Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

ZOMBIE SHARK (2015)

 
"Έχουμε εξελίξεις , όσοι δαγκώθηκαν από καρχαρίες μετατρέπονται σε ζόμπι .."
- Λοχίας Maxwell Cage .
 
Γραμμένο από τον Greg Mitchell ( SNAKEHEAD SWAMP ) και σκηνοθετημένο από την δημιουργική editor Misty Talley ( MONSTERWOLF , STORM WAR , MIAMI MAGMA , ALIEN TORNADO , FLYING MONKEYS ) .
3 καυτά κορίτσια φίλες/σερβιτόρες στο ίδιο μπαρ , η Brigette , η Sophie ( Sloane Coe - GHOST SHARK , DEVIL'S DUE , SNAKEHEAD SWAMP ) και η μεγαλύτερη αδελφή της Amber ( Cassie Steele - DEGRASSI: THE NEXT GENERATION , MY BABYSITTER'S A VAMPIRE ) - μαζί με το αγόρι της Jenner ( Ross Britz - WRONG SIDE OF TOWN , AFTERMATH , THE MONKEY'S PAW , MASKERADE ) φεύγουν για ξέγνοιαστο σαββατοκύριακο σε μικρό νησί κάπου στον Κόλπο του Μεξικό . Μια από τις κοπέλες ανακαλύπτει το κουφάρι ενός καρχαρία στην παραλία και ο τρόμος δεν αργεί να ξεκινήσει , καθώς το νεκρό κτήνος επανέρχεται στην ζωή και αρχίζει να κυνηγάει τους λουόμενους πάνω στην άμμο !
Το νησί της χαλάρωσης βρίσκεται κοντά σε μυστικό βιολογικό εργαστήριο ερευνών όπου η δόκτωρ Diane Palmer ( Laura Cayouette - KILL BILL VOL.2 , FLIGHT OF THE LIVING DEAD , HELLRIDE , PULSE 2&3 , ABRAHAM LINCOLN: VAMPIRE HUNTER , DJANGO UNCHAINED , MAGGIE ) με κρατική χρηματοδότηση διεξάγει πειράματα αναζωογόνησης της ανθρώπινης σάρκας χρησιμοποιώντας γενετικό υλικό καρχαριών με σκοπό να απαλλάξει τον ανθρώπινο πληθυσμό από την αρρώστια :
Το λεγόμενο "Project Bruce" .
Ο Bruce είναι ένας μεγάλος Λευκός καρχαρίας ο οποίος το έχει σκάσει και ζομποποιεί άλλους καρχαρίες , που με την σειρά τους δαγκώνουν ανθρώπους και τους μετατρέπουν σε νεκροζώντανους !
Ο Jason London ( THE PROPHECY: UPRISING & FORSAKEN , DRACULA II: ASCENSION , DRACULA III: LEGACY , THE RAGE: CARRIE 2 , JASON AND THE ARGONAUTS , THE DEVIL'S TOMB , MONSTERWOLF , SNOW BEAST ) είναι ο δυναμικός Λοχίας Maxwell Cage , υπεύθυνος ασφαλείας του μυστικού εργαστηρίου ο οποίος αναλαμβάνει την άμεση καταστροφή των καρχαριών με οποιοδήποτε δυνατό μέσο . Γίνεται ο άντρας της παρέας όταν ο Jenner γίνει το γεύμα του ζομπο-καρχαρία και σύντομα τον αντικαθιστά και στην καρδιά της Amber με έρωτα εξπρές τύπου SPEED (1996) - περισσότερο στα συμφραζόμενα .
Τα Ζόμπι :
Οι νεκροζώντανοι της ταινίας συμπεριφέρονται με τον ίδιο συγκαμένο τρόπο όπως και σε κάθε άλλη ταινία χαμηλού προϋπολογισμού , με την μόνη διαφορά πως εδώ τους κυνηγάνε οι καρχαρίες που τους μολύνουν .
Το make-up είναι στοιχειώδες και το ψηφιακό αίμα πέφτει σύννεφο σε κάθε σκηνή "μάχης" .

