Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

WAR PIGS (2015)

Γραμμένο από τον ηθοποιό/σεναριογράφο/παραγωγό Steven Luke ( ZOMBIES ) και σκηνοθετημένο από τον φανατικό κινηματογραφιστή ταινιών σχετικών με ιστορίες του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου , Ryan Little ( SAINTS AND SOLDIERS SAGA , AGE OF THE DRAGONS ) .
Τα γεγονότα διαδραμματίζονται κάπου στο Βέλγιο , λίγο πριν την λήξη του πολέμου .
Λόχος απροσάρμοστων χαβαλέδων γνωστοί και ως "Γουρούνια του Πολέμου" (επειδή τους αρέσει να σέρνονται μέσα στην λάσπη) , αναλαμβάνουν αποστολή αυτοκτονίας πίσω από τις γραμμές του εχθρού με σκοπό να ανακαλύψουν την τοποθεσία της "Χιλιοποδαρούσας" - του νέου σούπερ όπλου του Χίτλερ - ενός τεράστιου κανονιού ικανού να πλήξει στόχους σε Παρίσι και Λονδίνο !
Η ομάδα αναλαμβάνει χωρίς πολλά πολλά την μυστική επιχείρηση υπό τις ευλογίες του εκκεντρικού στρατηγού A.J. Redding ( Mickey Rourke - IRON MAN 2 , IMMORTALS , THE EXPENDABLES ) και την καθοδήγηση δύο αξιωματικών . Οι αξιωματικοί που αναλαμβάνουν να οδηγήσουν τους λουφαδώρους μέσα από τις εκρήξεις είναι ο έκπτωτος Λοχαγός Jack Wosick ( Luke "Bros" Goss - ANNIHILATION EARTH , THE DEAD UNDEAD , DEATH RACE 2&3 ) και ο ντόπιος Λοχαγος και μέλος της Λεγεώνας των Ξένων , Hans Picault ( Dolph Lundgren - RED SCORPION ) . O Wosick θέλει με αυτόν τον τρόπο να γλυτώσει το στρατοδικείο μετά από μια αποτυχημένη αποστολή η οποία κόστισε τις ζωές των αντρών του (αλλά δεν ήταν δικό του το λάθος - απλά πήρε την ευθύνη για να την σκαπουλάρουν οι ανώτεροι που τους έστειλαν στον θάνατο εξαρχής) , αλλά αποζητά περισσότερο την εξιλέωση για τον χαμό του καλύτερού του φίλου , λοχία McGreevy ( UFC αγριάνθρωπος Chuck Liddell - CRADLE 2 THE GRAVE , BACHELOR PARTY VEGAS , KICK-ASS 2 ) ο οποίος του έσωσε την ζωή στην μοιραία αποστολή που του στοίχισε τον βαθμό . Ο Picault θέλει απλά να εκδικηθεί τους καταραμένους ναζί οι οποίοι τον στρατολόγησαν παρά την θέληση του και τον χρησιμοποίησαν εναντίον των συμπατριωτών του , και αν τον αφήνανε θα έμπαινε στο Βερολίνο με την καραμπίνα του να τελείωνε τον πόλεμο μια ώρα αρχύτερα .
Ο Noah Segan ( THE VISITATION , THE PICTURE OF DORIAN GRAY , CABIN FEVER 2: SPRING FEVER , LOOPER , TALES OF HALLOWEEN ) είναι ο αρχηγός των λουφαδώρων , Λοχίας August Chambers . Δύο πράγματα τους χαλάνε την διάθεση: οι διαταγές και οι αξιωματικοί . Κάνει τον ρέμπελο μάγκα στους Goss και Lundgren αλλά μερικά τσουβάλια άμμου πάνω κάτω στον λόφο και το πέρασμα με σχοινί πάνω από χειροβομβίδες που εκρήγνονται σε ποτάμι του στρώνουν τον χαρακτήρα . Ο Chambers και η παρέα του τελικά δένονται με τους δύο αξιωματικούς δια ψηφιακού πυρός και σιδήρου και το τέλος της ταινίας θα μπορούσε να είναι διαφημιστικό μπύρας αν δεν είχε έξτρα τελική σκηνή με τον Goss να δακρύζει αντρίκια πάνω από τον τάφο του φίλου του και δεν χαιρετούσε στρατιωτικά τον ορίζοντα ...
Ίσως μια δεύτερη ταινία με την συνέχεια των περιπετειών της απροσάρμοστης ομάδας , αυτή τη φορά εναντίον αποκρυφιστών/ναζι-ζόμπι να έκανε την ευχάριστη έκπληξη .
------------------------------------------------
-Ειδικό Βραβείο Κάνω Τον Ρόλο Δικό Μου Και Σε Όποιον Αρέσει Ήμουν Γαμώ Τα Άτομα Στα Έητις , πάει :
Στον Mickey Rourke . Θα μπορούσε άνετα να γράψει όλες τις σκηνές του φορώντας Ιαπωνικό κιμονό , ή κάποια ανοιχτή ρόμπα με σπιρουνάτες μπότες να ακουμπάνε στο γραφείο του . Είναι γνωστός και ως "Ο Καουμπόη" στο στράτευμα , οπότε έχει το ελέυθερο να κυκλοφορεί με καουμπόικο καπέλο και μακριά πλατινέ φράτζα .

