Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

BLOOD WIDOW (2014)


Γραμμένο από τους πρωτοεμφανιζόμενους Chad Coup και Ian H. Davis .
Σκηνοθετημένο με λάτεξ διάθεση από τον επίσης καινούργιο Jeremiah Buckhalt .
Η Laurie και ο Hugh είναι ένα επιτυχημένο νεαρό ζευγάρι . Σκοπεύουν να περάσουν το σαββατοκύριακο σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι μακριά από την πόλη . O Hugh βέβαια πρόλαβε να καλέσει τους αχώνευτους φίλους του χωρίς να έχει ενημερώσει πρώτα - που καλούν άλλους με αποτέλεσμα να γίνει κολεγιακό πάρτι . Η σχέση δοκιμάζεται άμεσα , αλλά δεν φτάνουμε σε ακρότητες . Στο διπλανό από το σπίτι οικόπεδο , υπάρχουν τα απομεινάρια ενός παλιού ιδιωτικού σχολείου θηλέων που μοιάζει με αρχοντικό αποικιακού στυλ , το οποίο είχε εγκαταλειφθεί μετά από την βίαιη σφαγή των εσωτερικών μαθητριών του . Η μοναδική επιζών και υπεύθυνη της σφαγής ζει ακόμη εκεί - προς έκπληξη των πάντων ...
Όταν οι φίλοι του Hugh θεωρήσουν καλή ιδέα να πάνε για εξερεύνηση στο μυστήριο σπίτι , θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Ματωμένη Χήρα ! Μετά την μοιραία επίσκεψη θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση .
Κανόνας Συμπεριφοράς που θα μπορούσε να σου σώσει τη ζωή #1 :
Όταν μπαίνεις χωρίς άδεια μέσα σε ξένη περιουσία δεν σπας πράγματα επειδή δεν φαίνεται να ζει κανείς πια εκεί .
Κανόνας Συμπεριφοράς που θα μπορούσε να σου σώσει τη ζωή #2 :
Όταν μπαίνεις χωρίς άδεια μέσα σε ξένη περιουσία , ΔΕΝ κατουράς στο χωλ επειδή βαριέσαι να περπατήσεις πέντε βήματα για να βγεις έξω .
Η Gabrielle Ann Henry ( INTRUSIVE BEHAVIOR ) είναι η Ματωμένη Χήρα . Μικρή έτρωγε γιούχα από τις συμμαθήτριες της και έγινε μανιακή δολοφόνος που θυμίζει κούκλα σαδομάζο βιτρίνας . Είναι η σιωπηλή τιμωρός που δεν σταματάει μπροστά σε τίποτα θυμίζοντας παλιές καλές εποχές αιματοβαμμένων κάμπινγκ . Έχει πάθος με την φωτογράφιση του ανθρώπινου πόνου . Δεν βλέπουμε ποτέ το πρόσωπο , ούτε ακούμε την φωνή της .
Η αμφίεση ήταν έμπνευση του σκηνοθέτη η οποία δεν υπήρχε στο αρχικό σενάριο .

TORMENT (2013)


Γραμμένο από τους Michael Foster και Thomas Pound . Το Νιτσεϊκό απόφθεγμα "όταν κάποιος δεν έχει έναν καλό πατέρα , πρέπει να δημιουργήσει έναν" , δεν γνωρίζω ποιος από τους δύο το έβαλε στην αρχή της ταινίας , αλλά σίγουρα καθορίζει το θέμα .
Σκηνοθετημένο από τον Jordan Barker ( THE MARSH , "o-SAKIS-κάνει-τον-μανιακό-δολοφόνο" DURRESS ) !
Οι νεόνυμφοι Cory και Sarah Morgan αποφασίζουν να περάσουν οικογενειακές στιγμές χαλάρωσης στο εξοχικό που έχουν στην ύπαιθρο . Την ευτυχία τους συμπληρώνει ο 7χρονος γιος του Cory , Liam ( Peter DaCunha - HOME ALONE: THE HOLIDAY HEIST ) .
Τα πράγματα θα πάρουν την ανάλογη αρρωστημένη τροπή που συνεπάγεται της χαλάρωσης σε ερημική περιοχή , όταν ο μικρός εξαφανιστεί ξαφνικά !
Το γεγονός πως αρρωστημένη οικογένεια δολοφόνων (που φοράνε στο κεφάλι ως κουκούλες κομμένα κεφάλια από παραγεμισμένα λούτρινα ζωάκια) κρύβεται μέσα στο εξοχικό σπίτι των νεόνυμφων , κάνει την ατμόσφαιρα ακόμη νοσηρότερη (τα πιάτα με τον εμετικό συνδυασμό σαπισμένου φαγητού με αποτσίγαρα και οι οικογενειακές φωτογραφίες με τα σκισμένα πρόσωπα είναι ένα καλό κίνητρο να σε κάνει να τρέξεις προς το αυτοκίνητο και να μην κοιτάξεις πίσω σου) !
Ο Robin Dunne ( TEENAGE SPACE VAMPIRES , SKULLS 2 , CRUEL INTENTIONS 2 , AMERICAN PSYCHO II: ALL AMERICAN GIRL , SPECIES III , SANCUARY , SUPERCOLLIDER ) είναι ο Cory Morgan . Κάνει τον ήρωα αφήνοντας μόνη στο σπίτι την Sarah όταν χαθεί ο μικρός . Ξυπνάει με τσιγκέλια/ηλεκτρόδια στις ρόγες ...
H Katharine Isabelle ( GINGER SNAPS TRILOGY , FREDDY VS JASON , AMERICAN MARY , 13 EERIE ) είναι η Sarah Morgan . Προσπαθεί να πλησιάσει τον μικρό , αλλά εκείνος δεν φαίνεται να την συμπαθεί . Στο εξοχικό της κάνει τη ζωή δύσκολη , καθώς όλα τα αντικείμενα του θυμίζουν την μητέρα του και της απαγορεύει να τα χρησιμοποιεί .
Θα κληθεί να αντιμετωπίσει την εισβολή με μια πρόκα στο πόδι και ένα κουζινομάχαιρο στο χέρι .
---------------------------------------------
Στην μακριά λίστα των "ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ" στις ταινίες τρόμου , μπαίνει πανηγυρικά και το "μην ξαναπαντρευτείς όταν είσαι χωρισμένος με παιδί , γιατί όλο και κάποιος μανιακός θα βρεθεί να σε κάνει να το μετανιώσεις" !
ΔΕΝ προτείνεται για διπλή προβολή με το ομότιτλο βίντεο του 2008 ! Εκεί ένας παρανοϊκός με μουτσούνα σατανικού κλόουν αναλαμβάνει τον βασανισμό ενός ζευγαριού .
Αντιθέτως προτείνεται για μίνι φεστιβάλ οικιακής εισβολής με τα THE PURGE (2013) , THE STRANGERS (2008) και YOU'RE NEXT (2011) !