SHARKNADO 3: OH HELL NO! (2015)

 
"- Πως μπορούν και επιβιώνουν στο διάστημα ;!
- Πως μπορούν και επιβιώνουν μέσα σε έναν ανεμοστρόβυλο ;!"
- Fin και April Shepard . Στο διάστημα .
 
 Γραμμένο και σκηνοθετημένο από το δυναμικό ντουέτο που έφτιαξε και τα προηγούμενα δύο τηλεοπτικά αριστουργήματα του σύγχρονου κρυπτοζωϊκού κινματογράφου δράσης , Thunder Levin ( MUTANT VAMPIRE ZOMBIES FROM THE HOOD ) και Anthony C. Ferrante ( HANSEL & GRETEL ) .
Αυτή τη φορά πολλοί Καρχαριοστρόβιλοι σπέρνουν το χάος και τον θάνατο κατά μήκος της Αμερικανικής Ηπείρου και ενώνονται σε ένα τεραστίων διαστάσεων Καρχαριοστροβιλικό Τοίχος , κατευθυνόμενο προς την ανατολική ακτή .
O Ian Ziering ( SHARKNADO ) είναι ο Fin Shepard . Βρίσκεται στην Washington D.C. όπου και λαμβάνει μετάλλειο τιμής και (συμβολικό) χρυσό μινι-αλυσοπρίονο από τον Πρόεδρο της Αμερικής για τις υπηρεσίες του εναντίον του φονικού Καρχαριοστρόβιλου που κατέστρεψε την Νέα Υόρκη έναν χρόνο πριν . Νέος Καρχαριοστρόβιλος καταστρέφει τον Λευκό Οίκο και εγκαινιάζει τα γεγονότα της νέας ταινίας ανεβάζοντας τον πήχη επικίνδυνα για την συνέχεια της ιστορίας , καθώς ο Καρχαριοστρόβιλος καταστρέφει τόσο τον Λευκό Οίκο , όσο και τα γύρω μνημεία , φέρνοντας τιμημένες αναμνήσεις INDEPENDENCE DAY (1996) στο νου (η στιγμή που καρχαρίας πέφτει πάνω στην αγκαλιά του αγάλματος του Abraham Lincoln είναι κλασική) .
H Tara Reid ( AMERICAN PIE ) είναι η April πλέον κυρία Shepard . Έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον Fin , βρίσκεται για ξέγνοιαστες διακοπές στα Στούντιο της Universal της Florida μαζί με την μητέρα της ( Bo Derek - ORCA , 10 , TARZAN THE APE MAN ) και την κόρη της Claudia ( Ryan Newman - HANNAH MONTANA ) . Εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών , ο Fin πηγαίνει οδικώς εκεί .
Η Cassie Scerbo ( MAKE IT OR BREAK IT , SHARKNADO ) είναι η Nova Clake , η πρώην του Fin από το πρώτο SHARKNADO (2012) , η οποία τελικά κατέληξε με τον γιο του και βρέθηκε μέσα στην κοιλιά ιπτάμενου καρχαρία . Υποφέρει από μετατραυματικό σοκ από τότε και τριγυρίζει την Ήπειρο κυνηγώντας Καρχαριοστρόβιλους με ειδικά sci-fi υπερόπλα . Έχει βάλει σκοπό ζωής να τους εξοντώσει όλους . Βρίσκει τον Fin στον δρόμο και πηγαίνουν μαζί στην Florida με πολεμικό αεροπλάνο . Φαίνεται να έχει ακόμη αισθήματα για εκείνον .
Ο David Hasselhoff ( KUNG FURY ) είναι ο πατέρας του Fin , Στρατηγός Gilber Grayson Shepard . Ο χαρακτήρας του είναι ρόλος κλειδί στην αντιμετώπιση των Καρχαριοστρόβιλων , καθώς θα είναι ο αστροναύτης που θα οδηγήσει το διαστημόπλοιο σε τροχιά και θα ρίξει ακτίνα θανάτου στο μάτι/κέντρο του μαζικού τοίχου/Καρχαριοστρόβιλου που έχει σχηματιστεί για να το εξατμίσει . Θυσιάζεται και καταλήγει μόνιμος κάτοικος φεγγαριού να χαιρετάει την αστερόεσσα .
