρο , με συνολικό προϋπολογισμό 18 εκατομμυρίων όλες μαζί , μόνο οι προηγούμενες 5 ταινίες έχουν βγάλει μέχρι στιγμής 811 εκατομμύρια δολάρια - οπότε έχουμε καλυφτεί για τα έξοδα των τριών τουλάχιστον επόμενων δεκαετιών για οποιαδήποτε συνέχεια σκαρφιστούν οι σεναριογράφοι - παρόλο που οι παραγωγοί δηλώνουν πως πρόκειται για την τελευταία ταινία της σειράς .
Γραμμένο από τους Jason Pagan , Andrew Deutschman ( PROJECT ALMANAC ) , τον ηθοποιό Adam Robitel ( THE TAKING OF DEBORAH LOGAN ) και Gavin Hefferman .
Σκηνοθετημένο από τον editor Gregory Plotkin ( TERMINAL VELOCITY , THE CROW: CITY OF ANGELS , MORTAL KOMBAT: ANNIHILATION , WORLD WAR Z ) .
Ο δαίμονας Toby επιστρέφει στην California και αυτή τη φορά προσκολλάται στην ανήλικη κόρη οικογένειας που κατοικεί σε τεράστιο σπίτι και ανακαλύπτει παλαιάς τεχνολογίας κάμερα για να καταγράψει τις διακοπές των Χριστουγέννων που πλησιάζουν .
Ο Ryan ( Chris J. Murray - κάποια από τις φωνές που ακούγονται στο πλήθος του GRAND THEFT AUTO IV ) και η Emily Fleege μένουν μαζί με την μικρή τους κόρη Leila σε ένα τεράστιο σπίτι το οποίο δεν δικαιολογεί το εισόδημα και των δύο μελών της οικογένειας , εκτός αν ένας από αυτούς είναι μεγαλέμπορος ναρκωτικών , ή μεγαλοπαραγωγός ερωτικών ταινιών - ή εκτός αν έχει πεθάνει άλλη οικογένεια εκεί από σατανική/μεταφυσική δραστηριότητα ! Το σπίτι το αγόρασαν κοψοχρονιά και μετακόμισαν άμμεσα καθώς τέτοιες ευκαιρίες δεν βρίσκονται εύκολα .
Η παλαιάς τεχνολογίας κάμερα που ανακαλύπτουν στην αποθήκη του σπιτιού είναι άγνωστης προέλευσης , ενώ οι βιντεοταινίες που την συνοδεύουν μέσα στην κούτα αποκαλύπτουν σατανική αίρεση μαγισσών που έχουν πρόσβαση σε τεχνολογία χρονομετατόπισης και προετοιμάζεται για τον ερχομό του αντίχριστου στην γη . Το μόνο που χρειάζεται η τελετή (που απ'ότι φαίνεται έχει ξεκινήσει από το 2007 που βγήκε η πρώτη ταινία) για να πετύχει είναι λίγο ακόμη αίμα από ένα ανήλικο κορίτσι ...
Ο ταλαίπωρος αδελφός του Ryan - με μουστάκι που επέζησε μαζί με την κάμερα από την δεκαετία του '80 - Mike , επισκέπτεται το καταραμένο μέγαρο με σκοπό να αράξει για μερικές μέρες (που μεταφράζεται σε δύο μήνες) εκεί , μιας και είναι φρεσκο-χωρισμένος και απολυμένος .
Η Olivia Taylor Dudley ( νοσοκόμα Svetlana στο THE DICTATOR , CHERNOBYL DIARIES , TRANSCENDENCE , THE VATICAN TAPES ) είναι η Skyler . Οικογενειακή φίλη με εκρηκτικό μπούστο που αποσπά την προσοχή από το ψηφιακό στοίχειωμα .

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

LOST AFTER DARK (2014)


