Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

THE WALKING DECEASED (2015)


Γραμμένο από τον ηθοποιό Tim Ogletree (πέρα από εδώ έχει εμφανιστεί και σε άλλο φεστιβάλ εξυπνάδας που ακούει στο όνομα SUPERNATURAL ACTIVITY) .
Σκηνοθετημένο από τον Scott Dow (αυτή είναι η πρώτη "μεγάλου μήκους" ταινία του) .
Γνωστό και ως WALKING WITH THE DEAD .
Ο Σερίφης Lincoln ( Dave Sheridan - SCARY MOVIE , THE DEVIL'S REJECTS ) ξυπνάει σε νοσοκομείο μετά από κώμα 29 ημερών και καταλαβαίνει με τρόμο πως βρίσκεται σε έναν νέο μετα-αποκαλυπτικό κόσμο όπου οι νεκροί περπατούν και τρώνε τους ζωντανούς !
Η συνέχεια είναι μια αλληλουχία από αστείες καταστάσεις , οι οποίες κανιβαλίζουν σαν τους νεκροζώντανους του νέου κόσμου (πέρα από την φιλμογραφία του George Romero) ταινίες όπως τα SHAUN OF THE DEAD , 28 DAYS LATER , ZOMBIELAND , ZOMBIE STRIPPERS , WORLD WAR Z , WARM BODIES έχοντας ως κεντρικό θέμα για τον γενικότερο χαβαλέ την τηλεοπτική σειρά (ή καλύτερα μερικούς χαρακτήρες από την σειρά και το πρώτο επεισόδιο) όπου χρησιμοποίησε περίτεχνα ο εμπνευστής του τίτλου , THE WALKING DEAD .
Ο Σερίφης βρίσκει τον γιο του Chris , τον οποίο αποκαλεί συνέχεια Carl , σε ένα στριπτιζάδικο με ζόμπι χορεύτριες και με την βοήθεια των 4 χαρακτήρων από το ZOMBIELAND και του επιμελώς νεκροποιημένου γόη από το WARM BODIES , προσπαθούν να βρουν ένα ασφαλές μέρος διασχίζοντας την Αμερική ανάμεσα σε νεκροζώντανους και καλαμπούρια .
Ένα σέσιον χρήσης μαριχουάνας θα χαλαρώσει επιπλέον την ατμόσφαιρα και θα οδηγήσει σε ανατίναξη βεγγαλικών που με την σειρά τους θα τραβήξουν την προσοχή των νεκροζώντανων για την έκβαση της τελικής μάχης μέσα σε ένα αμπαρωμένο αγροτόσπιτο NIGHT OF THE LIVING DEAD-style , αλλά αυτή τη φορά με νεροπίστολα και μηδαμινή σοκαριστική αξία για τις επόμενες γενεές !

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

INSIDIOUS: CHAPTER 3 (2015)

"Αυτός είναι ο τρόπος που πεθαίνεις !"
 
Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον ηθοποιό Leigh Whannell ( παραγωγός και σεναριογράφος όλων των SAW , COOTIES ) . Ο James Wan γύριζε το FURIOUS 7 και δεν κατάφερε να επιστρέψει για την συνέχεια .
Αυτή τη φορά ο χρόνος γυρίζει πίσω , 3 χρόνια πριν τα αιματοβαμμένα γεγονότα του "στοιχειώματος" της οικογένειας Lambert .
Παρακολουθούμε με μισή συγκέντρωση (γιατί πλέον έχει ξεφουσκώσει όλο αυτό το μπρος-πίσω στον χρόνο με τις κινηματογραφικές επιτυχίες του είδους) την ιστορία της Elise Rainer ( Lin Shaye - A NIGHTMARE ON ELM STREET , THERE'S SOMETHING ABOUT MARY , INSIDIOUS , INSIDIOUS: CHAPTER 2 ) , πριν την πνίξει το τραβεστί φάντασμα μέσα στο μεταφυσικό "Περαιτέρω" .
Η Elise έχει το επικίνδυνο χάρισμα επικοινωνίας με τον άλλο κόσμο , και διστάζει να το χρησιμοποιήσει όταν την πλησιάζει η νεαρή Quinn Brenner ( Stefanie Scott - BEETHOVEN'S BIG BREAK ,A.N.T. FARM ) . Προτιμάει να κοιμάται παρέα με το πουλόβερ του νεκρού σύζυγου της , γιατί εκεί έξω κάτι θέλει να της κάνουν κακό . H Quinn έχει χάσει πρόσφατα την μητέρα της και ζει με τον πατέρα ( Dermot Mulroney - ZODIAC , THE GREY , CRISIS ) και τον μικρότερο αδελφό της . Ελπίζει να γίνει ηθοποιός και ψάχνει θαλπωρή εκεί που δεν υπάρχει . Σε μια από τις προσπάθειες της να επικοινωνήσει με την αγαπημένη της μητέρα , πιάνει επαφή με σατανική οντότητα η οποία φροντίζει να την στείλει σύντομα στο νοσοκομείο με σπασμένα και τα δύο πόδια για να κάνει ευκολότερη την διαδικασία "κατάληψης" της .
Ο "Άνθρωπος Που Δεν Μπορεί Να Αναπνεύσει" είναι υπεύθυνος για αρκετούς θανάτους στην πολυκατοικία όπου μένει η οικογένεια Brenner και η Quinn νιώθει αβοήθητη καθώς είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι της μέχρι την σωτήρια επέμβαση της συνταξιούχου κυνηγού φαντασμάτων Elise και των δύο νέων βοηθών της , Specks ( ο σκηνοθέτης της ταινίας ) και Tucker ( Angus Sampson - INSIDIOUS 1&2 , MAD MAX: FURY ROAD ) , οι οποίοι εκτελούν για άλλη μια φορά ρόλο κωμικής ανακούφισης .
Τα 10 εκατομμύρια δολάρια που κόστισε η παραγωγή έγιναν 52 , οπότε ραντεβού στο 4 κάποια στιγμή με επιπλέον ελατήρια ασφαλούς τρομάρας στις θέσεις μας .

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

NAVY SEALS VS ZOMBIES (2015)

  
"Προφανώς είμαστε σε Αμερικάνικο έδαφος και αυτοί είναι Αμερικανοί πολίτες , αλλά θα κάνετε ότι χρειαστεί για να σώσετε τον Αντιπρόεδρο ..."
- Υπολοχαγός Pete , Navy Seal .
 