Γνωστές Φάτσες Που Εμφανίζονται Στην Ταινία/Τους Τρώνε Ιπτάμενοι Καρχαρίες :
Ο Tuvoc ( Tim Russ ) κάνει τον Στρατηγό Gottleib .
Ο Teal'c ( Christopher Judge ) από το STARGATE κάνει τον αρχηγό της ειδικής φρουράς του Προέδρου της Αμερικής , Vodel . Χάνει το κεφάλι του με το που ανοίγει την πόρτα του μυστικού καταφυγίου κάτω από τον Λευκό Οίκο .
Ο Lou Ferrigno ( THE INCREDIBLE HULK , HERCULES , AVENGERS GRIMM ) κάνει επίσης έναν από τους πράκτορες που προστατεύουν τον Πρόεδρο της Αμερικής .
Η Μαρία Μενούνος κάνει την εκπρόσωπο τύπου του Λευκού Οίκου (;) .
O Lorenzo Lamas ( RENEGADE ) κάνει έναν αξιωματικό του Αμερικανικού στρατού . Τόσο αυτός , όσο και οι Ferrigno και Judge , δεν έχουν συμπεριλάβει την συγκεκριμένη ταινία μέσα στα υπόλοιπα διαμάντια της φιλμογραφίας τους στο imdb .
Ο Jerry Springer ζητάει να βγει φωτογραφία με έναν τεράστιο καρχαρία στα στούντιο της Universal ο οποίος αποδεικνύεται ψηφιακά ζωντανός .
Ο WWE πρωτοπαλαιστής Chris Jericho κάνει τον υπάλληλο του rollercoaster στα στούντιο της Universal και φαγώνεται από καρχαρία που τσουλάει στις ράγες .
Ο George R.R. Martin βλέπει το 3-HEADED SHARK ATTACK (2015) σε σινεμά και χάνει το κεφάλι του από επίθεση ιπτάμενου καρχαρία μέσα στην αίθουσα .
Τουλάχιστον 10 δημοσιογράφοι και παρουσιαστές από τηλεοπτικές εκπομπές του καναλιού στο οποίο ανήκει και το SYFY χάνουν την ζωή του μέσα στα στούντιο τους , αλλά είναι πολύ πιθανό να γλύτωσαν με θαυματουργό τρόπο και να τους δούμε να ψευτο-αγωνιούν όπως και στην πραγματική ροή των προγραμμάτων τους και στο 4 .
Οι δίδυμοι Jedward (εκπρόσωποι της Ιρλανδίας στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision το 2012) κάνουν τους επιβάτες του καταραμένου rollercoaster .
Ένας από τους 'N SYNC ( Chris Kirkpatrick ) κάνει τον υπέρβαρο ναυαγοσώστη σε πισίνα των στούντιο της Universal .
O ράπερ Ne-Yo κάνει τον Πράκτορα Devoreaux .
-----------------------------------------------
Αυτή τη φορά η Asylum πρωτοτυπεί και χρησιμοποιεί το τηλεοπτικό μέσο ως το απόλυτη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης "τελειώνοντας" την ταινία με αγωνιώδες cliffhanger .
Ο χαρακτήρας της Tara Reid κινδυνεύει άμεσα από θανατηφόρο χτύπημα κομματιού διαστημοπλοίου που κατευθύνεται κατά πάνω της . Ο θεατής έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να ψηφίσει για το άν θέλει να πεθάνει ή αν θέλει να την δει στο SHARKNADO 4 που θα βγει σε έναν χρόνο στο site του SYFY !