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

THE COED AND THE ZOMBIE STONER (2014)


Πέρα από "αρκουδοκαρχαρίες" και άλλα κρυπτοζωϊκά θεάματα που παγώνουν το μυαλό , η Asylum μπαίνει δυναμικά και στον χώρο της genre κωμωδίας με δυνατό χαβαλέ σε κοιτώνες πανεπιστημίου κατά την διάρκεια Ζόμπι Αποκάλυψης !
Γραμμένο από τον πρωτοεμφανιζόμενο Scotty Mullen και σκηνοθετημένο από τον ηθοποιό/άνθρωπο-για-όλες-τις-δουλειές σε παραγωγές της Asylum , Glenn Miller ( THE BELL WITCH HUNTING , MEGA PYTHON VS GATOROID , 2012: ICE AGE , AIRPLANE VS VOLCANO ) .
Η λέξη πανεπιστήμιο είναι πλανητικά συνώνυμη των λέξεων "απρόσεχτο σεξ" και "χόρτο" . Στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο γίνεται αλόγιστη χρήση και των δύο .
Με το που θα ξεσπάσει η Ζόμπι Αποκάλυψη , το χόρτο θα γίνει η σωτηρία της ανθρωπότητας , καθώς οι ευχάριστοι/γυμνοί χαρακτήρες που θα βρεθούν στο κέντρο των εξελίξεων θα καλεστούν να καπνίσουν μεγάλες ποσότητες για να εξουδετερώσουν την νεκροζώντανη απειλή !
Σαν να μην έφτανε αυτό , η Crissy , μια φοιτήτρια που δουλεύει στο τμήμα βιολογίας θα ερωτευτεί ένα ευγενικό ζόμπι (κάτι σαν αυτιστικός Herman Monster με twilight εμφάνιση) το οποίο κυκλοφορεί στις σκιές του εργαστηρίου από το 1985 , για να εισβάλει και το νεανικό ρομάντζο στην υπόθεση !
Η Catherine Annette ( VAMPIRE SCHOOLGIRLS ) είναι η Chrissy . Ανήκει στην Αδελφότητα ZBE . Είναι η σπασίκλα με τα γυαλιά που σε άλλη ταινία θα μεταμορφωνόταν στην γκομενάρα του σχολείου απλά βγάζοντας τα γυαλιά και αλλάζοντας ρούχα . Μια νύχτα γνωρίζει τον μυστικό ένοικο του εργαστηρίου βιολογίας , τον Rigo .
Ο Grant O'Connell είναι ο Rigo Fabien , το ομορφόπαιδο ζόμπι μαστούρης από την Γαλλία - το πρόγραμμα ανταλλαγής φοιτητών στα καλύτερα του . Είναι ο Ασθενής Μηδέν . Το 1985 , μετά από μια νύχτα ασταμάτητου πιώματος/καπνίσματος μπήκε μέσα σε ένα μηχάνημα επέκτασης της ζωτικότητας , το λεγόμενο "zombie machine" και μεταμορφώθηκε σε νεκροζώντανο πότη . Ο Rigo ήταν ο καλύτερος μαθητής και καλλιεργούσε το δικό του είδος μαριχουάνας , το οποίο φαίνεται να είναι η μόνη λύση στο πρόβλημα της Ζομπι Αποκάλυψης . To 1986 είχε ξεκινήσει άθελα του ένα παρόμοιο πρόβλημα στο πανεπιστήμιο ...
-----------------------------
Τσοντο-υπονοούμενα , κατρουλιο-αστεία - ο γάτος του εργαστηρίου λέγεται Romero για να μη ξεχνιώμαστε - και σφριγηλά κορμιά που δεν αντέχουν να μείνουν μέσα στα κολλητά βρεγμένα μπλουζάκια τους πάνω από μερικά δευτερόλεπτα . Ανάμεσα τους ιέρειες που ακροβατούν στα όρια του Adult σε ταινίες του Jim Wynorski , όπως οι Mindy Robinson και Christine Nguyen !
Προτείνεται για συγκριτική μελέτη/προβολή με το WARM BODIES (2013) .
-Ειδικό Βραβείο , Λόλα Να Ένα Κομμένο Αρχ#*δι , πάει :
Ναι , είναι αυτό ακριβώς ...