BONE TOMAHAWK (2015)


Γραμμένο με ταινίες όπως τα THE HILLS HAVE EYES και CANNIBAL HOLOCAUST στο νου , και σκηνοθετημένο σε arthouse ρυθμούς παλιάς δύσης μέσα σε δύο εβδομάδες στο ράντζο της Paramount από τον S. Craig Zahler ( THE INCIDENT ) - είναι αργό αλλά άγριο .
Τα γεγονότα διαδραματίζονται εντός αλλά κυρίως εκτός της επαρχιακής πόλης Bright Hope , η οποία όπως όλες οι άλλες απομακρυσμένες περιοχές από τα μεγάλα αστικά κέντρα είναι γεμάτη χαρακτήρες οι οποίοι ακροβατούν στα όρια και των δύο πλευρών του νόμου .
Ο ταλαίπωρος αλλά καθόλα ηρωικός σερίφης Franklin Hunt ( Kurt Russell - ESCAPE FROM NEW YORK ) ηγείται αποστολής διάσωσης της Samantha O'Dwyer ( Lili Simmons - HOLLYWOOD IS LIKE HIGHSCHOOL WITH MONEY ) - της μοναδικής νοσοκόμας της μικρής πόλης . Ινδιάνοι φαίνεται πως απήγαγαν την άτυχη γυναίκα και σκότωσαν μερικούς σε νυχτερινή επιδρομή .
Την υπόλοιπη ομάδα συγκροτούν ο σακατεμένος καουμπόη και σύζυγος της , Arthur O'Dwyer ( Patrick Wilson - WATCHMEN , HARD CANDY , INSIDIOUS , THE CONJURING ) , ο κυριλέ πιστολέρο John Brooder ( Matthew Fox - LOST ) και ο ηλικιωμένος βοηθός του σερίφη , ο Chicory ( Richard Jenkins - THE CABIN IN THE WOODS , WHITE HOUSE DOWN ) .
Οι Άγριοι :
Για την "ανώνυμη" φυλή το μόνο που γνωρίζουν οι ντόπιοι ιθαγενείς είναι πως ζούνε σε σπηλιές και προέρχονται από παλαιά γενιά αιμομικτών που τρώνε ότι βρουν στον διάβα τους . Κανένας ινδιάνος δεν θέλει να συμμετάσχει στην αναζήτηση των ανθρώπων που χάθηκαν γιατί γνωρίζουν από πρώτο χέρι πως θα χάσουν την ζωή τους . Οι απαγωγείς δεν είναι απλοί εγκληματίες της άγριας δύσης , αλλά απάνθρωποι κανίβαλοι τρωγλοδύτες που κατοικούν στους λόφους και επισκέπτονται κατοικημένες περιοχές για ανεύρεση τροφής . Για επικοινωνία μεταξύ τους χρησιμοποιούν ένα κόκαλο ζώου το οποίο έχουν τοποθετήσει στην βάση του λαιμού τους και ουρλιάζουν σε διαφορετικούς τόνους μέσα από αυτό . Τα πρόσωπά τους είναι γενικότερα τροποποιημένα με κόκαλα ζώων - κοσμιτική διακόσμιση που θα ζήλευαν πολλοί σύγχρονοι body modificators αν όντως υπήρχε κάτι τέτοιο στα αρρωστημένα χρονικά της ανθρώπινης εξέλιξης .
Είναι από τις περιπτώσεις που το ιππικό χρειάζεται να παρέμβει για άμεση εθνοκάθαρση .
-----------------------------------------
O Michael Pare ( INSTANT JUSTICE , MAXIMUM CONVICTION ) είναι ο κύριος Wallington , τοπικός μεγαλο-παράγοντας , ιδιοκτήτης αλόγων . Οι κανίβαλοι του κλέβουν άλογα την νύχτα που απαγάγουν και την νοσοκόμα . Δεν τα ξαναβλέπει ποτέ . Συμμετέχει στο συμβούλιο δράσης μέσα στο σαλούν λιγό πριν ξεκινήσει η αποστολή διάσωσης .
Ο Sid Haig ( THE DEVIL'S REJECTS ) είναι ο συμπληρωματικός χαρακτήρας που ακούει στο όνομα Buddy . Αδίστακτος ηλικιωμένος εγκληματίας που μετά το πέρας ληστείας μετά φόνου καταλήγει χωρίς κεφάλι πάνω σε ιερό έδαφος ταφής των κατοίκων των λόφων . Μαζί με τον επίσης απροσάρμοστο συνεργό του Purvis ( David Arquette - EIGHT LEGGED FREAKS ) , ξυπνούν την οργή των τρογλοδύτων , χαλόντας την διαρύθμιση του νεκροταφείου τους . Ο μικρός καταφέρνει να ξεφύγει και καταλήγει στην μικρή πόλη πυροδοτώντας τα αιματοβαμμένα γεγονότα που ακολουθούν ...

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Z FOR ZACHARIAH (2015)


Βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Robert C. O'Brien .
Γραμμένο από τον Nissar Modi ( BREAKING AT THE EDGE ) .
Σκηνοθετημένο από τον Craig Zobel ( COMPLIANCE , THE LEFTOVERS ) .
Ο πολιτισμός έχει χαθεί μαζί με ολόκληρη την ανθρωπότητα μετά από κάποια μεγάλη πυρηνική καταστροφή . Δύο άντρες και μια γυναίκα φαίνεται να είναι οι μοναδικοί επιζώντες . Μεταλλαγμένοι και αγριάνθρωποι με άκολα πέτσινα παντελόνια δεν υπάρχουν .
H Margot Robbie ( THE WOLF OF WALL STREET ) είναι η Ann Burden . Ζει με τον σκύλο της σε κάποιο χωριό και κατεβαίνει στην πόλη κάθε τόσο με σκοπό να "δανειστεί" βιβλία από την κατεστραμμένη βιβλιοθήκη . Έχει χάσει την οικογένεια της αλλά όχι την πίστη της . Ο πατέρας της ήταν ο ιερέας του χωριού και η εκκλησία που έχτισε ο ίδιος είναι η μοναδική της παρηγοριά . Ευτυχώς η τοποθεσία που βρίσκεται η φάρμα της είναι από τις ελάχιστες περιοχές που δεν έχουν μολυνθεί από την ραδιενέργια .
O Chiwetel Ejiofor ( CHILDREN OF MEN , 2012 , DOCTOR STRANGE ) είναι ο John Loomis . Είναι επιστήμονας και δούλευε για την κυβέρνηση . Κυκλοφορεί με στολή και φορητό εργαστήριο προσπαθώντας να βρει έναν καθαρό τόπο . Γνωρίζει τυχαία την Ann και αρχίζει να μένει μαζί της στο σπίτι της μέχρι να επανέλθει η υγεία του μετά από απρόσεκτη βουτιά σε μολυσμένη λίμνη . Αρχίζουν να μοιράζονται πράγματα για την ζωή τους και η συμπάθεια ενδυναμωμένη από την μοναξιά και το αλκοόλ δεν αργεί να γίνει κάτι περισσότερο για τον μεσήλικα άντρα . Η Γη θα πρέπει να αποκτήσει καινούργιους ανθρώπους κάποια στιγμή , οπότε αργά η γρήγορα το ζευγάρωμα θα πρέπει να ξεκινήσει - είναι το χριστιανικό τους καθήκον (σύμφωνα με την Ann) .
Ο Chris Pine ( STAR TREK ) είναι ο Caleb . Ο γοητευτικός άγνωστος που έρχεται από κοντινή περιοχή ζητώντας νερό . Ο Loomis είναι σκεφτικός γιατί νιώθει ότι απειλείται από την ύπαρξη άλλου άντρα μέσα στο σπίτι , ειδικά τώρα που αρχίσαν να περνάνε καλά οι δυο τους . Ο Caleb πληροφορεί τους άλλους δύο για την άσχημη κατάσταση που επικρατεί ακόμη στις μεγάλες πόλεις .
Οι άνθρωποι σκοτώνονται μεταξύ τους με απόλυτη βιαιότητα .
O γόης καταφέρνει να πάρει πολλά περισσότερα από την Ann πέρα από ένα ποτήρι νερό - την μέρα που καταφέρνουν να φτιάξουν μια κατασκευή που μετατρέπει την κινητική ενέργια ενός καταράκτη σε ηλεκτρισμό , το γιορτάζουν όλοι μαζί πίνοντας - κάτι που οδηγεί σε ρομαντικές καταστάσεις έτσι κι αλλιώς - ειδικά όταν δεν υπάρχουν άλλοι άνθρωποι γύρω .
Η ύπαρξη του Caleb στο αγρόκτημα βοήθησε στο να κατασκευαστεί η υδροηλεκτρική γενήτρια που θα προστατεύσει το αρχικό ζευγάρι από την κακοκαιρία του χειμώνα που έρχεται , αλλά το σεξάκι που ακολούθησε με την Ann , παρόλο που υπήρξε εξομολόγηση του Loomis πως είναι ερωτευμένος μαζί της παραμένει πουριτανικός γρίφος - εκείνη πήγε στο δωμάτιο του να τον βρει , αλλά εκείνος ήταν μεθυσμένος και κοιμόταν - τα σώματα όταν καίνε χρειάζονται άμεση πυρόσβεση .
-------------------------------------
Αφαιρόντας το sci-fi υπόβαθρο της καταστροφής του περιβάλλοντος και της ανθρωπότητας , η ταινία θα μπορούσε να είναι άλλη μια ρομαντική περιπέτεια σχέσεων και τριγωνικών καταστάσεων που προκαλούν πονοκέφαλο τόσο σε αυτούς που τις βιώνουν , όσο σε αυτούς που τις βλέπουν .
Ευτυχώς που το σπαρακτικό σάουντρακ της Heather McIntosh κατάφερε να με λυγίσει πολύ περισσότερο από όλα όσα συμβαίνουν επί της οθόνης .