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

UNFRIENDED (2015)


Γραμμένο με έξι διαφορετικά φινάλε από τον Nelson Greaves ( SLEEPY HOLLOW ) και σκηνοθετημένο από τον πρωτοεμφανιζόμενο Levan Gabriadze .
Γνωστό και ως CYBERNATURAL .
Ολόκληρη η ταινία είναι μια μεγάλη λήψη που μαγνητοσκοπήθηκε απευθείας με τους ηθοποιούς να βρίσκονται σε διαφορετικά δωμάτια του ίδιου σπιτιού .
Όλοι οι λογαριασμοί Facebook και skype που φαίνονται στην οθόνη μέσω των ανοικτών παραθύρων υπολογιστή είναι πραγματικοί .
Ο εξευτελισμός που βιώνουν καθημερινά ορισμένοι νέοι στο διαδίκτυο είναι επίσης πραγματικός και το σενάριο είναι απόρροια προβληματισμού πάνω στο συγκεκριμένο φαινόμενο κοινωνικής πραγματικότητας .
Επιτέλους κάποιος κατάφερε να αναζωογονήσει το ταλαίπωρο είδος των slasher ταινιών τρόμου , μεταφέροντας τους κανόνες κοινωνικής δικτύωσης και την δραματική βιντεο-πραγματικότητα των σχέσεων πίσω από οθόνες υπολογιστών και πληκτρολόγιων στην αισθητική βιαιότητα του νεανικού φόνου που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο είδος .
Ταραχοποιό πνεύμα εκδίκησης με μεταφυσική υπόσταση ελέγχου του κλειστού περιβάλλοντος των χαρακτήρων που εμπλέκονται σε μια υπόθεση σχολικού τραμπουκισμού , τους παγιδεύει σε ένα παιχνίδι θανάτου , έχοντας την ικανότητα να μπαίνει στα σώματα τους και να τους αναγκάζει να αυτοκτονούν .
Η Laura Barns ( Heather Sossaman - HOLLYWOOD KILLS , 10.0 EARTHQUAKE ) αυτοκτόνησε στο προαύλιο του σχολείου της στρέφοντας ένα περίστροφο στον εαυτό της μετά από ανέβασμα στο διαδίκτυο εξευτελιστικού βίντεο το οποίο την έδειχνε λιπόθυμη και χεσμένη μετά από ξέφρενο πάρτι καταχρήσεων .
Οι 5 φίλοι της ιστορίας βρίσκονται για βιντεο-chat , αλλά ο άγνωστος που θα μπει στην ψηφιακή παρέα την νύχτα της επετείου της αυτοκτονίας θα τους παγιδέψει σε ένα άρρωστο παιχνίδι επιβίωσης για την αποκάλυψη του ενόχου που ώθησε την Laura στην αυτοκτονία , μέσα από το οποίο θα αποκαλυφθούν άσχημες αλήθειες για όλους τους συμμετέχοντες .
Η Shelley Hennig ( THE SECRET CIRCLE , TEEN WOLF , OUIJA ) είναι η Blaire Lilly , η υποτιθέμενη καλύτερη φίλη της Laure .
Η αμέσως επόμενη σε εφηβική αναγνωρισιμότητα είναι η Renee Olstead η οποία έπαιζε στο THE SECRET LIFE OF AN AMERICAN TEENAGER . Εδώ κάνει την Jess Felton και καταλήγει με ένα ενεργό πιστολάκι για τα μαλλιά μέσα στο στόμα .
Ο Moses Storm είναι ο άνευρος γκόμενος της Laura , Mitch Russel . Οι αγάπες και τα λουλούδια κρατάνε μέχρι την στιγμή που μαθαίνει πως είχε κάνει σεξ με τον "φίλο" του , Adam Sewell , μετά από μερικά ποτά παραπάνω .
Ο Will Peltz ( IN TIME , THE COLLECTION ) είναι το πλούσιο ομορφόπαιδο Adam Sewell . Είτε τις έχει πάρει όλες στο γυμνάσιο  με την θέληση τους , είτε τις έχει χαπακώσει . Δαγκώνει το περίστροφο του για να μάθει να σέβεται .
O Jacob Wysocki ( FAT KID RULES THE WORLD , BONER POLICE: THE MOVIE ) είναι ο Ken Smith , ο υπέρβαρος χάκερ/χαβαλές για "χοντρές πλάκες" της παρέας . Καταλήγει με τα μούτρα μέσα σε μπλέντερ .