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

TERROR AT BAXTER U (2003)

Η IndieHorror.com σε συνεργασία με την BV Productions παρουσιάζει .
Η Brain Damage Films πακετάρει και διανέμει χωρίς ίχνος ντροπής .
Ο Bill Vincent ( αντικαταστάτης ηθοποιός για να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα στα THE EVIL DEAD , ARMY OF DARKNESS ) γράφει .
Ο Jeff Burton ( INVITATION , DEAD END ROAD ) σκηνοθετεί .
Στο Πανεπιστήμιο Baxter (όπως και σε κάθε πανεπιστήμιο) ο τρόμος και το σεξ πάνε χέρι-χέρι , καθώς πέρα από μαθήματα και στενές επαφές κάθε είδους διαστροφής , ο ναός της γνώσης λειτουργεί και ως θυσιαστήριο ανθρώπων !
Τα θύματα κατακρεουργούνται με άγριο τρόπο (τόσο που καταλήγουν να μοιάζουν με πλαστικές κούκλες) και σύντομα μια ομάδα όχι και τόσο αποφασισμένων φοιτητών ανθρωπολογίας μπαίνει στο επίκεντρο των αιματοβαμμένων γεγονότων με τον ψυχικά διαταραγμένο καθηγητή τους να προσπαθεί να βάλει ένα τέλος στην σατανική οντότητα που σκορπάει απλόχερα τα μέλη των θυμάτων της/του στη γύρω περιοχή .
Φυσικά το ΑΟΡΑΤΟ τέρας που διαμελίζει τα νεαρά κορμιά υποτίθεται πως είναι ένα "Τσουπακάμπρα" , ο "θηλυκός βρικόλακας που τρομοκρατεί την Μεξικανική ύπαιθρο" σύμφωνα με τον αγχωμένο καθηγητή ! Η πραγματικότητα είναι κάπου στη μέση , με (α)διάφορους αμήχανους χαρακτήρες να αναλαμβάνουν σταδιακά το σκήπτρο της ενοχής στη προσπάθεια δημιουργίας ατμόσφαιρας . Το αστυνομικό βιντεο-μυστήριο ολοκληρώνει ο σαχλός/ταλαίπωρος ντετέκτιβ που ακροβατεί στα όρια της φαρσοκωμωδίας όπως και οι λοιποί χαρακτήρες (επιστάτης με μαλλιά που θυμίζουν περούκα Α.Μ.Α.Ν. , κτλ) που το παίζουν μεξικάνοι μυστικιστές ...
Κάποιοι δεν είναι τόσο αθώοι όσο φαίνονται αρχικά , όπως και κάποιοι δεν είναι τόσο ένοχοι όπως παρουσιάζονται από το πρώτο λεπτό .
------------------------------------------
-Ειδικό Βραβείο Επιτέλους Μετά Από Χρόνια Κατάλαβα Τον Πόνο Του "Σιρίλο" , πάει :
"Εύχομαι να σε φάει το Τσουπακάμπρα μωρή Μαρία Χουακίνα !"

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

SNITCH'D (2003)

Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον λατίνο ηθοποιό James Cahill ( JUAREZ MEXICO , CRUSH(ED) ) απευθείας από τους δρόμους .
Γκανγκστερικό ψυχόδραμα μεγατόνων υπό τους ήχους ραπαρίσματος ανάμεσα σε πιστολιές , με δύο αντίπαλες συμμορίες λατίνων απροσάρμοστων να προσπαθούν να ελέγξουν την διακίνηση ναρκωτικών μέσα σε ένα λύκειο κάπου στην Santa Ana της California .
Οι South Side Gang και οι Cut Throat Mafia έχουν αιματοβαμμένες διαφορές μεταξύ τους . Μετά τον θάνατο μιας μαθήτριας όμως , ο κόμπος φτάνει στο φέσι και ο ηρωικός ντετέκτιβ και πιθανότατα δάσκαλος σε κάποιο τοπικό ντότζο πολεμικών τεχνών McClure ( James Cahill ) μπαίνει στον χορό της αυτοσχέδιας βίας ως "νέος μαθητής" με σκοπό να βρει τους υπεύθυνους και να τους παραδώσει στην δικαιοσύνη . Οι άφθονες χορογραφίες "ατσούμπαλου κουνγκ-φου του αέρα" ® που βασίζονται κυρίως στην έμπνευση της στιγμής του σένσεϊ Cahill και οι ψηφιακές φλόγες που βγαίνουν από τα όπλα κάθε φορά που πυροβολεί κάποιος , αναλαμβάνουν να εξαγριώσουν ακόμη περισσότερο όποιον θεατή δεν έχει καταλάβει ακόμη που βρίσκεται .
Η Eval Longoria ( THE YOUNG AND THE RESTLESS , SENORITA JUSTICE , CARLITA'S SECRET ) είναι η Gaby . Συμμαθήτρια της κοπέλας που σκοτώνουν οι συμμορίτες , με βαθιά γνώση του δρόμου . Παλιά τα είχε με κάποιον που ήταν σε συμμορία , αλλά δεν ζει πια . Το απαγορευμένο αίσθημα για τον 32χρονο αστυνομικό (εκείνη είναι 28 και οι δύο υποτίθεται πως είναι έφηβοι - οι σκηνές του εσωτερικού της τάξης λυκείου είναι από τάξη νηπιαγωγείου - η ατμόσφαιρα παραμένει να είναι αναμορφωτηρίου με όλες τις χρονικές ανακρίβειες) θα ξεπεράσει κάθε εμπόδιο .
Αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση Longoria σε βίντεο-ταινία του τρόμου . Δεν θα μαθαίναμε ποτέ για αυτή τη ταινία υπό άλλες συνθήκες .
--------------------------------
Προτείνεται για τίμια διπλή προβολή λατινοαμερικάνικης περηφάνιας με το LATIN DRAGON (2004) !