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

HOWL (2015)


Γραμμένο από τους σεναριογράφους παιδικών σειρών για την Βρετανική τηλεόραση Mark Huckerby και Nick Ostler ( TREE FU TOM , PETER RABBIT , DANGER MOUSE , THOMAS THE TANK ENGINE & FRIENDS ) - τόσα χρόνια σαχλο-ιστορίες με τρενάκια και ζωάκια , τους βγήκε το απωθημένο .
Σκηνοθετημένο με κάτι να θυμίζει παλιές καλές ταινίες τρόμου από τον ειδικό εφετζή Paul Hyett ( THE DESCENT , DOOMSDAY , THE REVEREND , THE WOMAN IN BLACK , OUTPOST: BLACK SUN , GALLOWWALKERS ) .
Νυχτερινή αμαξοστοιχία με 10 επιβάτες σταματάει στην μέση του πουθενά μετά από πρόσκρουση με ελάφι . Ο μηχανοδηγός ( Sean Pertwee - DOG SOLDIERS ) εξαφανίζεται με το που βγαίνει έξω για να δει τι έχει συμβεί και οι επιβάτες θα πρέπει να συγκρατήσουν τόσο τα νεύρα τους όσο την ψυχραιμία τους υπό την καθοδήγηση των δύο βασικών πρωταγωνιστών/εργαζόμενων της εταιρίας στην νυχτερινή βάρδια .
O Ed Speleers ( ERAGON , A LONELY PLACE TO DIE , LOVE BITE ) είναι ο Joe . Δεν κατάφερε να γίνει επιστάτης στο τρένο της γραμμής και παραμένει ταπεινός ελεγκτής . Η τύχη το έφερε έτσι ώστε μετά το πέρας της πρωινής του βάρδιας να αναλάβει στα καπάκια και την βραδινή .
Η Holly Weston ( SPLINTERED , JOHN CARTER ) είναι η γλυκιά Ellen . Συμπαθεί τον Joe , αλλά πάντα κάτι συμβαίνει και δεν καταφέρνουν να βρεθούν ποτέ εκτός δουλειάς . Η ένταση και η αγωνία για επιβίωση θα τους φέρει πολύ πιο κοντά .
Οι Λυκάνθρωποι :
Η ανθρωποφάγα αγέλη των υβριδικών πλασμάτων που κατοικεί στην δασώδη περιοχή όπου σταμάτησε το τρένο πρέπει να έχει ξεκινήσει το κυνήγι από τα μέσα της δεκαετίας του 1960 .
Σύμφωνα με την μαρτυρία ενός συνταξιούχου επιβάτη , ένα τρομερό ατύχημα είχε συμβεί σχεδόν 50 χρόνια πριν και οι άτυχοι που κατάφεραν να επιζήσουν της σύγκρουσης , ξεκοιλιάστηκαν πολύ σύντομα καλύπτοντας το γεγονός με μυστήριο . Εδώ οι "Λυκάνθρωποι" φαίνεται να έχουν μια μητριαρχικής μορφής δομή εξουσίας , με τα αρσενικά να ακολουθούν τις προσταγές των θηλυκών και να επιλέγουν ποιος θα φαγωθεί και ποιος θα είναι ο επόμενος ακούσιος εθελοντής στην τριχωτή παρέα . Η μεταμόρφωση στο θύμα συμβαίνει άμεσα , ανεξαρτήτως πανσελήνου .

YAKUZA APOCALYPSE (2015)