3-HEADED SHARK ATTACK (2015)


Γραμμένο με περιβαλλοντολογικό προβληματισμό από τους Jacob Cooney και Bill Hanstock ( APOCALYPSE POMPEII , AGE OF TOMMOROW ) .
Σκηνοθετημένο για το ξάγρυπνο κοινό του νυχτερινού προγράμματος του Syfy από τον Christopher Olen Ray ( REPTISAURUS , MEGACONDA , MEGA SHARK VS CROCOSAURUS , ALMIGHTY THOR , 2-HEADED SHARK ATTACK , MEGA SHARK VS KOLOSSUS ) .
Πρότυπος υποθαλάσσιος ερευνητικός σταθμός με την κωδική ονομασία "Περσεφώνη" , λειτουργεί μισό μίλι κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού και μελετάει τις επιπτώσεις της μόλυνσης που προκαλεί ο άνθρωπος στην θαλάσσια ζωή της περιοχής . Έμπειρη ομάδα 45 επιστημόνων καθηγητών θαλάσσιας βιολογίας από διάφορα πανεπιστήμια και εκπαιδευόμενοι μαθητές/μέλη ακτιβιστικών οργανώσεων που έχουν πάει για την εμπειρία και την συμμετοχή στην καλυτέρευση του περιβάλλοντος θα έρθουν αντιμέτωποι με τον τρόμο .
Μεταλλαγμένος τρικέφαλος Μεγάλος Λευκός καρχαρίας θα ματαιώσει τα σχέδια τους για γνώση και θα τους αναγκάσει να τρέχουν πανικόβλητοι από την μια άκρη της βάσης στην άλλη , τρώγοντας ότι βρεθεί στον δρόμο του στην πρώτη μισή ώρα .
Το επόμενο μισό θα αναλωθεί στα ουρλιαχτά όσων κατάφεραν να ξεφύγουν από την βάση και βρέθηκαν σε κοντινό κρουαζιερόπλοιο γεμάτο φοιτητές που απολαμβάνουν την χαρά του αλκοόλ εν πλω .
Η στυλίστρια των διασημοτήτων Karrueche Tran είναι η ευαισθητοποιημένη φοιτήτρια Maggie Peterson . Μελετάει τους ωκεανούς και η παρουσία της στην Περσεφώνη είναι κομβικής σημασίας για την εργασία της πάνω στην μόλυνση . Στην άφιξη της θα πετύχει την παρέα του πρώην της (και τον ίδιο) , Creg ( Brad Mills - ONE THREE HILL , ATLANTA ZOMBIE APOCALYPSE ) .
H Jenna Sims ( ATTACK OF THE 50 FOOT CHEERLEADER ) είναι η καθηγήτρια Laura Thomas . Δεν καταφέρνει να βγάλει ολόκληρη την ταινία ζωντανή . Απλά την βλέπουμε να κάνει μίνι ξενάγηση στους περιβαλλοντολόγους και στην συνέχεια να γίνεται γρήγορο γεύμα του τρικέφαλου κτήνους .
O Jaason Simmons ( BAYWATCH , FRANKENSTEIN REBORN , FRANKENSTEIN & THE WEREWOLF REBORN , SHARKNADO ) είναι ο δόκτωρ Nelson . Καταφέρνει να φύγει από την βάση , αλλά ο ηρωισμός του από την μακρινή δεκαετία του '90 δεν αρκεί για να τον σώσει .
Ο WWE Πρωτοπαλαιστής Rob Van Dam ( BLOODMOON , BLACK MASK 2: CITY OF MASKS , WRONG SIDE OF TOWN ) είναι ο Stanley . Βρίσκεται στο κρουαζιερόπλοιο και επεμβαίνει για να σώσει όσους μπορεί από τα τρία σαγόνια του καρχαρία !
Ο Danny Trejo ( MARKED FOR DEATH ) είναι ο Mike Burns . Κυκλοφορεί με ταχύπλοο στην γύρω από τον σταθμό περιοχή η οποία είναι σύμπλεγμα μικρότερων νησιών μαζί με άλλους χαρακτήρες οι οποίοι φαίνονται βρώμικοι από την δουλειά (;) . Πιθανότατα ηγείται ομάδας στραβωμένων με την μόλυνση της θάλασσας Μεξικάνων που τυχαίνει να είναι και λαθρέμποροι . Σφίγγει δόντια και κάνει πως τρέχει για τα ολόκληρα 10 λεπτά που εμφανίζεται .
Ο από-μηχανής-Μεξικανός σκάει με την πάνοπλη παρέα του στα τελευταία 20 λεπτά της ταινίας και μοιράζει ψηφιακές σφαίρες στο CGI-φρικιό της φύσης .
Φυσικά εκεί που δεν πιάνουν οι σφαίρες , η πάντα εύκαιρη MACHETE του θα καταφέρει να αποκολλήσει το κεντρικό κεφάλι του καρχαρία με πολλαπλά χτυπήματα . Κάτι που θα μοιράσει χαμόγελα για λίγη ώρα , αφού τα υπόλοιπα δύο κάνουν πως κοιμούνται για να χτυπήσουν την κατάλληλη στιγμή , ενώ από την πληγή θα φυτρώσουν σταδιακά άλλα 3 μικρότερα κεφάλια (άρα έχουμε να κάνουμε με Υδρα-Καρχαρία) ...