CARLITA'S SECRET (2004)

"Είσαι τρελός ;! Του καις το κεφάλι ! Υποσχέθηκες πως θα σταματήσεις να κάνεις τέτοια πράγματα !"
Ο Carlito είχε τον "ΤΡΟΠΟ" του , αλλά στους σκοτεινούς κύκλους της βιντεο-φάρσας η Carlita έχει ένα μυστικό : Είναι η Eva Longoria !
Πριν γίνει "απεγνωσμένη νοικοκυρά" , η Eva Longoria ήταν απεγνωσμένη λατίνα που έπρεπε να σεξουαλίζει την ατμόσφαιρα σε λατινο-παραγωγές του τρόμου . Το συγκεκριμένο βίντεο είναι σκηνοθετημένο από τον George Cotayo , ο οποίος τελείωσε την σκηνοθετική του καριέρα έναν χρόνο αργότερα με 2 εκπαιδευτικά ντοκιμαντέρ , το "Πως να παίζεις σκάκι" και το "Πως να παίζεις μπιλιάρδο" .
Η Carlita ( Eva Longoria - Αεροσυνοδός #3 σε ένα επεισόδιο της τελευταίας σεζόν του BEVERLY HILLS 90210 ) είναι ένα όμορφο κορίτσι με ένα μεγάλο όνειρο : Θέλει να γίνει χορεύτρια (όχι από αυτές που χορεύουν πάνω σου , από τις άλλες που χορεύουν γύρω από έναν στύλο πριν χορέψουν πάνω σου) . Το μεγάλο της μυστικό που αναφέρει ο τίτλος είναι πως ο αχαϊρευτος που έχει για γκόμενο , o Angel , είναι ψυχοπαθής συμμορίτης (κάτι μεταξύ Vatos Locos και Ricky Ricardo) που συνηθίζει να καίει πρόσωπα ανθρώπων όταν δεν συμφωνούν μαζί του , χρησιμοποιώντας μαγειρικές συσκευές . Επίσης πουλάει πρέζα .
Μια ύποπτη αγοραπωλησία ναρκωτικών που θα πάει στραβά καθώς ο Angel είναι μεγάλο μούτρο και προσπαθεί να ρίξει τον αγοραστή στην συμφωνία , θα τρέψει την Carlita σε φυγή από τον νόμο .
Πολλά χρόνια αργότερα , όταν η Carlita έχει γίνει πλέον επιτυχημένη νυχτόβια και χορεύει με το χαρακτηριστικά σεβάσμιο όνομα που δεν παραπέμπει σε άλλου είδους καριέρα , Lexus , η υπόθεση θα ξανανοίξει από την αστυνομία (συγκεκριμένα από κάποιον αδέκαστο ντετέκτιβ) και το μυστικό της Carlita θα κινδυνέψει να αποκαλυφθεί ....
---------------------------------
Προτείνεται μόνο και μόνο επειδή παίζουν καυτές λατίνες με τέλειες αστραφτερές οδοντοστοιχίες και πλαστικές αναλογίες που ουρλιάζουν λεσβιακό αισθησιασμό ...

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

MASSACRE (2002)