Γραμμένο από τον Matthew Carpenter ( PAINKILLER JANE , ALIEN ADMISSIONS ) .
Σκηνοθετημένο από τον επαγγελματία οδηγό αγώνων ταχύτητας/κασκαντέρ Stanton Barrett ( THE LAST OF THE MOHICANS , BAYWATCH NIGHTS , BATMAN & ROBIN , CRADLE 2 THE GRAVE , 2 FAST 2 FURIOUS ) .
Ομάδα αποφασισμένων/σκληροτράχηλων πεζοναυτών υποβρυχίων καταστροφών έρχονται αντιμέτωποι με ορδή κανίβαλων νεκροζώντανων μετά από ξέσπασμα δολοφονικού ιού στην Νέα Ορλεάνη !
Η ιδέα και μόνο ενός τέτοιου θεάματος αρκούσε ώστε να πέσουν 5 εκατομμύρια δολάρια στο τραπέζι και να ξεκινήσει η παραγωγή της συγκεκριμένης ταινίας .
Συγκεκριμένα , ο Αντιπρόεδρος της Αμερικής βρίσκεται για μια σύντομη περιοδεία στην Πολιτεία της Λουϊζιάνα , όταν χάνεται η επικοινωνία με την συνοδεία ασφαλείας του . Η Αμερικάνικη Κυβέρνηση αποφασίζει να στείλει τους καλύτερους για την επιχείρηση διάσωσης του .
Η επίλεκτη ομάδα (η οποία αποτελείται από ηθοποιούς και αληθινούς καταδρομείς με εμπειρία σε εμπόλεμες ζώνες) θα βρεθεί στην μέση μιας άλλης πραγματικότητας μέσα στην πόλη , Raccoon City-style και θα κληθεί να αντιμετωπίσει την μακάβρια απειλή ενός διαφορετικού τύπου εχθρού που δεν πέφτει τόσο εύκολα στο έδαφος .
Ο Michael Dudikoff ( AMERICAN NINJA ) είναι ο Sheer , ο Διοικητής της ομάδας των Navy Seals . Εμφανίζεται αρχικά με τον προτζέκτορα να του καλύπτει την μισή μούρη για να ενημερώσει την ομάδα για την άσχημη κατάσταση που έχουν να αντιμετωπίσουν στην Λουϊζιάνα . Στην συνέχεια καρδιοχτυπά στο κέντρο επιχειρήσεων ελέγχοντας την πορεία τους μέσω LIVE βιντεοσκόπησης από τις κάμερες που έχουν πάνω τους . Έχει αντρίκια χαρακιά στο πρόσωπο , πιθανότατα από την εποχή που ήταν Νίντζα .
Ο Ed Quinn ( STARSHIP TROOPERS 2: HERO OF THE FEDERATION , HOUSE OF THE DEAD 2 , EUREKA , WEREWOLF: THE BEAST AMONG US ) είναι ο Υπολοχαγός Pete . Θα οδηγήσει την ομάδα μέσα από την εχθρική περιοχή έχοντας τον χρόνο εναντίον του . Υπάρχει διαταγή να αποκλειστεί η πόλη για τον αναμενόμενο βομβαρδισμό και εντολές για άμεση διάσωση επιστημόνων της CIA (;) που βρίσκονται σε κοντινό κτήριο .
Ο Damon Lipari ( VAMPIRE BATS , WRONG SIDE OF TOWN , BLOOD OUT , SHARK NIGHT 3D , VICE ) είναι ο AJ Prescott , ο καινούργιος στην ομάδα . Έχει πάρει την θέση κάποιου άλλου ο οποίος πέθανε πρόσφατα σε αποστολή στο Αφγανιστάν και ήταν αγαπητός σε όλους . Εξαιτίας αυτού του γεγονότος , ο AJ είναι ο αποδέκτης πειράγματος από τους "παλιούς" . Είναι ο πιο εξευγενισμένος από τους υπόλοιπους οι οποίοι είναι καλυμμένοι με τατουάζ , μούσια και μύες , χαρακτηριστικά που παραπέμπουν σε εντελώς διαφορετικό τάργκετ γκρουπ ανθρώπων .
Ο πρώην μπασκετμπολίστας του NBA , Rick Fox ( RESURRECTION , SHARKNADO 3: OH HELL NO! ) είναι ο σοκολατένιος Αντιπρόεδρος της Αμερικής , Bentley . Μετά την αρχική γοητεία της συνέντευξης , μένει με επίδεσμο στο κεφάλι και περιμένει να τον σώσουν .
H Stephanie Honore ( VAMPIRE BATS , WOLVESBAYNE , FINAL DESTINATION 4&5 , BLOOD OUT , LEFT BEHIND , TAKEN 3 ) είναι η Amanda , η μαχητική δημοσιογράφος που καλύπτει μαζί με τον κάμεραμαν της την επίσκεψη του Αντιπροέδρου όταν ξεσπάει ο πανικός . Δεν της δίνει σχεδόν κανείς σημασία .
Τα Ζόμπι :
Οι μολυσμένοι της Λουϊζιάνα κατατάσσονται στην σύγχρονη κατηγορία "δρομείς παρκουρίστες πιθηκάνθρωποι" . Η ταχύτητα αποτρέπει πολλά κοντινά , οπότε το μακιγιάζ είναι προαιρετικό τις περισσότερες φορές . Το σκούρο φίλτρο (αν ήμουν Β-Movie στυλίστας μπορεί και να πετύχαινα ακριβώς το χρώμα , αλλά η ετεροφυλοφιλική αχρωματοψία μου επιτρέπει μόνο κατά προσέγγιση αναγνώριση της χρωματικής παλέτας) που καλύπτει την εικόνα του βίντεο δίνει μια αίσθηση πολεμικής καφρίλας/απόγνωσης , κάνοντας τους σπινταρισμένους νεκροζώντανους να φαίνονται πιο απειλητικοί από ποτέ - και το ψηφιακό αίμα πιο πιστευτό .