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

LAKE PLACID VS ANACONDA (2015)


Πέμπτη κατευθείαν-σε-dvd είσοδος και για τα δύο κρυπτοζωικά franchises του τρόμου .
Γραμμένο στα χνάρια του Asylum-ικού MEGA PYTHON VS GATOROID (2011) από τον Berkeley Anderson ( DRAGON DYNASTY , GRENDEL , INVASION ROSWELL , ROBOCROC ) και σκηνοθετημένο για την τηλεόραση στην Βουλγαρία από τον A.B. Stone .
Η Sarah Murdoc ( Annabel Wright - BLOOD IN THE WATER , GODFORSAKEN ) , κόρη του διευθυντή της σατανικής φαρμακευτικής εταιρίας Wexel Pharmaceuticals που προβλημάτισε το κοινό στα ANACONDA 3: OFFSPRING (2008) και ANACONDAS: TRAIL OF BLOOD (2009) , έχει αναλάβει τα ηνία της απερισκεψίας και επιμένει να παίζει με την φύση διαταράσσοντας την ισορροπία της . Μετά από σοβαρή επιστημονική έρευνα , έχει φτάσει στο συμπέρασμα πως για να βρει την πηγή της αιώνιας νεότητας χρησιμοποιώντας εκχυλίσματα Ματωμένης Ορχιδέας , θα πρέπει να συνδυάσει το DNA των τεράστιων φιδιών ανακόντα (αφού μέχρι στιγμής είναι το μόνο είδος στο οποίο λειτουργεί η θαυματουργή ουσία) και των μεταλλαγμένων κροκοδείλων που πλέον θεωρούνται είδος υπό εξαφάνιση στην Μαύρη Λίμνη .
Θέλοντας να συλλέξουν τα πολύτιμα γονίδια των κροκοδείλων για ελεγχόμενη αναπαραγωγή μεταξύ των φιδιών , η εταιρία στέλνει επιστήμονες μέσα στην περιφραγμένη λίμνη . Η απελευθέρωση των φιδιών μέσα σε μερικά λεπτά (γιατί πάντα κάτι πάει στραβά) στον τοπικό πληθυσμό της λίμνης θα ξεκινήσει μια σειρά ατυχών γεγονότων που σχεδόν θα εξολοθρεύσουν όλη την κοντινή κοινότητα Aroostook , αφού ο φράχτης θα πέσει και οι κροκόδειλοι θα βγουν έξω για φαγητό .
Οι κροκόδειλοι επιτίθενται σε όποιον βρουν , ενώ τα φίδια απλά μεγαλώνουν σε διάσταση , σφίγγοντας αυτοκίνητα και άτυχους κροκόδειλους μέχρι θανάτου φτιάχνοντας μεταποκαλυπτική ατμόσφαιρα επιβίωσης στο δάσος γύρω από την Λίμνη Clear .
Η ηρωική σερίφης Reba και ο δασονόμος Tull θα ενώσουν τις δυνάμεις τους - αλλά όχι τις καρδιές τους - για να σώσουν την κατάσταση και να καταστρέψουν τα ψηφιακά ανοσιουργήματα , αποφεύγοντας την κατάποση .