Η Acheron International Motion Pictures παρουσιάζει (και κυκλοφορεί την ταινία χωρίς το αρχικό BIKINI PARTY στον τίτλο για άγνωστο λόγο στην Αμερική) .
Στον Καναδά γνωρίζουν από πάρτι .
Ο Καναδός Joseph D. Clark γράφει (με έμπνευσή από Γκυ Ντε Μοπασσάντ) και σκηνοθετεί με διάθεση για πάρτι .
Είναι η πρώτη και πιθανότατα τελευταία ταινία που σκηνοθετεί . Ο Joseph έχει εμφανιστεί ως Στρατιώτης #2 στο FUTURE FEAR (1997) (σκληρό μεταποκαλυπτικό scifi-fesi με Jeff Wyncott) .
Ένα σαββατοκύριακο χαλάρωσης , διασκέδασης και ενός πολλά υποσχόμενου "πάρτι με μπικίνι" (που υπάρχει μόνο στον τίτλο του dvd που κυκλοφόρησε στον Καναδά τελικά) καταλήγει αιματοβαμμένος αγώνας επιβίωσης και παραισθήσεων για 6 υποτιθέμενα μοντέλα (αγόρια/κορίτσια) .
Ο επίσης υποτιθέμενος νεκρόφιλος/βασανιστής/δολοφόνος μπορεί και εντοπίζει τα θύματα του μυρίζοντας τον φόβο τους (και κάνει αισθητή τη παρουσία του για τιμωρία μετά τα πρώτα 60 λεπτά της 72λεπτης ταινίας - μέχρι τότε παρακολουθούμε σαχλαμαρίσματα στη λίμνη και ερωτικές σκηνές με ρούχα - ευτυχώς κάποια στιγμή τα μαγιό πετάγονται για την ανάγκη ενός τριολέ μέσα σε σκηνή) ...
Στο τέλος βέβαια μαθαίνουμε την άρρωστη αλήθεια για την διαταραγμένη ψυχολογική κατάσταση του δολοφόνου .
---------------------------------
Ο Joseph  D. Clark φαίνεται να έχει κάτι εναντίον της ούρησης στη φύση , καθώς σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες πεθαίνουν μετά από την ικανοποίηση της ανάγκης τους στο δάσος (η ταινία ξεκινάει με άγνωστο κατασκηνωτή που ανακουφίζεται πάνω σε μια ημιδιάφανη/ψηφιακή πεταλούδα) !

SKYGGEN (2005)

H 786 Productions παρουσιάζει .
Ο Jemshaid Ashraf γράφει , σκηνοθετεί και παίζει .
Ο Max είναι ένας προβληματισμένος άντρας Ινδικής καταγωγής που ζει στην Αγγλική ύπαιθρο . Πάσχει από αμνησία . Πέραν της αμνησίας ο Max παρακολουθείται από έναν μανιακό με λευκή μάσκα που σκοτώνει ανθρώπους και που φορτώνει τα εγκλήματά του στον Max !
Οι χαμένες ώρες κάνουν τον Max να αμφισβητεί τις πράξεις του . Η αστυνομία τον θεωρεί ένοχο για αρκετούς φόνους . Κάποιος γνωρίζει κάθε του κίνηση . Κάποιος που θα μπορούσε να είναι ένα άλλο "εγώ" του Max , φάση FIGHT CLUB (1999) (στην συγκεκριμένη περίπτωση κάποιος ψευτο-DeNiro - που όντως του μοιάζει!) .
Κάποιος άλλος έξω από την οθόνη νιώθει αμήχανα από το όλο μπέρδεμα και καταλήγει να αδιαφορεί παντελώς για το "ψυχολογικό/μεταφυσικό θρίλερ" των 1500 λιρών που ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια του ...
-----------------------
Καλό είναι η ταινία να μην μπερδευτεί με το ομώνυμο Δανέζικο virtual World/cyber punk αίσχος του 1998 (Skyggen σημαίνει "σκιά" στη γλώσσα των μπλακμεταλάδων) .
Ευτυχώς που στην Μεγάλη Βρετανία δεν σηκώνουν πολλά πολλά με τις "ανεξάρτητες" βιντεο-παραγωγές όπως στην Αμερική , κάτι που σημαίνει πως οι πειραματιστές εξαφανίζονται με συνοπτικές διαδικασίες και πιάνουν δουλειά στο Forbidden Planet .

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

SIEGE OF EVIL (2005)

Η Phantasmatrope Pictures παρουσιάζει .
Γραμμένο με αρκετή δόση Νοστράδαμου και σκηνοθετημένο αμέσως μετά την προβολή του WHITE NOISE (2005) από τον Jeff Carney ( THE SHADOW PEOPLE , THE CREEPER , AUTOPSY OF THE DEAD ) .
Η Suzan Logan περιποιείται την άρρωστη με καρκίνο μητέρα της . Τις ελεύθερες ώρες της όμως προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον άλλο κόσμο πηγαίνοντας σε στοιχειωμένα σημεία με σκοπό να μαγνητοφωνήσει φαντάσματα (EVP) ...
Τα πράγματα παίρνουν την κατιούσα όταν η Suzan , παρέα με τον επίσης ενθουσιώδη φίλο της Barry , βρεθούν σε μια εγκαταλελειμμένη εκκλησία η οποία φαίνεται να έχει ξεφυτρώσει με μαγικό τρόπο μέσα σε μια δασώδη περιοχή .
Μέσα στην βανδαλισμένη εκκλησία περιμένουν τα πνεύματα 3 περιβόητων σατανιστών , οι οποίοι κυκλοφορούν πλέον με την μορφή ενός μαύρου δαιμονικού σύννεφου/ομίχλης που μουγκρίζει και συνηθίζουν να ξεγυμνώνουν τις άτυχες κοπέλες που κάνουν τζόγκινγκ στην περιοχή !
Πίσω στο σπίτι , η μητέρα της Suzan είναι στα τελευταία της , αλλά η μαύρη ψηφιακή ομίχλη καραδοκεί , αφού ακολούθησε την παραφυσική ερευνήτρια με σκοπό να δραπετεύσει από την γήινη φυλακή και προφανώς να σπάσει ακόμη περισσότερη πικάντικη πλάκα αναστατώνοντας σεξουαλικά τους πάντες μέσα στο σπίτι - οι 3 δαίμονες μπορούν και παίρνουν την μορφή ανθρώπων που γνωρίζει η Suzan (μητέρα , αδελφή , ιερέας , σύζυγος , κτλ) , με το αποτέλεσμα ο συνωστισμός όλων των χαρακτήρων κάτω από μια στέγη να εκτροχιάζεται σε μακάβριο τραγέλαφο (και ένα Βραβείο Βασίλισσα της Κραυγής για την Jenaya Carman στον πρώτο της ρόλο) ..