Γραμμένο από τον Yoshitaka Yamaguchi ( ARUKANA , NEKO ZAMURAI ) .
Σκηνοθετημένο με την γνωστή ονειρική crossover διάθεση πολλών διαφορετικών ειδών μεταξύ τους από τον Takashi Miike ( VISITOR Q ) - όπως ανέφερε και ο ίδιος , έτυχε να έχει κάποια χρήματα στα χέρια του και αποφάσισε να κάνει μια ταινία δράσης - άσχετο αν κατά την διάρκεια της παραγωγής αυτό μετατράπηκε σε κάτι άλλο - μιας και κάθε ταινία του αποτελεί από μόνη της έναν ζωντανό οργανισμό ο οποίος μεταλλάσσεται βίαια μέχρι την ολοκλήρωση της .
Όσοι περίμεναν κάτι σκοτεινό , έμειναν με την αναμονή στο χέρι - οι υπόλοιποι φάγαμε τον Miike που ξέρουμε και αγαπάμε σαν κλωτσιά ανάμεσα στα πόδια .
Το θρυλικό αφεντικό της Ιαπωνικής μαφίας Kamiura ( Lily Frankie ) φροντίζει τους πολίτες της περιοχής του , αλλά είναι αδίστακτος με τους αντίπαλους εγκληματίες . Έχει την φήμη πως είναι ανίκητος και υπεράνθρωπος - κάτι που ισχύει αφού οι σφαίρες και τα σπαθιά δεν τον σταματούν . Όλοι τον σέβονται , εκτός από τους εκκεντρικούς πληρωμένους εκτελεστές του διεθνούς εγκληματικού συνδικάτου στο οποίο ήταν μέλος παλαιότερα . Ο καθολικός κυνηγός βρικολάκων με αμφίεση του 16ου αιώνα , σπασμένα αγγλικά και με την εξάτμιση που φτύνει ηλεκτρικές εκκενώσεις και ο otaku-μάστορας των πολεμικών τεχνών Kyoken ( Yayan Ruhian - THE RAID 1&2 - ο οποίος μάλλον πήγε αχρησιμοποίητος από άποψη πολεμικών τεχνών αφού αν έδινε το 100% των ικανοτήτων του θα είχαμε μια εντελώς διαφορετική ταινία στα τρεμάμενα χέρια μας) , θα μεταφέρουν το θανατηφόρο τελεσίγραφο των μυστήριων εργοδοτών τους στον Kamiura , με το αναμενόμενο αιματοβαμμένο αποτέλεσμα . Το αφεντικό θα αρνηθεί να επιστρέψει και ο θάνατός του θα δώσει έναυσμα σε μια ροή αλλοπρόσαλλων γεγονότων η οποία θα κορυφωθεί με την απελευθέρωση ενός γιγαντιαίου λούτρινου βατράχο-δαίμονα από το ιερό βουνό/ηφαίστειο Fiji (;)! , κατά την διάρκεια της τελικής αναμέτρησης του Kyoken με τον Kageyama ... (αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί ..)