THE VISIT (2015)

Γραμμένο και σκηνοθετημένο στο μοτίβο "κάποιος-από-τους-χαρακτήρες-κρατάει-την-κάμερα" από τον M. Night Shyamalan ( THE 6th SENSE , SIGNS , THE HAPPENING ) .
Χρηματοδοτημένο και μαρκαρισμένο για αυτό τον λόγο ως δείκτης ποιότητας από τον παραγωγό των PARANORMAL ACTIVITY και INSIDIOUS .
Η Becca και ο Tyler θα επισκεφτούν τους γονείς της μητέρας τους 15 χρόνια μετά την φυγή της από το πατρικό σπίτι . Η μητέρα τους ( Kathryn Hahn - STEP BROTHERS , THE DICTATOR , PARKS AND RECREATION ) έχει κόψει κάθε επαφή με τους δικούς της - γιατί το έσκασε με έναν καθηγητή από το λύκειο της ο οποίος στην συνέχεια την παράτησε με 2 παιδιά - αλλά μετά από προτροπή της 15χρονης κόρης της αποφασίζει να χτίσει κάποια γέφυρα επικοινωνίας μαζί τους .
Η επίσκεψη έρχεται στην κατάλληλη στιγμή , αφού η μητέρα των παιδιών έχει κλείσει εισιτήρια για μια αξέχαστη εβδομάδα πάνω σε πολυτελές κρουαζιερόπλοιο με τον καινούργιο αγαπημένο της . Τα παιδιά θα γνωρίσουν επιτέλους την γιαγιά και τον παππού και εκείνη θα χαλαρώσει μετά από χρόνια καθημερινής εργασίας που σπατάλισε για να τα αναθρέψει .
Η Becca είναι η μεγαλύτερη και έχει βάλει σκοπό να βιντεοσκοπήσει την επίσκεψη ώστε να βοηθήσει στην επανένωση της οικογένειας .
Ο Tyler μοιάζει ανησυχητικά με την Scarlett Johansson , γεγονός που χαλάει κάπως την ιλαρή ατμόσφαιρα που προσπαθεί να δημιουργήσει με το εξυπνακίστικο ραπάρισμα του ανάμεσα στην όλη φρίκη των αποκαλύψεων που ακολουθούν της επίσκεψης τους στο σπίτι των ηλικιωμένων ανθρώπων .
Η γιαγιά και ο παππούς φαίνονται καλοί άνθρωποι . Είναι σύμβουλοι και βοηθούν ψυχολογικά προβληματισμένους ανθρώπους . Τα παιδιά έχουν την ελευθερία να κάνουν ότι θέλουν μέσα και γύρω από το απομονωμένο αγροτόσπιτο , αλλά δεν επιτρέπεται να βγούν από το δωμάτιο τους μετά τις 9μισι το βράδυ και να κατέβουν στο υπόγειο λόγω τοξικής μούχλας στους τοίχους .
Γνωρίζοντας τον τρόπο χτισίματος των ταινιών του Shyamalan για όσους έχουν δει προηγούμενες ταινίες του , είναι άκυρο να προσπαθήσω να γράψω περισσότερα αφού πάντα προς το τέλος της ταινίας όλα όσα έχουν υπονοηθεί ότι μπορεί να συμβαίνουν από τον σκηνοθέτη , ανατρέπονται .
Ένας συνδυασμός συγκεκριμένων ιστοριών των Αδελφών Grimm και του Edgar Alan Poe μέσα σε ένα γενικότερο πλαίσιο ατμοσφαιρικής διαταραχής θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κατά κάποιο τρόπο τα γεγονότα που διαδραματίζονται εκεί - ο σκηνοθέτης πρώτα έκοψε την ταινία σε επίπεδο artrhouse , μετά του βγήκε κωμωδία και στο τέλος κατάφερε να το ισορροπίσει σε θρίλερ .
Το τελικό "μη κρατάς κακία στους δικούς σου" χάνεται κάπου μεταξύ (spoiler alert) σκατωμένης πάνας στα μούτρα και σπασμένου γυαλιού καρφωμένου σε λαιμό , αλλά όταν υπάρχει οικογενειακό μήνυμα το χώνεις όπου μπορείς μέσα στην ιστορία .