Γραμμένο και σκηνοθετημένο με εμφανή την αγάπη για τις ταινίες τρόμου της δεκαετίας του '80 από τον Ian Kessner ( TWISTED PUPPET THEATRE ) .
Βρισκόμαστε στο 1984 . Στο Broomfiled του Michigan .
Παρέα 8 εφήβων προσπαθούν να περάσουν ευχάριστα το σαββατοκύριακο τους καθώς είναι άνοιξη και τα ήθη χαλαρώνουν , αλλά καταλήγουν θύματα των ορέξεων μανιακού κανίβαλου .
Η παρέα ετοιμάζεται να σπάσει μερικούς κανόνες και να πάει κρυφά στην κυνηγητική καμπίνα του πατέρα της Adrienne ( Kendra Leigh Timmins - DEGRASSI: THE NEXT GENERATION , NIKITA ) η οποία προσπαθεί να γίνει αποδεκτή στην κουλ κλίκα . Είναι άριστη μαθήτρια και της αρέσει ένα ομορφόπαιδό από την συγκεκριμένη παρέα τον οποίο βοηθάει στα μαθήματα .
Το μοιραίο σαββατοκύριακο ξεκινά με τους νεαρούς ήρωες να κλέβουν το σχολικό , αλλά δεν γνωρίζουν πως ο αυστηρός λυκειάρχης τους έχει πάρει χαμπάρι . Δεν γνωρίζουν επίσης πως το σχολικό είναι σαράβαλο και πως θα πρέπει να χαθούν μέσα στο δάσος μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους - ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την καμπίνα που ψάχνουν και η οικογένεια που κατοικούσε εκεί - οι Joads - ήταν οικογένεια κανίβαλων με αρκετούς φόνους στο ενεργητικό της από την περασμένη δεκαετία .
O Robert Patrick ( TERMINATOR 2: JUDGMENT DAY ) είναι ο κύριος Frank Cunningham , ο σχιζοειδής διευθυντής του τοπικού λυκείου , τηρητής της τάξης και των θεσμών .
Πρώην στρατιωτικός με δράση στο Βιετνάμ . Το "έσω-έτοιμος" τον χαρακτηρίζει ως προσωπικότητα . Μετά την ΄"απόδραση" των μαθητών του έρχεται σε επαφή με τον υπερπροστατευτικό πατέρα της Adrienne και τον ενημερώνει για τις κακές παρέες της κόρης του .
Πηγαίνει μόνος του να βρει τους ταραξίες , αλλά δεν τα καταφέρνει εναντίον του ζωώδη αγριάνθρωπου .
Ο David Lipper ( DYING OF THE LIGHT ) είναι ο πατέρας της Adrienne . Αγαπάει τα όπλα και τον Ronald Reagan , αλλά η κόρη του είναι ότι πιο σημαντικό έχει στην ζωή . Θα περίμενε κανείς να πάει παρέα με τον διευθυντή να κανονίσουν τα πράγματα , αλλά δεν έπεσε τόση βαρύτητα στον χαρακτήρα του . Δεν ξαναβλέπει ποτέ την κόρη του .
Η Elise Gatien ( DR. DOLITTLE 4 , FIFTY SHADES OF GREY , iZOMBIE ) είναι η Jamie , η μοναδική επιζών της παρέας και αυτή που ουρλιάζει στο τελικό παγωμένο κάδρο της ταινίας υπονοώντας πως ο μανιακός δεν είναι νεκρός και πως η συνέχεια θα ακολουθήσει κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον .

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

SCOUTS GUIDE TO THE ZOMBIE APOCALYPSE (2015)


 "Πρόσκοποι για πάντα !"
 
Γραμμένο με την βοήθεια των Carrie Lee Wilson ( COLLEGE ROAD TRIP ) , Emi Mochizuki , Lona Williams ( SHARK TALE ) , και σκηνοθετημένο με κάτι να σου θυμίζει έντονα τις παλιές καλές εποχές των βιντεοταινιών τρόμου από τον Christopher Landon ( PARANORMAL ACTIVITY 2,3,4,THE MARKED ONES ) δίνοντάς του στιγμιαίο κλασικό στάτους για την τωρινή γενιά θεατών .
Οι Ben ( Tye Sheridan - X-MEN: APOCALYPSE ) , Carter ( Logan Miller - I'M IN THE BAND ) και Augie είναι οι καλύτεροι φίλοι από μικρά παιδιά . Επίσης είναι οι καλύτεροι και οι μοναδικοί πρόσκοποι στην μικρή τους φανταστική πόλη η οποία βρίσκεται κοντά στο Haddonfield (εκεί όπου συνέβησαν τα αιματοβαμμένα γεγονότα του HALLOWEEN το 1978) . Παρόλες της φιλότιμες προσπάθειες του αρχηγού τους ( David Koechner - FINAL DESTINATION 5 , PIRANHA 3DD , KRAMPUS ) η ομάδα δεν αποκτά καινούργια λυκόπουλα .
Η σχέση τους θα δοκιμαστεί όταν οι Ben και Carter αποφασίσουν να πούν στον Augie πως δεν θέλουν να είναι πια πρόσκοποι γιατί στο λύκειο δεν τους αποδέχονται και η κοινωνική τους ζωή είναι σε κώμα . Τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα όταν ξεσπάσει ζόμπι-αποκάλυψη μετά από διαφυγή πειραματικού ιού από τοπικό εργαστήριο .
Η Sarah Dumont ( BAD ASS 2: BAD ASSES ) είναι η Denise , σέξι σερβιτόρα στο μοναδικό στριπτιζάδικο της πόλης και έμπειρη στην χρήση όπλων (ο πρώην της ήταν παλαβός με τά όπλα , οπότε της έμεινε και κάτι από την σχέση τους) . Γνωρίζεται με τους προσκόπους όταν οι αθώοι έφηβοι αποφασίσουν να κάνουν μια στάση στον χώρο εργασίας της για να δουν πως είναι γυμνό το γυναικείο σώμα . Μετά από μια αποτυχημένη πρώτη γνωριμία με το άλλο φύλλο θα επιζήσουν όλοι μαζί της φαρσο-κωμικής αποκάλυψης και μιας ομάδας ζόμπι-γάτων για να σώσουν στην τελευταία πράξη την νεολαία της πόλης η οποία έχει μαζευτεί σε κουλ μυστικό πάρτι πριν επέμβει αναμενόμενα ο στρατός και βομβαρδίσει την πόλη με συνοπτικές διαδικασίες .
O Patrick "ο-πατέρας-μου-είναι-ο-Terminator" Schwarzenegger ( GROWN UPS 2 , SCREAM QUEENS ) είναι ο Jeff , ο μοντέλο-αθλητής τύπος που τα έχει με την αδελφή του Carter . Η φάρσα που έκανε στον αδελφό της με το να τον καλέσει στο πάρτι της χρονιάς αλλά να του δώσει λάθος διεύθυνση θα του στοιχίσει την σχέση τους . Επίσης δεν γλυτώνει την ζομποποίηση γιατί η θεία δικαιοσύνη είναι αμείλικτη .