Το κομμένο κεφάλι του αφεντικού θα ζωντανέψει και θα δαγκώσει τον αγαπημένο του υποτακτικό , τον γιακουζέο Kageyama ( Hayato Ichihara - JU-ON 2 ) (ο οποίος πέφτει θύμα καζούρας από τους υπόλοιπους γιακουζέους επειδή το ευαίσθητο δέρμα του δεν αντέχει τα τατουάζ) , μεταφέροντας του με τον πατροπαράδοτο τρόπο τον βρικολακικό ιο της αθανασίας !
Ο Kageyama , καθώς είναι νέος σε αυτόν τον τρόπο απέθαντης ύπαρξης , δεν θα καταφέρει να συγκρατήσει τις ορέξεις του και δαγκώνοντας δύο απλούς πολίτες κατά την διάρκεια ενός βίαιου επεισοδίου με άλλους μαφιόζους , θα ξεκινήσει ένα μοτίβο ανορθόδοξης μετάδοσης του μαφιόζικου(πλέον)-βρικόλακα-ιου σε όλους τους απλούς μεροκαματιάρηδες της πόλης !
Η αισθητή διαφορά με την γνωστή απέθαντη μόλυνση της δαντέλας και του γοτθικού κλαψομουνιάσματος είναι πως όλοι όσοι δαγκωθούν θα μεταμορφωθούν σε απέθαντα μούτρα και θα αρχίσουν να συμπεριφέρονται σαν μάγκες εγκληματίες , δημιουργώντας πρόβλημα στους ήδη παλιούς γιακουζέους της συμμορίας του Kamiura !
Το συνδικάτο θα θορυβηθεί και θα προσπαθήσει να καλλιεργήσει νέους πολίτες (κάπου εδώ ανατινάζεται η ψυχεδέλια της κινηματογραφικής αφήγησης) - φυτεύοντας σπόρους στην "Φάρμα της Ειλικρίνειας" και ποτίζοντας τους με γάλα για να φυτρώσουν αγοράκια με λευκά σωβρακάκια και ένα λουλουδάκι στο κεφάλι τους , ενώ ταυτόχρονα ο αδίστακτος αρχηγός του συνδικάτου , το τρομερό τέρας και ο μεγαλύτερος τρομοκράτης όλων , γνωστός και ως Kaeru-Kun (κάποιος που φοράει μια αποκριάτικη στολή βατράχου με μεγάλο κεφάλι , ο οποίος είναι στην πραγματικότητα ένα υπερφυσικό ον με κεφάλι βατράχου κάτω από την στολή) θα αναλάβει προσωπικά να λύσει το πρόβλημα !