HUMAN BEHAVIOR (2005)

Μανιακός δολοφόνος παρασέρνει τους όχι και τόσο πιστικούς αστυνομικούς που τον ψάχνουν μέσα σε έναν κόσμο παράνοιας , ο οποίος είναι ασπρόμαυρος !
Γραμμένο και σκηνοθετημένο σε φεσο-άσπρο-μαύρο φίλτρο για νουάρ γούστα τραβηγμένης ερασιτεχνίας (διαρκεί 72 λεπτά) από τους Derek και Shane Cole , τους ανθρώπους που μπορείς να κατηγορήσεις ανοιχτά για τα VISIONS OF HORROR (2007) και THE MUTILATION MAN (2010) .
Τα λεφτά του σχεδόν μηδενικού προϋπολογισμού τα έβαλε η CRCEntertainment .
Πλέον φτάσαμε σε επίπεδα απελπισίας όπου δεν μπορεί να βρεθεί ούτε το εξώφυλλο του dvd στο ίντερνετ , αφού η ταινία βρίσκεται μόνο μέσα στην 50άδα του ανεξάρτητου βιντεοτρόμου , TOMB OF TERRORS της Pendulum Pictures .

YOU CAN'T KILL STEPHEN KING (2012)

Γραμμένο και σκηνοθετημένο από τους Ronnie Khalil , Monroe Mann και Jorge Valdes-Iga (οι δύο πρώτοι είναι και από τους βασικούς πρωταγωνιστές) με σεβασμό στο όνομα που χρησιμοποιήθηκε στον τίτλο .
Παρέα άσπονδων φίλων που αποτελείται από αρχετυπικούς χαρακτήρες κολεγιακού slasher (ο κλασικός μαύρος που πεθαίνει πρώτος , ο περίεργος που διαβάζει συνέχεια και δεν έχει κοπέλα , ο βετεράνος πολέμου που έχει θέματα μέσα στο κεφάλι του , η σεξουάλα ελαφρών ηθών και βαριού μπούστου και η καλή κοπέλα που θέλει να κάνει οικογένεια) πάνε στο Maine με σκοπό να δουν από κοντά το σπίτι του Stephen King .
Αντί για διασκέδαση όμως θα βρούνε φρικτό θάνατο καθώς οι ντόπιοι φαίνεται να ζουν στο έπακρο την δολοφονική μανία των χαρακτήρων του απόλυτου συγγραφέα ιστοριών τρόμου (μιας και τα ονόματα τους είναι ονόματα από χαρακτήρες νουβέλων) .
----------------------
Προτείνεται κυρίως για φανατικούς του συγγραφέα , αν και υπάρχουν ευχάριστα σημεία αιματηρής καφρίλας μέσα στο δάσος για τους κλασικούς εραστές του αποτρόπαιου βίντεο - απλά βάζεις στην θέση του βασικού ύποπτου κάποιον με μάσκα χόκεϊ , ή οποιαδήποτε άλλη μεταμφίεση και το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο (μείον τους τρόπους θανάτου που είναι από ιστορίες του συγγραφέα) .
Περνάει ευχάριστα η ώρα προσπαθώντας να πιάσεις τις αναφορές στα βιβλία .
Λαχταριστά κορμάκια με μαγιό .

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

THE ABBERDINE COUNTY CONJUROR (2006)

Η ξενάγηση στον τεκέ της βιντεο-κινηματογραφίας τρόμου συνεχίζεται με μεταφυσική φτήνια .
Για τα επόμενα 133 λεπτά (τα οποία γίνονται χαλαρό 10λεπτο χωρίς ήχο πατώντας αυτό το θαυματουργό x25 στο fast-forward) , ο "σκηνοθέτης" (και σεναριογράφος/εμπνευστής της ιδέας/ηθοποιός) Jeff Cooper ( DEMON BOARD , FORTUNE TELLER οι άλλες δύο ταινίες της καριέρας του που σταμάτησε ξαφνικά το 2008 ) κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μας αναγκάσει να μαζέψουμε υπογραφές για την ολοκληρωτική καταστροφή ολόκληρου του στοκ από φτηνές βιντεο-κάμερες ανα τον πλανήτη (μπορούμε επίσης να μπουκάρουμε σε καταστήματα και να αρχίσουμε να σπάμε ότι βρίσκουμε μπροστά μας , δείχνοντας στιγμιότυπα από την ταινία σε κινητό προβολέα τοίχου - θέλει οργάνωση αλλά θα πετύχουμε) !
Μυστήριο και τρόμος επικρατεί στην επαρχιακή πόλη του Abberdine , καθώς στο τοπικό δάσος χάνονται άνθρωποι .
Μια Μάγισσα 150 χρονών , με την βοήθεια των δύο σαδιστο/λεσβιο/υποτακτικών της , την Edda και την Raven , απαγάγει τους άτυχους ταξιδιώτες/κατασκηνωτές που τριγυρίζουν στην περιοχή και τους αφαιρεί το αίμα για να το χρησιμοποιήσει ως συστατικό στα φίλτρα νεότητας που φτιάχνει στην χύτρα της . Πέρα από τις δύο γκοθούδες που βγάζουν γούστα πάνω στα θύματα , η Μάγισσα διαθέτει και προσωπικό στρατό από βαριεστημένα ρασοφόρα ζόμπι τύπου Amando de Ossorio (με επιπλέον αθλητικό παπούτσι κάτω από τις ρόμπες) .
Ανάμεσα στους τυχάρπαστους που αγωνιούν μέσα στα δάση , εμφανίζεται και ο περιβόητος Αυστραλός Κυνηγός Ζόμπι Sean Steel ( Jeff Cooper ) - με πειρατική δερμάτινη αμφίεση και κιλά Meatloaf - για να ολοκληρωθεί η συνταγή της επιτυχίας .
Οι δύο ώρες + της διάρκειας της ταινίας ΔΕΝ την κάνουν κωμωδία , παρόλο που η Μάγισσα είναι ο Jeff Cooper κάλυψη/απόκρυψη με κόκκινη ρόμπα και αποκριάτικό γάντι με γαμψά νύχια !