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

BLOOD MOON (2014)


Γραμμένο από τον Alan Wightman ο οποίος είναι γνωστός για οικογενειακές αγγλικές τηλεοπτικές σειρές όπως οι LIVE FROM HER MAJESTY'S και GET THE PICTURE .
Σκηνοθετημένο από τον επίσης Βρετανό που δεν έχει κάποια προηγούμενη επαφή με το συγκεκριμένο είδος , Jeremy Wooding ( BOLLYWOOD QUEEN ) .
Γνωστό και ως "Άλλη Μια Ταινία Με Λυκάνθρωπους Η Οποία Έχει Τη Λέξη "Αίμα" η/και "Φεγγάρι" Στον Τίτλο" .
Βρισκόμαστε στα 1887 και η Αμερικάνικη Άγρια Δύση είναι πιο αδίστακτη από ποτέ .
Μια άμαξα που διασχίζει το Κολοράντο , η οποία μεταφέρει ένα νιόπαντρο ζευγάρι , έναν ιερέα , μια ιδιοκτήτρια σαλούν , έναν νεαρό Βρετανό δημοσιογράφο που έχει σκοπό να καταγράψει το περιπετειώδες οδοιπορικό του στην Νέα Γη και έναν βασανισμένο πιστολέρο ο οποίος δεν έχει καταφέρει να βρει εξιλέωση μετά τον θάνατο της οικογένειας του , καταλήγει σε μια μικρή πόλη ανθρακωρύχων για σύντομη ξεκούραση των επιβατών . Οι χαρακτήρες θα πέσουν θύματα αγριάδας δύο καταζητούμενων κακοποιών , μην γνωρίζοντας πως αυτό θα είναι το λιγότερο από το άμεσο πρόβλημα επιβίωσης που τους περιμένει . Το ξεντεριασμένο πτώμα ενός ερημίτη θα τους βάλει σε σκέψεις , καθώς οι συνήθεις ύποπτοι για τέτοιες βιαιότητες είναι είτε οι Ινδιάνοι , είτε οι λύκοι που τριγυρνούν στην περιοχή .
Ο υπεύθυνος του μακελειού είναι συνδυασμός των παραπάνω , αφού οι μάγοι "Δερματοπερπατητές" συνηθίζουν να μεταμορφώνονται σε λύκους για να προστατεύσουν την ακεραιότητα της κυνηγημένης τους φυλής .
Οι Δερματοπερπατητές :
Οι λυκάνθρωποι της ιστορίας που λυμαίνονται την περιοχή φαίνεται να είναι δύο . Δεν κάνουν επίθεση και οι δύο μαζί ποτέ . Το τέχνασμα στατική λατέξ μουτσούνα πάνω από την αρκουδοστολή για να φαίνεται πιο ψηλό το τέρας μόλις που λειτουργεί , και αυτό γιατί τα κοντινά πλάνα στο πρόσωπο είναι ελάχιστα και περνούν μπροστά από τα μάτια του θεατή ταχύτατα .
Υπάρχουν μέτριες δόσεις χυμένων εσωτερικών οργάνων και τα ψηφιακά εφέ δένουν με τους πυροβολισμούς και τις πληγές που δημιουργούν αυτοί .