COOTIES (2014)


Γραμμένο από τους Leigh Whannell ( SAW , INCIDIOUS ) , Ian Brennan ( GLEE , SCREAM QUEENS ) και Josh C. Waller ( RAZE ) .
Σκηνοθετημένο από τους Jonathan Milott και Cary Murnion .
O Elijah Wood ( GREEN STREET HOOLIGANS , THE LORD OF THE RINGS ) είναι ο Clint Hadson . Αντικαταστάτης δάσκαλος που δεν κατάφερε ποτέ να γίνει μεγάλος συγγραφέας τρόμου στην Νέα Υόρκη και ζει με την μητέρα του στην μικρή φανταστική κωμόπολη του Fort Chicken κάπου στο Illinois - εκεί όπου τα κοτόπουλα κινούν την τοπική οικονομία και θρέφουν τον πληθυσμό .
Όταν το Δημοτικό όπου εργάζεται ο Clint χτυπηθεί από άγνωστο ιό ο οποίος μετατρέπει τους ανήλικους μαθητές σε μανιακούς κανίβαλους , θα κληθεί να οργανώσει τους υπόλοιπους δασκάλους ώστε να επιβιώσουν της θανατηφόρας πανδημίας που ξεκίνησε από κατανάλωση μολυσμένου κομματιού πανέ κοτόπουλου στο κυλικείο του σχολείου .
Ο Clint φαίνεται να τρέφει ακόμη συναισθήματα για την παλιά του αγαπημένη , Lucy McCormick ( Alison Pill - SCOTT PILGRIM VS THE WORLD , SNOWPIERCER ) η οποία είναι δασκάλα στο δημοτικό , αλλά το όποιο σχέδιο ρομαντικής επανένωσης αποτυγχάνει αφού πλέον η όμορφη δασκάλα έχει σχέση πάθους με τον καθηγητή γυμναστικής , Wade Johnson ( Rainn Wilson - THE OFFICE , SUPER , THE BOY ) και όλοι έχουν σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούν , όπως αυτό της άμεσης επιβίωσής τους .
Bonus κωμικές αντιδράσεις SNL χαρακτήρα εν μέσω της νεκροζώντανης αποκάλυψης θα προσφέρουν οι δευτερεύοντες απροσάρμοστοι ήρωες της παρέας των καθηγητών , Jack McBrayer ( 30 ROCK ) , Nasim Pedrad ( SCREAM QUEENS ) και Leigh Whannell , ενώ ο αγαπημένος τηλεοπτικός υπέρβαρος Jorge Garcia ( LOST ) , ο οποίος υποδείεται τον υπέρβαρο στόουνερ υπάλληλο του δήμου , θα διαθέσει το Cheech & Chong βανάκι διαφυγής για την ομάδα αντίστασης ενάντια στους λιλιπούτειους κανίβαλους .