H Yancy Butler ( HARD TARGET , WITCHBLADE , KICK-ASS 1&2 ) είναι η Reba . Είναι η σερίφης του Aroostook . Την γνωρίσαμε ως σκληροτράχηλη κυνηγό κροκοδείλων στο LAKE PLACID 3 (2010) , όπου και πέθανε . Μείναμε άφωνοι με την θαυματουργή επιστροφή της στο LAKE PLACID: THE FINAL CHAPTER (2012) . Πλέον δεν απορούμε που κατέληξε σερίφης σε αυτή την συνέχεια .
Ο Corin Nemec ( PARKER LEWIS CAN'T LOSE , RAGING SHARKS , SEA BEAST , SAND SHARKS , DRAGON WASPS , JURASSIC ATTACK , DRACANO , ROBOCROC ) είναι ο ειδικός (κρίνοντας από την αταβιστική φιλμογραφία του) σε κρυπτοζωικά θέματα δασονόμος , Tull . Η μονάκριβη κόρη του Bethany ( Skye Lourie - THE PILLARS OF EARTH , THE FACILITY ) βρίσκεται στην Λίμνη Clear (μια κοντινή λίμνη στην Μαύρη Λίμνη) για να περάσει ένα σαββατοκύριακο μύησης με τις υποψήφιες αδελφές της για ένταξη σε κολεγιακή αδελφότητα . Οι περισσότερες φαίνεται να είναι μεταφερόμενες από κολέγια της Βουλγαρίας με ειδίκευση στην γυμνόστηθη ηλιοθεραπεία .
Τα τέρατα φυσικά κατευθύνονται προς τα εκεί με άγριες διαθέσεις , οπότε ο Tull θα πρέπει να επέμβει άμεσα .
Ο Robert Englund ( 2001 MANIACS , HATCHET , HEARTSTOPPER , JACK BROOKS: MONSTER SLAYER , ZOMBIE STRIPPERS! ) είναι ο Bickerman , ο μονόφθαλμος λαθροθήρας με τον γάντζο για χέρι και ένα μεταλλικό πόδι . Επέζησε και αυτός από θαύμα , καθώς στο LAKE PLACID: THE FINAL CHAPTER (2012) είχε ανατιναχτεί σε ψηφιακό ζωμό αίματος . Παρόλο που έχει μείνει μισός άνθρωπος , δεν έχει βάλει ακόμη μυαλό και συνεχίζει να κυνηγάει κροκόδειλους . Η Murdoc τον στρατολογεί με το ζόρι για να εντοπίσει τα χαμένα της φίδια μέσα στον κακό χαμό που επικρατεί .
Το γεγονός πως ο Bickerman την γλυτώνει για άλλη μια φορά και το μάτι του επανέρχεται σε φιδίσιο mode , ήταν από μόνο του αρκετό για να ανεβάσει τον πήχη για την επόμενη συνέχεια του δύο-σε-ένα τίτλου . Η συμφωνία για καλύτερα πράγματα κλείνει μαζί με την ταινία , την στιγμή που σπάει αυγό φιδιού και βγαίνει από μέσα ανακοντάκι με κεφάλα κροκόδειλου ....