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

PROM RIDE (2015)


Γραμμένο με πολλά αποθημένα από την σχολική του εμπειρία και σκηνοθετημένο μέσω πολλών στατικών καμερών που βρίσκονται στους χώρους όπου διαδραματίζεται η δράση από τον τηλεοπτικό παραγωγό Kazeem Molake ( PRANKED , WORLD'S WILDEST POLICE VIDEOS , TOP 20 FUNNIEST ) .
Η ιστορία εξελίσσεται περισσότερο ως reality show σε αληθινό χρόνο , παρά ως αναδρομή σε found footage υλικό το οποίο "βρέθηκε" από την αστυνομία και έγινε viral για την προσωπική ευχαρίστηση του απαιτητικού θεατή .
Παρέα έφηβων - που είναι τουλάχιστον 10 χρόνια μεγαλύτεροι από την ηλικία που υποτίθεται πως ερμηνεύουν - ετοιμάζονται για τον χορό των τελειόφοιτων και σκοπεύουν να περάσουν την σημαδιακή βραδιά του τέλους του σχολείου σαν να είναι η καλύτερη της ζωής τους .
Ο έρωτας υπάρχει στον αέρα και όλοι ελπίζουν να περάσουν ένα όμορφο καλοκαίρι πριν ξεκινήσει η αληθινή ζωή .
Η ατμόσφαιρα αλλάζει δραματικά όταν άγνωστος μανιακός πάρει τον έλεγχο της πολυτελούς λιμουζίνας που έχουν ενοικιάσει για να τους μεταφέρει στον χώρο της εκδήλωσης .
Ο Παλαβός :
Ο δολοφόνος της ιστορίας φαίνεται να έχει θέμα με μια από τις κοπέλες της παρέας η οποία του αρνήθηκε την τιμή να την συνοδέψει στον χορό , καθώς ήθελε να πάει με την φίλη της - τα κορίτσια μόλις αποκάλυψαν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις στους φίλους τους και θέλουν να το μοιραστούν με τον υπόλοιπο κόσμο (η σκηνοθεσία είναι ένα βήμα πριν τις χοντράδες σειρών ταινιών τύπου Girls Gone Wild , με την σεξουαλικότητα των "εφήβων" να είναι έτοιμη να ανατιναχτεί μέσα από την οροφή της λιμουζίνας - επίσης όταν βάζεις μια κοπέλα στην οποία αρέσουν ανοιχτά οι άλλες κοπέλες να ρουφήξει το περίστροφο που κρατάς σαν να μην υπάρχει αύριο , έχεις καθαρά πρόβλημα) .
Η ταυτότητα του μασκοφόρου και η σχέση του με άλλο συγκεκριμένο πρόσωπο μέσα από την παρέα δεν αποκαλύπτεται τελείως αφού το εν λόγω πρόσωπο πεθαίνει μετά από μεταξύ τους διαφωνία . Δεν γνωρίζουμε αν είναι όντως ο μαθητής που έφαγε την απόρριψη στα μούτρα , αλλά καταλαβαίνει κάποιος από την πρώτη στιγμή ποιός μπορεί να είναι κι ας μην ξέρει το πραγματικό του όνομα .
Αίσθηση προκαλεί η αυτοσχέδια μάσκα που φοράει . Παρόλο που είναι φτιαγμένη από γυαλί παραμορφωτικού καθρέφτη και ψηφιακά εφέ κάνοντας τα θύματα να φαίνονται με τραβηγμένα αλλόκοτα πρόσωπα , αφήνει μια ντίσκο-μεταλλική αίσθηση χιπστεράδικου γκρούπ μουσικής του μέλλοντος .
Δεν χρησιμοποιεί κάποιο αιχμηρό αντικείμενο ώστε να χαρακτηριστεί εντελώς "slasher" , αλλά κάνει την δουλειά του στρέφοντας τους επιβάτες της λιμουζίνας και πλέον πρώην φίλους , τον έναν εναντίον του άλλου με τα διάφορα πικάντικα μυστικά που γνωρίζει για την σεξουαλική τους δραστηριότητα (ξέρεις τώρα πως είναι οι δεμένες παρέες - κάποτε , κάποιος μπήκε κάπου που δεν έπρεπε γιατί είχε πιεί , κτλ) .