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

RAPE IS A CIRCLE (2006)

Όπως και ο βιασμός , έτσι και το σκληρό φέσι είναι κύκλος σε αυτή τη ζεστή γωνιά του ελεύθερου ίντερνετς .
Συγκεκριμένα , για άλλη μια φορά ρίχνω αλάτι στα μάτια μου και πατάω το x50 στο κοντρόλ του dvd για να τελειώνουμε με συνοπτικές διαδικασίες με το επόμενο πόνημα (που μόνο πόνο είναι ικανό να προκαλέσει) του βιντεο-αυτονομιστή παραγωγού/σκηνοθέτη/σεναριογράφου/ηθοποιού μα πάνω απ'όλα κάφρου ή/και μεταλά , Bill Zebub .
Ο πειραματιστής Bill στην αέναη προσπάθεια του να κινηματογραφήσει τα άκρα των ηδονών , καταλήγει να βιντεοσκοπεί ημίγυμνα γκομενάκια να εξευτελίζονται σε κάθε επίπεδο από ένα άλλο ημίγυμνο γκομενάκι για την προσωπική της διασκέδαση (με ασταμάτητο μεταλο-γοτθικό αιθέριο σάουντρακ στο υπόβαθρο) .
2 κοπέλες σε αναζήτηση μεταφορικού μέσου για να πάνε στην επόμενη πόλη , καταλήγουν στο σπίτι μιας φαινομενικά ευγενικής οδηγού , της Kat ( Natalie Williams - BIKINI BLOODBATH CAR WASH ) . Είναι και γυναίκα , οπότε τι μπορεί να πάει στραβά ;!
Μετά από ένα ποτήρι δροσιστικής σανγκρίας πίσω στο σπίτι της οδηγού , καταλήγουν  γυμνές και σε σχεδόν κωματώδη κατάσταση πάνω σε ένα κρεβάτι με την σαδομάζο οικοδεσπότη τους να αρχίζει το άρρωστο λεσβιακό παιχνίδι ερωτισμού και δύναμης !
Οι δύο άτυχες ηρωίδες θα αναγκαστούν να ενδώσουν σε κάθε επιθυμία της αφέντρας τους  (η οποία έχει μια αρρωστημένη σχέση με δύο γυμνές barbie κούκλες) για να συνεχίσουν να αναπνέουν ... Οι επιλογές είναι πόνος ή περισσότερος πόνος , ή χαμούρεμα και τρίψιμο με τον θηλυκό βασανιστή (και υπομονή στους φανταστικούς διαλόγους με τις κούκλες που απαγγέλει η Βασίλισσα Kathrine) .
Η βασανιστής καταλήγει βασανισμένη προς το τέλος της ιστορίας και μια από τις κοπέλες αναλαμβάνει τα σκήπτρα της παράνοιας .
Υπό διαφορετικές συνθήκες το "πείραμα" του Bill θα είχε κάποιο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον το οποίο μπορεί και να με έβρισκε με κατεβασμένα τα παντελόνια να "χειροκροτώ" το αποτέλεσμα .
Πριν από μερικές μέρες θεώρησα αστείο να βάλω το μικρό μου δάχτυλο ανάμεσα στα σιδερένια ελάσματα σε μια από αυτές τις syfy εντομοσκοτώστρες που μοιάζουν με ρακέτες του τένις και διαθέτουν ηλεκτρικό ρεύμα για overkill αχνιστά απομεινάρια εντόμων τις καλοκαιρινές νύχτες .
Το δάχτυλο μου είναι ακόμη μουδιασμένο .
Το ίδιο νιώθω σε ολόκληρο του σώμα μου κάθε φορά που βλέπω κάποιο βίντεο του Bill .

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

THE CRUCIFIER (2005)

Κάθε φορά που κάποιος παρακολουθεί ταινία του Bill Zebub , ένα σύρμα περνάει μέσα από την ουρήθρα του καλού γούστου . Επίσης ένας άγγελος χάνει τα φτερά του και ένα χνουδωτό γατάκι πεθαίνει μέσα στο καλαθάκι του που βρίσκεται κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο !
Το βιντεοτρόμιο του αυτοδίδακτου βιντεο-σκηνοθέτη/μεταλά Bill Zebub συνεχίζει να προκαλεί με άλλον έναν τίτλο σαδο-μαζό διαστροφής , γραμμένο , σκηνοθετημένο και πληρωμένο από τον ίδιο ( Bill Zebub Productions ) .
Φίλοι καλούνται σε LSD πάρτι . Απαραίτητος όρος διασκέδασης να φορούν κάτι αποκριάτικες μάσκες με σατανικά σύμβολα πάνω τους . Ο οικοδεσπότης ο Fred ( Freddy Dingo - JESUS CHRIST: SERIAL RAPIST και άλλα διαμάντια του σκηνοθέτη ) , γνωστός και ως "Εσταυρωτής" έχει φροντίσει να έχει κλάσει πάνω του από νωρίς με αποτέλεσμα οι καλεσμένοι να γίνουν θύματα της χριστιανικο-σεξουαλικής διαστροφής του ψυχωτικού : 
Βασανίζει και σταυρώνει γυναίκες με τελετουργικό τρόπο για ευχαρίστηση μέσα στο δάσος (;)!
Επίσης μιλάει με τον ΣΑΤΑΝΑ ενώ κάθεται οκλαδον μπροστά από καμιά 20αριά αναμένα ρεσό (επιβλητική γκοθικ μουσική υπόκρουση από τους COPHNIA αμβλύνει τις αισθήσεις) ...
Αυτοσυγκεντρώνεται με έναν ματωμένο εσταυρωμένο πάνω στο πάπλωμα του .
Μια γυμνόστηθη αιχμάλωτη κρατάει σημειώσεις των σκέψεων του .
Οι φωνές μέσα στο κεφάλι του είναι και οι μοναδικοί διάλογοι που ακούγονται καθ' όλη τη διάρκεια της παράκρουσης (μια από τις φωνές είναι και αυτή του Bill) .
Ο Ryan Miller ( SUBURBAN SASQUATCH ) εμφανίζεται στον ρόλο έκπληξη του ΣΑΤΑΝΑ !
Μια από τις αμφισεξουαλικές ιέρειες της Seduction Cinema , η Suzi Lorraine ( THE EROTIC TIME MACHINE , THE LORD OF THE G-STRINGS: THE FEMALESHIP OF THE STRING , SPIDERBABE , SATAN'S SCHOOLGIRLS ) είναι η "Ξανθιά στο Κελάρι" .

BLOOD LAKE: ATTACK OF THE KILLER LAMPREYS (2014)


Η Asylum έκανε την διαφορά και αυτή τη φορά η τηλεταινία που έφτιαξε παίχτηκε κατευθείαν στο Animal Planet - σε μια προσπάθεια να αφυπνιστούν ακόμη περισσότερο οι άνθρωποι στον φεσο-κίνδυνο που καραδοκεί από παντού στην άγρια φύση !
Γραμμένο από τις Anna Rasmussen ( AGE OF DINOSAURS , SHARKNADO , ZOMBIE NIGHT ) και Delondra Williams ( RISE OF THE ZOMBIES , RAGIN CAJUN REDNECK GATORS , ZOMBIE NIGHT ) και σκηνοθετημένο από τον James Cullen Bressack ( THEATRE OF THE DERANGED , 13/13/13 ) .
Μικρή επαρχιακή πόλη δίπλα σε τεράστια λίμνη βιώνει τον τρόμο στο πετσί της μετά από εισβολή πεινασμένων lampreys ( παρασιτικά όντα , υποείδος χελιών που ρουφούν το αίμα από άλλα ψάρια - στα λατινικά το όνομα σημαίνει "Πετρο-γλύφτης" ) ! Τα lampreys καραδοκούν όπου υπάρχει νερό , ακόμη και στην αποχέτευση των σπιτιών της περιοχής .
Η Shannen Doherty ( BEVERLY HILLS 90210 ) , είναι η Cate . Θα μπορούσαν να την λένε και Brenda .
O Jason Brooks ( BAYWATCH , ASTEROID VS EARTH ) είναι ο ηρωικός δασονόμος Michael , σύζυγος της Cate . Έχουν δύο παιδιά , την έφηβη Nicole ( Ciara Hanna - η Κίτρινη Power Ranger στο POWER RANGER MEGAFORCE ) και τον μικρό Kyle . Για έξτρα οικογενειακό δράμα , η Nicole θα το σκάσει κρυφά για να πάει για μπάνιο με τον γκόμενο και ο μικρός ταϊζει ένα lamprey που έχει κρυφά για κατοικίδιο ! Το σπίτι τους (όπως και η υπόλοιπη πόλη) θα γίνει πεδίο μάχης με τα τέρατα να πετάγονται από παντού ! Η ομαδική δουλειά και τα θανατηφόρα αποτελέσματα επαφής με τον ηλεκτρισμό θα δώσουν την λύση .
O Christopher Lloyd ( BACK TO THE FUTURE , PIRANHA 3DD ) είναι ο Δήμαρχος Bruce Akerman . Αγνοεί τις προειδοποιήσεις και αρνείται να κλείσει την λίμνη για μια εβδομάδα (για να μη χάσει τους τουρίστες) , συμβάλλοντας έτσι στο αιματοκύλισμα της πόλης του . Ο Δήμαρχος την πατάει αλα DREAMCATCHER (2003) μέσα στην τουαλέτα του .