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

JURASSIC PREY (2015)


Γραμμένο από τον John Oak Dalton ( PETER ROTTENTAIL , RAZORTEETH , AMITYVILLE DEATH HOUSE ) .
Σκηνοθετημένο από τον παλαίμαχο Β-βιντεά , Mark Polonia ( SPLATTER FARM , HELLSPAWN , NIGHT CRAWLERS , TERROR HOUSE , FEEDERS 2: SLAY BELLS , PETER ROTTENTAIL , SPLATTER BEACH ) .
Γνωστό και ως MEATEATERS στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού .
Η Jackie ( Danielle Donahue - DEAD BODY MAN , MUCKMAN , QUEEN CRAB ) είναι πρώην στριπτιζέρ , σύζυγος μαφιόζου η οποία αποφασίζει να αλλάξει σελίδα στην ζωή της κλέβοντας τα βρώμικα λεφτά του άντρα της και φεύγοντας μαζί με τον γκόμενο . Χρειάζεται μόνο να κάνει μια μεγάλη ανάληψη από τον κοινό τους λογαριασμό και να κρύψει τα λεφτά στην κρυφή καμπίνα που έχουν σε ένα δάσος .
Ο Andy ( Jeff Kirkendall - BLACK EASTER , BLOODLUST , CAMP BLOOD FIRST SLAUGHTER ) είναι πρώην παιδί-σταρ ηθοποιός ο οποίος έχει χάσει κάθε διάθεση για ζωή . Αποφασίζει να συμμετάσχει σε ληστεία παρέα με παλιούς του φίλους από το συνεργείο γυρισμάτων της μοναδικής τηλεοπτικής σειράς που τον έκανε διάσημο . Όλοι μαζί συναντιόνται στο πάρκινγκ της τράπεζας όπου γίνεται η ληστεία από την μια πλευρά και η ανάληψη από την άλλη , με την άδικη μοίρα να τους δένει μαζί για τα 70 λεπτά της βιντεοπαραγωγής του τρόμου μέσα σε μια καμπίνα κοντά σε λίμνη .
Σαν να μην έφταναν τα μπλεξίματα τους με τον νόμο - ο σκληροτράχηλος ντετέκτιβ Cutler ( Steve Diasparra - HALLOWEENIGHT , E.V.E. OF DESTRUCTION , TRICLOPS ) είναι στα ίχνη των ληστών - οι χαρακτήρες της ιστορίας συνεχίζουν να τρέχουν πανικόβλητοι για να ξεφύγουν από τον ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ (!) ο οποίος τριγυρίζει μέσα στο δάσος όπου βρίσκεται η καμπίνα της διαφυγής (απ'ότι φαίνεται τα τελευταία 30 εκατομμύρια χρόνια) ...
Ο ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ :
Ο Αφρολεξόσαυρος είναι αυθόρμητος συνδυασμός χαμηλού προϋπολογισμού , ξεδιάντροπης στολής , απαράδεκτης μουτσούνας για τα κοντινά πλάνα , ψηφιακών εφέ για τις ψευτο-εκρήξεις και τα ψευτό-ξεκοιλιάσματα και Harryhausen-ικής αμηχανίας στο κοινό .
Ένα πράμα ύψους 5 μέτρων μπορεί και κινείται άνετα σε ανοιχτούς χώρους και καταφέρνει πάντα να πιάνει τα θύματα του στον ύπνο βγαίνοντας από πίσω τους .